Squatersi kurwa jego maćTymothy pisze:nowe videło
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=128143
DARK FUNERAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Husar
- weteran forumowych bitew
Re: Dark Funeral
Ty no ale nie jest zle z muza...
A jakby chcieli nagrac klip w naprawde obskurnym otoczeniu to niech wbijaja do polskiego akademika
:D
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Tymothy
- postuje jak opętany!
albo publicznego WCHusar pisze:Ty no ale nie jest zle z muza...A jakby chcieli nagrac klip w naprawde obskurnym otoczeniu to niech wbijaja do polskiego akademika
:D
Hello darkness, my old friend
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Slipknot wanna be?
- Lucek
autentycznie żal mi ludzi którzy dają się nabierać na zespoliki pokroju Dark Funeral 
-
długopisyyyyyyyyyy
znaczy że dlaczego? załadnie umalawni są na teledyskach czy jak? Behemoth na przkład ubiera się w zbroje. A może Ci ludzie z Dark Funeral naprawdę są i w życiu 'blackmetalowi', tylko się wydaje że są tacy ułożeni i ładni na teledyskach. Mi się właśnie wydaje, że to oni sa prawdziwi.Lucek pisze:autentycznie żal mi ludzi którzy dają się nabierać na zespoliki pokroju Dark Funeral
-
długopisyyyyyyyyyy
A ten utwór 'My Funeral' jest zajebisty i podszyty diabłem...
- Lucek
chodziło mi przede wszystkim o ich tandetną muzyczkę.
-
długopisyyyyyyyyyy
mi się tam ich muzyka zawsze podobała... od razu rozpoznawalny styl, takie swoje melodie <długopis tuli lucka i namawia do polubienia dark funeralów>
Zajebiste u nich jest to, że jak ich słuchasz to myślisz że w tle są klawisze.. a wszystko to robią gitary.
Zajebiste u nich jest to, że jak ich słuchasz to myślisz że w tle są klawisze.. a wszystko to robią gitary.
-
bary06
- rozkręca się
po chuju oni są prawdziwi, jak są tacy blackowi to na chuja mu te deathowe projekty dominion sraligula czy też chyba kiedyś w Hypocrisy morde darł.a tam już ryja nie malował.czyżby się nie realizował w DF??? a Behemoth ,co za metamorfoza od latania z siekierą po lesie do chodzenia w deathowej zbroi po empikach.długopisyyyyyyyyyy pisze:znaczy że dlaczego? załadnie umalawni są na teledyskach czy jak? Behemoth na przkład ubiera się w zbroje. A może Ci ludzie z Dark Funeral naprawdę są i w życiu 'blackmetalowi', tylko się wydaje że są tacy ułożeni i ładni na teledyskach. Mi się właśnie wydaje, że to oni sa prawdziwi.Lucek pisze:autentycznie żal mi ludzi którzy dają się nabierać na zespoliki pokroju Dark Funeral
- Husar
długopisyyyyyyyyyy pisze: Zajebiste u nich jest to, że jak ich słuchasz to myślisz że w tle są klawisze.. a wszystko to robią gitary.
cos jest na rzeczy
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Kingu
Klip nieźle skręcony, choć pomysłów jak na lekarstwo (tekstu nie znam).
Utwór przeciętny i jeśli to najlepszy na albumie, to jego tytuł jest adekwatny do sytuacji kapeli.
Perkusista przerasta o kilka długości resztę kolegów razem wziętych.
Utwór przeciętny i jeśli to najlepszy na albumie, to jego tytuł jest adekwatny do sytuacji kapeli.
Perkusista przerasta o kilka długości resztę kolegów razem wziętych.
- Nerwowy
Bo to generalnie bardzo przeciętny zespół jest.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
dobra muzyka, sredni clip. ale jakos dramatycznie chujowy nie jest
this is a land of wolves now
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
No proszę. Ze względu na nieco słabszą nie tylko pod względem poprawności gramatycznej tytułu "Attera Totus Sanctus" cudów się nie spodziewałem, a tu taka niespodzianka. Mówię oczywiście o warstwie stricte muzycznej. Do Dark Funeral mam wielki sentyment juz od ponad 10 lat i wali mnie zasadniczo image jaki sobie wybrali w ostatnich latach. Brzmieniowo wyczuwam powrót do czasu jakże zacnej "Diabolis Interium" i jeśli cała płyta utrzyma ten poziom co "My Funeral", to będzie to tegoroczna czołówka i nie zmieni tego nawet najgłupsza maska jaką załozy Caligula, ani tytuły na poziomie "My Latex Queen". Obrazek też całkiem ładny. Może nie jakiś wielce oryginalny, ale zrobiony jak należy, fajnie zmontowany i jest git.
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
- Adrian696
So_It_Is_Done pisze:Niemalże poetycki dar posiadasz; przydać gównu cechy elity też trzeba umieć.
Lucek pisze:autentycznie żal mi ludzi którzy dają się nabierać na zespoliki pokroju Dark Funeral
jestem rozdarty - zgodzic sie z SIIDem i Luckiem - osz kurwa jak boli
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Only_True_Believers
Ale przed debiutem nagrali coś jeszcze lepszego !
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Scaarph
- TORTURER
- w mackach Zła
Ha kurwa dzis słuchałem!..w sumie to ten mcd nie nazywa sie open the gates,tylko po prostu dark funeral,,ale mniejsza o to.A nowy teledysk wies straszna,muza plastik i nuuuda!
Death Dwells in Love
- Scaarph
Ja wiem, ze tak sie nie nazywa 
Dark funeral, secrets... to zajebiste krazki, jak ktos twierdzi inaczej to albo klamie,albo ich nie slyszal, albo zwyczajnie chuja sie zna
Dark funeral, secrets... to zajebiste krazki, jak ktos twierdzi inaczej to albo klamie,albo ich nie slyszal, albo zwyczajnie chuja sie zna