DARK FUNERAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Dark Funeral
za 'solowke' w coverze Slayera powinno sie im jaja uciac. nara.
this is a land of wolves now
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Nie rozumiem nagonki na ten zespół.
Zarówno utwór jak i teledysk podobają mi się. Dobrze, że potrafią komponować również utwory w wolniejszych tempach, bo momentami miałem wątpliwości czy w ogóle są do tego zdolni. Jestem ciekaw jak na żywo wypadają wokale, bo studyjnie, jak zawsze, jest bardzo dobrze.
Zarówno utwór jak i teledysk podobają mi się. Dobrze, że potrafią komponować również utwory w wolniejszych tempach, bo momentami miałem wątpliwości czy w ogóle są do tego zdolni. Jestem ciekaw jak na żywo wypadają wokale, bo studyjnie, jak zawsze, jest bardzo dobrze.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Riven
- Kontakt:
...Goddes of sodomy to fajny utwor z tego co pamietam ; )
- Gore_Obsessed
-
- rozkręca się
Pewnie, że tak, tylko chuje niemyte wolą się podniecać jakimiś gównami niż dobrym czademScaarph pisze:OPEN THE GATES KURWA MAC CHUJE NIEMYTE!!!
Jak wspomniał wyżej Scaarph, chuje niemyte są bardzo aktywni w necie i w przerwie między waleniem konia, jadą po Vader,Behemoth, właśnie Dark Funeral itp , taki chuj niemyty woli podniecać się 150 wtórną płytą C93 czy Jarboe , których czasy świetności już dawno minęły, no ale na Masterze fajnie jest zabłysnąć pisząc o muzyce innej niż metal, którą się zna tylko z mp3.Gore_Obsessed pisze:Nie rozumiem nagonki na ten zespół.
Pozdro dla chuji niemytych
- Riven
- Kontakt:

niektorzy musza miec naprawde duze problemy w realnym zyciu , zeby robic takie 'psychoanalizy' na forum internetowym

-
- rozkręca się
Inaczej: mają niezły ubaw czytając twoje plwociny buhahahahahaRiven pisze:
niektorzy musza miec naprawde duze problemy w realnym zyciu , zeby robic takie 'psychoanalizy' na forum internetowym
- Riven
- Kontakt:
no, wlasnie, jesli tak jest to tylko potwierdza co napisalem wyzej
niewazne, nie opluj ekranu z radosci
niewazne, nie opluj ekranu z radosci
- Block69
Raz na pół roku odpale se debiut albo trójke.
A z innej beczki to ta kapela strasznie sie zjebała pod względem koncertów.
A z innej beczki to ta kapela strasznie sie zjebała pod względem koncertów.
PENIS METAL
- Husar
- weteran forumowych bitew
No na BA w tym roku wypadli calkiem przecietnieGore_Obsessed pisze:Nie rozumiem nagonki na ten zespół.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Riven
- Kontakt:
zespoly black metalowe z tego co widzialem dosc czesto wypadaja przecietnie na zywo, chyba, ze sa zajebiste, jak np. Thunderbolt czy Infernal War. w ogole malo black metalu widzialem na zywo
-
- postuje jak opętany!
IW i T jak na moje oko i ucho tez słabo...moze niewiele widziałem, ale sadzac po tym skromnym materiale doswiadczalnym, generalnie masz racje, jak nie nagłosnienie i selektywnosc kuleja, to zachowanie sceniczne pand potrząsających grzywami i strojacych groxne miny wzbudza smiech i ziewanie...no kurwa, przecietnosc, schematy, rutyna, zero natchnienia....Watain wypada zajebiscie koncertowo, piekło na ziemi i pełny autentyzm, to lubie. Chciałbym zobaczyc Mayhem...z innej beczki Satyricon daje rade, ale raczej ze wzgledu na na ostatnie materiały..no i klasyczne wiejskie hymny...Riven pisze:zespoly black metalowe z tego co widzialem dosc czesto wypadaja przecietnie na zywo, chyba, ze sa zajebiste, jak np. Thunderbolt czy Infernal War. w ogole malo black metalu widzialem na zywo

