DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: DARKTHRONE - DARK THRONES AND BLACK FLAGS -
crust punk black metal, o LOOOOL!!! Jedne z lepszych haseł, jakie czytałem w necie 

- 4m
- weteran forumowych bitew
Ten przykład jest kompletnie debilny i z dupy wzięty. Czy Satyricon namawia gdzieś w ramach walki z komercją do kupowania komercyjnych płyt i ich niszczenia? Nie rozumiesz co piszesz nawetSo_It_Is_Done pisze:Jak widać, większość tłuków na tym forum zgodziła się z trutniem. [...]Walka z wrogiem jego własną bronią. Dla niektórych trutniów i innych przyklaskujących jest to logiczne i pomysłowe rozwiązanie, ale naprawde jest to równie debilne co walka z koncernem Nike poprzez kupowanie i zdzieranie ich butów.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- zekke
Hah widze ze starajac sie pokazac drone`owi bezsensownosc jego pseudointelektualnego slowotoku spowodowalem jeszcze wiekszy ; ). Na dobra sprawe posty so_its_d(r)one i drone`a roznia sie tylko forma wypowiedzi.
"black metal? i dont give fuck" ; )
- Scaarph
- zahartowany metalizator
a tam, przypierdalacie się do pierdół, kiedy w gruncie rzeczy chłopaczyna ma rację. trochę inaczej bym tą całą wypowiedź siid'a ujął, ale w gruncie rzeczy ma rację 
aaa kupiłem frostland tapes - bardzo fajnie wydane, a co na płytach to każy wie (lub nie:) ).
^obrazek "do not feed the troll" - przezajebisty. i w kontekście, i "on its own"

aaa kupiłem frostland tapes - bardzo fajnie wydane, a co na płytach to każy wie (lub nie:) ).
^obrazek "do not feed the troll" - przezajebisty. i w kontekście, i "on its own"

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
powiedz mi, czy warto to kupic pomijajac oczywista wartosc 'historyczna'/jakosc wydania etc. - czy brzmi wystarczajaco znosnie, zeby sluchac tego z przyjemnoscia? nigdy nie slyszalem tych demowek. kocham Darkthrone, ale jesli mam wybierac miedzy jakims sluchalnym albumem innego zespolu, a demowkami DT, na ktorych nic slychac, to wybiore to pierwsze, bez wzgledu na to, czy np. nie zarejestrowano ich w jaskini na dzialce dziadkow Fenriza ; p
this is a land of wolves now
- 4m
Rozwiń może, bo ja tej identyczności tam nie widzęzekke pisze:Hah widze ze starajac sie pokazac drone`owi bezsensownosc jego pseudointelektualnego slowotoku spowodowalem jeszcze wiekszy ; ). Na dobra sprawe posty so_its_d(r)one i drone`a roznia sie tylko forma wypowiedzi.

Ostatnio zmieniony 29-06-2008, 12:28 przez 4m, łącznie zmieniany 1 raz.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Scaarph
wiesz, wg mnie jakość nie jest najgorsza, jak na czasy w których materiały były rejestrowane. a na pewno o wiele lepsza od różnych piardów burzum
ja osobiście myślę, że jeśli nie sra się na darkthrone, słuchało się tego trochę i się podoba, to warto pomyśleć nad zakupem.
aaa no i jak się nie podoba to ma się przejebane u Rogatego i u mnie, oczywiście...

aaa no i jak się nie podoba to ma się przejebane u Rogatego i u mnie, oczywiście...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no to nie mam wyjscia i kupic musze ; ) thxaaa no i jak się nie podoba to ma się przejebane u Rogatego i u mnie, oczywiście...
this is a land of wolves now
- Scaarph

no u mnie to był zakup obowiązkowy.
-
- zaczyna szaleć
Nie mam jeszcze Frostland tapes. Jak to jest wydane?? taki typowy peacevillowski box czy coś w stylu książki z demomi jak Hellhammer,Behemoth?? Możesz wstawić jakieś foto??
- Scaarph
jutro zrobię zdjęcia i wstawię, bo dziś już tylko wow-a odpalam 

- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Drone to ty sprawiasz wrażenie jakbyś posiadł widzę tajemną , odniosłem takie wrażenie czytając te twoje z dupy wyjęte durne tematy które założyłeś, wynosisz sie ponad innych ze swoim charakterystycznym nadętym tonem i myślisz ,ze masz prawo do pouczania innych. Akurat do tego postu Siid'a nie ma sie w czym przyczepić w przeciwieństwie do ciebie i adriana ,ma 100% konkretów, napisał swoje zdanie , a ty potrafisz tylko powtarzać utartą opinię albo szukać szlachetnej głębi w gównie (temat o striborg) Z Siidem zgadzam sie w 100% , a was juz od dawna nie czytam, szkoda czasu na takich nadętych bufonów.Drone pisze:Wypowiedzi so_coś_tam szkoda komentować - kolejny, któremu wydaje się, że posiadł wiedzę tajemną - tak jak napisał Adrian696. Ale nie dowiemy się o jaką wiedzę chodzi, bo przecież nic za tym nie stoi.zekke pisze:Hah widze ze starajac sie pokazac drone`owi bezsensownosc jego pseudointelektualnego slowotoku spowodowalem jeszcze wiekszy ; ). Na dobra sprawe posty so_its_d(r)one i drone`a roznia sie tylko forma wypowiedzi.
Zekke: może lepiej wrócisz do swoich gier komputerowych?Przecież nie masz nic konkretnego do powiedzenia.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Adrian696
NIF - ja to bym nawet Ci odpisał, (mimo iz Twoje powoływanie sie na SIID'a to błazenada)...
ale:
ale:
a z Morphem zadzierac nie chce - przestanie dzielić sie swoimi odkryciami i sam bede musiał przekopywac sie przez tony gówna, a po co mi to....Morph pisze:
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Scaarph
wrzuciłem gdzieś indziej te zasrane foty.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Na nowy darkthrone specjalnie nie czekam.Pojawi sie to pewnie poslucham, moze bedzie lepszy niz ostatnie wypociny-co wielkim osiagnieciem i tak nie bedzie-gorszy to raczej byc nie moze...
Darkthrone's new album is complete and are currently being mastered. Releasedate for this album is end October
na nic już w tym roku tak nie czekam..

na nic już w tym roku tak nie czekam..

-
AroHien pisze:Na nowy darkthrone specjalnie nie czekam.Pojawi sie to pewnie poslucham, moze bedzie lepszy niz ostatnie wypociny-co wielkim osiagnieciem i tak nie bedzie-gorszy to raczej byc nie moze...
utnę ci jęzor za te bluźnierstwa!!
Mam dokładnie takie same "oczekiwania".AroHien pisze:Na nowy darkthrone specjalnie nie czekam.Pojawi sie to pewnie poslucham, moze bedzie lepszy niz ostatnie wypociny-co wielkim osiagnieciem i tak nie bedzie-gorszy to raczej byc nie moze...
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
A ja przeciwnie, trochę to trwało zanim polubiłem ostatnią płytę , jednak jak już załapałem tą atmosferę to słuchałem go przez tydzień po 5 razy dziennie, muzycznie faktycznie nic specjalnego, dlatego nowy na pewno będzie lepszy 
Zdecydowanie wole nowe oblicze DT od The Cult Is Alive , niż Nudne granie bez pasji od Ravishing Grimness do Sardonic Rath (SW jeszcze dało się słuchać).
Dodam jeszcze ,ze ostatnia ep NWOBHM też jest niezła , szczególnie „Hedninger Fra Helvete „ który ma w sobie więcej jadu i surowowizny niż większość tego co wychodzi.

Zdecydowanie wole nowe oblicze DT od The Cult Is Alive , niż Nudne granie bez pasji od Ravishing Grimness do Sardonic Rath (SW jeszcze dało się słuchać).
Dodam jeszcze ,ze ostatnia ep NWOBHM też jest niezła , szczególnie „Hedninger Fra Helvete „ który ma w sobie więcej jadu i surowowizny niż większość tego co wychodzi.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Gore_Obsessed
Ostatnio doszedłem do wniosku, że najbardziej mi odpowiada (chyba wręcz jako jedyna mi odpowiada) "Plaguewielder". Pytanie się nasuwa dlaczego uważana za najgorszą jest ona.
Only SŁUCHANIE płyt is real!