Kocnert gitara, CC troche wokal zmulony ale jak sie zna numery to mozna sobie dospiewac
Londyn - Koncerty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Grindead
- postuje jak opętany!
Re: Londyn - Koncerty
Troche poznawo zapytales, o tej porze juz trzecie sie otwieralo.
Kocnert gitara, CC troche wokal zmulony ale jak sie zna numery to mozna sobie dospiewac
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Właśnie się zbieram z 5godzinnym poślizgiem do pracy
Dying Fetus trochę mało na scenie "było". Ale jak dwóch kolesi śpiewa to musieli przy tych statywach się kręcić hehe. Cannibal Corpse miazga, świetny koncert!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No właśnie ten nieco buczacy wokal był tym małym 'ale' o którym Ci wspominałem. A tak swoją drogą to gdzie się zapodziałeś? Kupiłem browary abyśmy sobie poanalizowali koncert i musiałem je sam wypić dzięki czemu do chaty wróciłem 3:15. Jesteś za to odpowidzialnyGrindead pisze:Kocnert gitara, CC troche wokal zmulony ale jak sie zna numery to mozna sobie dospiewac
- Grindead
- postuje jak opętany!
Zmylem sie od razu na baze, inaczej byloby dzis w pracy zombie apocalypse, a musialem z rana troche uzyc mozgu.
3.15 dobry wynik, bardzo mi przyjemnie
3.15 dobry wynik, bardzo mi przyjemnie
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- gelO
- zahartowany metalizator
Wiecie, czy sa jeszcze bilety na Slayer i po ile?
-
est
http://www.newmetalarmy.com/gig/26297 jeszcze są, ale poczta ma problemy małe, więc nie wiadomo jak z dostawami.gelO pisze:Wiecie, czy sa jeszcze bilety na Slayer i po ile?
- gelO
Dzięki za info. Mam jeszcze prośbę, będę w Anglii od 25 do 8 grudnia, gdzie mogę znaleźć info o jakichś koncertach, najlepiej Manchester albo Liverpool, ewentualnie Leeds.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja olałem pocztę i sam pojechałem do forum na zakupy. Biletów było jeszcze sporo-ale było to dwa tygodnie temu 
A, ktoś się materializuje we wtorek na Absu?
A, ktoś się materializuje we wtorek na Absu?
-
est
Ja to się nawet nad Slayer zastanawiam, bo w tygodniu wycieczki do Londynu to dla mnie ciężka sprawa niestety.
- Grindead
- postuje jak opętany!
Wchodzisz na last.fm w dzial "wydarzenia", podajesz miasto jakie Cie interesuje i masz liste wszystkich koncertow, niezaleznie rodzaju muzyki, wsio.gelO pisze:Mam jeszcze prośbę, będę w Anglii od 25 do 8 grudnia, gdzie mogę znaleźć info o jakichś koncertach, najlepiej Manchester albo Liverpool, ewentualnie Leeds.
-------------------------------------------------
Nie ma ktos z Was opchnac biletu na dzis na Katatonie / Paradise Lost? Wyprzedalo sie cholerstwo. Chyba trzeba bedzie isc na Absu z tego wszystkiego...
- gelO
Wielkie dzięki, tylko kiepsko bo bilet mam na 25.11, a Slayer niestty 20 więc się nie załapie:-(
Sprawdzałem na lastfm i też za dużo tego nie ma, jest jakiś całkiem spoko festival, ale początek listopada, więc też u mnie lipa.
Skład ciekawy, Benediction, My Dying, Katatonia, Saxon....
Sprawdzałem na lastfm i też za dużo tego nie ma, jest jakiś całkiem spoko festival, ale początek listopada, więc też u mnie lipa.
Skład ciekawy, Benediction, My Dying, Katatonia, Saxon....
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No, nie powiem tutaj też dali ostro...folkstorm pisze:Byłem wczoraj w Manchesterze rozkurwili aż miłoAroHien pisze: A, ktoś się materializuje we wtorek na Absu?
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
We wtorek ( 24 listopada) niezle zapowiadająca się grecko-izraelska rozpierducha. Kroić i szatkować będą Human Rejection i Viscera Trail. Szkoda, że Grindead jeszcze podszczypuje brazylijki, bo pewnie innych masterfulowców nie będzie...
- warlust
- rozkręca się
oczywiscie ze TAK!!!folkstorm pisze:No to jak rusza ktos dupsko na jutrzejszy rozpierdol????%%%%%%%%!!!
Bede kolo 17 na Angel co by sieknac jakiegos browarka czy parenascie.
ja mysle ze bede tek kolo 17, wic cos pierdolniemy panie kolego
oby tylko ta impreza sie zbyt wczesnie nie skonczyla
- Grindead
- postuje jak opętany!
Melduje sie oczywiscie, do zrobaczenia!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Będę-oczywiście.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dziś wieczorem: Septycal Gorge, Vomit The Soul, Amputated i Embrionic Depravity. Kto?
- Mol
- Grindead
- postuje jak opętany!
Glupie pytanie. Buzi pod barem za 3,5 godziny kurewa.AroHien pisze:Dziś wieczorem: Septycal Gorge, Vomit The Soul, Amputated i Embrionic Depravity. Kto?
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
E, no nie ciebie pytałem, bo Twoja obecność jest jak zawsze pewniejsza niż mojaGrindead pisze:Glupie pytanie. Buzi pod barem za 3,5 godziny kurewa.AroHien pisze:Dziś wieczorem: Septycal Gorge, Vomit The Soul, Amputated i Embrionic Depravity. Kto?