Zdecydowanie jedna z najlepszych płyt w tym roku.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
yhmConflagrator pisze:Przy okazji przesłuchałem dwie poprzednie płyty GB i przyznam, że trochę niesłusznie olałem ten zespół, bo 'Ô Laudate Dominvs' jest całkiem przyzwoity, a 'Manifesting the Raging Beast' to już naprawdę dobra płyta.
hehehe, wiesz kiedys to byl tylko klon Watain, a teraz ...black_lava pisze:miło sobie teraz poczytać opinie ludzi, którzy nagle odkrywają GB...
oczywiscie wszystko to kwestia gustu, bo dla mnie wczesniejsze plyty GB to dobrze zagrany black metal i nie przeszkadza mi to, ze utrzymany w standardach, ktore wyjorzystywaly i inne zespolyRzyg pisze:Dla mnie to jest kretyńskie podejście.
GLORIOR BELLI skreśliłem po usłyszeniu jedynki - nijakie, niczym się nie wyróżniające granie, black metal jakich wiele. Natomiast "Meet us...".. jest po prostu świetną płyta. Nigdy bym się nie spodziewał, że taki przypadkowy w sumie zespół nagra tak oryginalną rzecz. Jestem kupiony i odtąd będę czekał na każde kolejne ich wydawnictwo.
Problem w tym, że ten zespół wielu ludzi znało od początku i z tego co pamiętam większość twierdziła, że jest to co najwyżej niezła zżyna z Watain i nic poza tym. To, że dany zespół zaczyna być ceniony przez większą ilość osób po tym jak nagra album znacząco wybijający się ponad przeciętność nie jest chyba takie dziwne...black_lava pisze:jak ktoś znał kapelę od poczatku, to ją doceniał.
na ich stronie MySpace przez chwile był jeden nowy numer ... jak poprzedni album mi się podobał, tak ten nowy numer był cholernie ... nijaki;Drone pisze:Albo będzie to totalne gówno, albo coś zajebistego. Nie przewiduję nic pomiędzy.