DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Some serious shit?
postuje jak opętany!

Re: DARKTHRONE - DARK THRONES AND BLACK FLAGS -

29-06-2008, 11:08

crust punk black metal, o LOOOOL!!! Jedne z lepszych haseł, jakie czytałem w necie :lol:
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

29-06-2008, 11:09

So_It_Is_Done pisze:Jak widać, większość tłuków na tym forum zgodziła się z trutniem. [...]Walka z wrogiem jego własną bronią. Dla niektórych trutniów i innych przyklaskujących jest to logiczne i pomysłowe rozwiązanie, ale naprawde jest to równie debilne co walka z koncernem Nike poprzez kupowanie i zdzieranie ich butów.
Ten przykład jest kompletnie debilny i z dupy wzięty. Czy Satyricon namawia gdzieś w ramach walki z komercją do kupowania komercyjnych płyt i ich niszczenia? Nie rozumiesz co piszesz nawet :)
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

29-06-2008, 11:29

Hah widze ze starajac sie pokazac drone`owi bezsensownosc jego pseudointelektualnego slowotoku spowodowalem jeszcze wiekszy ; ). Na dobra sprawe posty so_its_d(r)one i drone`a roznia sie tylko forma wypowiedzi.

"black metal? i dont give fuck" ; )
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

29-06-2008, 11:32

a tam, przypierdalacie się do pierdół, kiedy w gruncie rzeczy chłopaczyna ma rację. trochę inaczej bym tą całą wypowiedź siid'a ujął, ale w gruncie rzeczy ma rację :)

aaa kupiłem frostland tapes - bardzo fajnie wydane, a co na płytach to każy wie (lub nie:) ).

^obrazek "do not feed the troll" - przezajebisty. i w kontekście, i "on its own" :D
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

29-06-2008, 11:38

powiedz mi, czy warto to kupic pomijajac oczywista wartosc 'historyczna'/jakosc wydania etc. - czy brzmi wystarczajaco znosnie, zeby sluchac tego z przyjemnoscia? nigdy nie slyszalem tych demowek. kocham Darkthrone, ale jesli mam wybierac miedzy jakims sluchalnym albumem innego zespolu, a demowkami DT, na ktorych nic slychac, to wybiore to pierwsze, bez wzgledu na to, czy np. nie zarejestrowano ich w jaskini na dzialce dziadkow Fenriza ; p
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

29-06-2008, 12:23

zekke pisze:Hah widze ze starajac sie pokazac drone`owi bezsensownosc jego pseudointelektualnego slowotoku spowodowalem jeszcze wiekszy ; ). Na dobra sprawe posty so_its_d(r)one i drone`a roznia sie tylko forma wypowiedzi.
Rozwiń może, bo ja tej identyczności tam nie widzę :| Widzę jednak za to, że Twoje pisanie jest identyczne jak So_It_Is_Done.
Ostatnio zmieniony 29-06-2008, 12:28 przez 4m, łącznie zmieniany 1 raz.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

29-06-2008, 12:26

wiesz, wg mnie jakość nie jest najgorsza, jak na czasy w których materiały były rejestrowane. a na pewno o wiele lepsza od różnych piardów burzum :) ja osobiście myślę, że jeśli nie sra się na darkthrone, słuchało się tego trochę i się podoba, to warto pomyśleć nad zakupem.

aaa no i jak się nie podoba to ma się przejebane u Rogatego i u mnie, oczywiście...
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

29-06-2008, 12:33

aaa no i jak się nie podoba to ma się przejebane u Rogatego i u mnie, oczywiście...
no to nie mam wyjscia i kupic musze ; ) thx
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

29-06-2008, 12:35

:D
no u mnie to był zakup obowiązkowy.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
mayhem
zaczyna szaleć

29-06-2008, 17:34

Nie mam jeszcze Frostland tapes. Jak to jest wydane?? taki typowy peacevillowski box czy coś w stylu książki z demomi jak Hellhammer,Behemoth?? Możesz wstawić jakieś foto??
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

29-06-2008, 23:29

jutro zrobię zdjęcia i wstawię, bo dziś już tylko wow-a odpalam ;)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

30-06-2008, 18:33

Drone pisze:
zekke pisze:Hah widze ze starajac sie pokazac drone`owi bezsensownosc jego pseudointelektualnego slowotoku spowodowalem jeszcze wiekszy ; ). Na dobra sprawe posty so_its_d(r)one i drone`a roznia sie tylko forma wypowiedzi.