-
- rasowy masterfulowicz
Bo Satyricon ma fajną dupę na klawiszach;))))
- Riven
- Kontakt:
mnie sie bardzo podobalo IW i T, bylem na koncercie z Shining w bodajze 2006 roku. W krakowie. lokal byl zabawny, bo od baru do sceny byly chyba ze 3 metryabsinthe_patriote pisze:IW i T jak na moje oko i ucho tez słabo...moze niewiele widziałem, ale sadzac po tym skromnym materiale doswiadczalnym, generalnie masz racje, jak nie nagłosnienie i selektywnosc kuleja, to zachowanie sceniczne pand potrząsających grzywami i strojacych groxne miny wzbudza smiech i ziewanie...no kurwa, przecietnosc, schematy, rutyna, zero natchnienia....Watain wypada zajebiscie koncertowo, piekło na ziemi i pełny autentyzm, to lubie. Chciałbym zobaczyc Mayhem...z innej beczki Satyricon daje rade, ale raczej ze wzgledu na na ostatnie materiały..no i klasyczne wiejskie hymny...Riven pisze:zespoly black metalowe z tego co widzialem dosc czesto wypadaja przecietnie na zywo, chyba, ze sa zajebiste, jak np. Thunderbolt czy Infernal War. w ogole malo black metalu widzialem na zywo

tak poza tym to malo co black metalu widzialem live, marze o Mayhem. i Darkthrone

- Lucek
- weteran forumowych bitew
zaraz...zaraz
,bo chyba czegoś nie rozumiem,to Infernal War gra koncerty pospołu z pedziami z Shining???
.
Biorąc pod uwagę to co głoszą w wywiadach raczej ciężko mi to pojąć
.
Co do Thunderbolt i ich IRM,to za tym groznie brzmiącym tytułem kryje się zwykły Dimmu Burger bez klawiszy...jedna z najlepszych płyt BM??? SICK!.Chyba jeszcze nie wytrzezwiałeś i poniosła cię twoja "ułańska fantazja"

Biorąc pod uwagę to co głoszą w wywiadach raczej ciężko mi to pojąć

Co do Thunderbolt i ich IRM,to za tym groznie brzmiącym tytułem kryje się zwykły Dimmu Burger bez klawiszy...jedna z najlepszych płyt BM??? SICK!.Chyba jeszcze nie wytrzezwiałeś i poniosła cię twoja "ułańska fantazja"

- Riven
- Kontakt:
co do tego pierwszego - tez mnie to dziwi, Warcrimer, co Ty nato?
co do drugiego -pierdzolisz TOTALNE bzdury, irm to niesamowita plyta z klimatem i niespotykanym poziomem agresji. dla mnnie to top10 black metalu i uwazam tak bez wzgledu na ilosc spozytego alkoholu
co do drugiego -pierdzolisz TOTALNE bzdury, irm to niesamowita plyta z klimatem i niespotykanym poziomem agresji. dla mnnie to top10 black metalu i uwazam tak bez wzgledu na ilosc spozytego alkoholu
-
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, Lucek chyba uszu nie myjesz jeśli w takim "May dead rise..." słyszysz Dimmu Borgir.
KVLT lizania CZASZKI
Moim zdaniem to co robi Shining na scenie to ich sprawa. Sztuka to sztuka... metal to nie muzyka poprawności.
A co Kvarforth mówi w wywidach? bo nie znam angielskiego, ani gazet nie mam
A co Kvarforth mówi w wywidach? bo nie znam angielskiego, ani gazet nie mam

Ostatnio zmieniony 11-10-2009, 14:01 przez długopisyyyyyyyyyy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
tak samo uwazam. ale nie wiem co na to Warcrimer, hehe.
natomiast IRM to wybitna plyta, tam kazdy utwor to pierdolony black metalowy wyziew siary z genialnymi riffami i niesamowita produkcja (idealne proporcje czytelnosci brzmienia i blackmetalowego 'klimatu')
natomiast IRM to wybitna plyta, tam kazdy utwor to pierdolony black metalowy wyziew siary z genialnymi riffami i niesamowita produkcja (idealne proporcje czytelnosci brzmienia i blackmetalowego 'klimatu')
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Wtedy Niklas preferował jeszcze inne formy ekspresji....Lucek pisze:zaraz...zaraz,bo chyba czegoś nie rozumiem,to Infernal War gra koncerty pospołu z pedziami z Shining???
'Come the Blessed Madness'