Kocnert gitara, CC troche wokal zmulony ale jak sie zna numery to mozna sobie dospiewac

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
No właśnie ten nieco buczacy wokal był tym małym 'ale' o którym Ci wspominałem. A tak swoją drogą to gdzie się zapodziałeś? Kupiłem browary abyśmy sobie poanalizowali koncert i musiałem je sam wypić dzięki czemu do chaty wróciłem 3:15. Jesteś za to odpowidzialnyGrindead pisze:Kocnert gitara, CC troche wokal zmulony ale jak sie zna numery to mozna sobie dospiewac
http://www.newmetalarmy.com/gig/26297 jeszcze są, ale poczta ma problemy małe, więc nie wiadomo jak z dostawami.gelO pisze:Wiecie, czy sa jeszcze bilety na Slayer i po ile?
Wchodzisz na last.fm w dzial "wydarzenia", podajesz miasto jakie Cie interesuje i masz liste wszystkich koncertow, niezaleznie rodzaju muzyki, wsio.gelO pisze:Mam jeszcze prośbę, będę w Anglii od 25 do 8 grudnia, gdzie mogę znaleźć info o jakichś koncertach, najlepiej Manchester albo Liverpool, ewentualnie Leeds.
No, nie powiem tutaj też dali ostro...folkstorm pisze:Byłem wczoraj w Manchesterze rozkurwili aż miłoAroHien pisze: A, ktoś się materializuje we wtorek na Absu?
oczywiscie ze TAK!!!folkstorm pisze:No to jak rusza ktos dupsko na jutrzejszy rozpierdol????%%%%%%%%!!!
Bede kolo 17 na Angel co by sieknac jakiegos browarka czy parenascie.
Glupie pytanie. Buzi pod barem za 3,5 godziny kurewa.AroHien pisze:Dziś wieczorem: Septycal Gorge, Vomit The Soul, Amputated i Embrionic Depravity. Kto?
E, no nie ciebie pytałem, bo Twoja obecność jest jak zawsze pewniejsza niż mojaGrindead pisze:Glupie pytanie. Buzi pod barem za 3,5 godziny kurewa.AroHien pisze:Dziś wieczorem: Septycal Gorge, Vomit The Soul, Amputated i Embrionic Depravity. Kto?