"black metal? i dont give fuck" ; )
Wypowiedzi so_coś_tam szkoda komentować - kolejny, któremu wydaje się, że posiadł wiedzę tajemną - tak jak napisał Adrian696. Ale nie dowiemy się o jaką wiedzę chodzi, bo przecież nic za tym nie stoi.

Zekke: może lepiej wrócisz do swoich gier komputerowych? :lol: Przecież nie masz nic konkretnego do powiedzenia.
Drone to ty sprawiasz wrażenie jakbyś posiadł widzę tajemną , odniosłem takie wrażenie czytając te twoje z dupy wyjęte durne tematy które założyłeś, wynosisz sie ponad innych ze swoim charakterystycznym nadętym tonem i myślisz ,ze masz prawo do pouczania innych. Akurat do tego postu Siid'a nie ma sie w czym przyczepić w przeciwieństwie do ciebie i adriana ,ma 100% konkretów, napisał swoje zdanie , a ty potrafisz tylko powtarzać utartą opinię albo szukać szlachetnej głębi w gównie (temat o striborg) Z Siidem zgadzam sie w 100% , a was juz od dawna nie czytam, szkoda czasu na takich nadętych bufonów.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

30-06-2008, 18:49

NIF - ja to bym nawet Ci odpisał, (mimo iz Twoje powoływanie sie na SIID'a to błazenada)...
ale:
Morph pisze:Obrazek
a z Morphem zadzierac nie chce - przestanie dzielić sie swoimi odkryciami i sam bede musiał przekopywac sie przez tony gówna, a po co mi to....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

02-07-2008, 14:36

wrzuciłem gdzieś indziej te zasrane foty.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

02-07-2008, 20:55

Na nowy darkthrone specjalnie nie czekam.Pojawi sie to pewnie poslucham, moze bedzie lepszy niz ostatnie wypociny-co wielkim osiagnieciem i tak nie bedzie-gorszy to raczej byc nie moze...
vulture

07-09-2008, 11:41

Darkthrone's new album is complete and are currently being mastered. Releasedate for this album is end October

na nic już w tym roku tak nie czekam..

:twisted:
kakademona
weteran forumowych bitew

07-09-2008, 12:10

AroHien pisze:Na nowy darkthrone specjalnie nie czekam.Pojawi sie to pewnie poslucham, moze bedzie lepszy niz ostatnie wypociny-co wielkim osiagnieciem i tak nie bedzie-gorszy to raczej byc nie moze...

utnę ci jęzor za te bluźnierstwa!!
DCI Hunt

07-09-2008, 22:17

AroHien pisze:Na nowy darkthrone specjalnie nie czekam.Pojawi sie to pewnie poslucham, moze bedzie lepszy niz ostatnie wypociny-co wielkim osiagnieciem i tak nie bedzie-gorszy to raczej byc nie moze...
Mam dokładnie takie same "oczekiwania".
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

07-09-2008, 23:07

A ja przeciwnie, trochę to trwało zanim polubiłem ostatnią płytę , jednak jak już załapałem tą atmosferę to słuchałem go przez tydzień po 5 razy dziennie, muzycznie faktycznie nic specjalnego, dlatego nowy na pewno będzie lepszy ;)
Zdecydowanie wole nowe oblicze DT od The Cult Is Alive , niż Nudne granie bez pasji od Ravishing Grimness do Sardonic Rath (SW jeszcze dało się słuchać).

Dodam jeszcze ,ze ostatnia ep NWOBHM też jest niezła , szczególnie „Hedninger Fra Helvete „ który ma w sobie więcej jadu i surowowizny niż większość tego co wychodzi.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

07-09-2008, 23:35

Ostatnio doszedłem do wniosku, że najbardziej mi odpowiada (chyba wręcz jako jedyna mi odpowiada) "Plaguewielder". Pytanie się nasuwa dlaczego uważana za najgorszą jest ona.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
ODPOWIEDZ