oooooo zapomniałem o for whom the bell tolls, to jest RÓWNIEŻ ich najlepszy kawałektwoja_stara_trotzky pisze:For Whom The Bell Tolls - to jest ich najlepszy numer, i nie zmieni tego nawet fakt, iż są tu aż dwa rip-offy z różnych kapelek NWOBHM

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Maria Konopnicka pisze: Ocho, odzywa się kompleks metalowcaWcale nie to miałem na myśli - po prostu zastanawia mnie czy na ocenę muzyki nie ma wpływu wiek i czas, kiedy się ją poznało. Po prostu nie potrafię sobie wyobrazić, żeby ktoś kto słuchał Metallica w pierwszej połowie lat 90-tych zachwycił się Reload.
a ten jaki medrzec, cos jeszcze o zdrowym rozsadku napiszesz?Sineater pisze:Wiecie, że z perspektywy postronnego obserwatora, na dodatek słuchającego metalu, niektóre tematy na Waszym forum są lekko... hmm... niepoważne? Nie trzeba być kontrowersyjnym za wszelką cenę i doszukiwać się czegokolwiek dobrego w St.Anger, nowym Cryptopsy czy nowszych pozycjach Satyricon. Są pewne tematy, co do których podejście konserwatywne jest oznaką bardziej zdrowego rozsądku niż zacofania, ciemniactwa i braku słuchu...