FDS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
DeathDealer
rozkręca się

Re: FDS - XII.07

31-12-2009, 10:15

Analripper pisze:a kiedy bedzie ten massemord?
czy ArtemizX tez go bedzie sprzedawac?
czemu kolo nie odpowiada na maile?
1. nie wiem, nagrywa się
2. nie
3. odpowiada(my), wczoraj nie było żadnych zaległych maili. W razie czego pisz na info@deathdealers.eu
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

01-01-2010, 21:05

Maria Konopnicka pisze:Trochę w tym zadumy i beznadziei, trochę światła i siły - teksty po polsku, nie trącące banałem, kręci się ten krążek w moim odtwarzaczu od kilku ładnych godzin i z każdym przesłuchaniem coraz mocniej wsiąkam w ten klimat i doceniam to wydawnictwo.
zastanawiałem się jak to muzycznie będzie wyglądało i ... nie rozczarowałem się, wręcz przeciwnie!
Bardzo dobre trzy numery i po przesłuchaniu pierwsze co mi przyszło na myśl, to - czemu to takie krótkie!
Muzycznie wydaje mi się, nawet bardziej rozbudowany niż choćby "Płoń" FURII, do którego od razu (nie wiedzieć czemu) zacząłem porównywać ten mlp. Fajny przemyślany materiał z jednym minusem - przeciętne wokale, jak dla mnie o wiele lepiej prezentuje się to w FURII, nie mniej materiał warty zainwestowania śmiesznej kwoty, bo to rzeczywiście kawał dobrej muzyki.

no to teraz jeszcze czekam na MOROWE :wink:
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

06-01-2010, 21:18

Kupiłem, czekam na płytę. A co do wokali, to przecież nie ten sam gość, co z reszty projektów.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

15-01-2010, 23:02

czekam i czekam, wystawiona w zeszlym roku, do tej pory nie dotarla
doszla juz do kogos?
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

15-01-2010, 23:43

Analripper pisze:czekam i czekam, wystawiona w zeszlym roku, do tej pory nie dotarla
doszla juz do kogos?
ja swoją kupiłem dzień przed świętami a przyszła parę dni później (jeszcze w starym roku) ...
COFFIN pisze:Kupiłem, czekam na płytę. A co do wokali, to przecież nie ten sam gość, co z reszty projektów.
nie
zresztą tam różnie jest z wokalami się mieszają jak psy :wink:
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
kampeki
postuje jak opętany!

16-01-2010, 10:52

Analripper pisze:czekam i czekam, wystawiona w zeszlym roku, do tej pory nie dotarla
doszla juz do kogos?
Otóż to :!: :!: :!: :!: :!:
Za młody jesteś na Heroda!
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

16-01-2010, 12:58

taka odpowiedz dostalem:
"Domyślam się że zapłacił Pan zaraz po wygraniu aukcji lecz nie Ja sprzedaję płyty lecz udostępniam tylko konto. Z tego co wiem kolega wyjechal i w tym tygodniu go nie było,osobiście dopilnuje by płyta zostala wysłana w poniedziałek zaraz z rana. Wiem że to może Pana nie obchodzić że to nie ja wystawiam płyty ale proszę o te 2-3 dni wyrozumiałości-niestety mam nauczkę na przyszłość by nie udostęniać konta innym osobom. Pozdrawiam.
Grzegorz"
Awatar użytkownika
COFFIN

16-01-2010, 13:06

Ja wysłałem maila po tygodniu, odpowiedź była w podobnym tonie, z tym, że nic o wyjeździe....W tej chwili minęło już ponad dwa tygodnie i powiem tak: pierdolić taką 'dystrybucję'....
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

16-01-2010, 13:31

Dobry bajer... nie wysyłam ja tylko moją mama...

Zresztą, dosyć często faceci się kryją na allegro za kobiecymi nazwami... Alinka, Asiulka, Mała Mi... i tp. :)
Awatar użytkownika
kampeki
postuje jak opętany!

16-01-2010, 16:02

Analripper pisze:taka odpowiedz dostalem:
"Domyślam się że zapłacił Pan zaraz po wygraniu aukcji lecz nie Ja sprzedaję płyty lecz udostępniam tylko konto. Z tego co wiem kolega wyjechal i w tym tygodniu go nie było,osobiście dopilnuje by płyta zostala wysłana w poniedziałek zaraz z rana. Wiem że to może Pana nie obchodzić że to nie ja wystawiam płyty ale proszę o te 2-3 dni wyrozumiałości-niestety mam nauczkę na przyszłość by nie udostęniać konta innym osobom. Pozdrawiam.
Grzegorz"
Dostałem identyczną + numer telefonu do misia, który sprzedaje, wkurwia mnie takie coś...
Awatar użytkownika
Lykantrop

16-01-2010, 16:18

Maleficio pisze:Dobry bajer... nie wysyłam ja tylko moją mama...

Zresztą, dosyć często faceci się kryją na allegro za kobiecymi nazwami... Alinka, Asiulka, Mała Mi... i tp. :)
I odwrotnie - męskie nicki, a baby sprzedają... :-D Swoją drogą, z babkami jakoś konkretniej idzie, niż z facetami na allegro... Albo to ja mam takie dziwne wrażenie :-D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
zuo
zaczyna szaleć

17-01-2010, 20:20

zamawiałem bezpośrednio z dda, kasę przelałem 21.12, płyt nie ma, na maile nie odpowiadają.
Awatar użytkownika
Houwitser
rozkręca się

17-01-2010, 20:24

Czyżby pan Jarek z G I D wznowił działalność ? :wink:
Awatar użytkownika
COFFIN

17-01-2010, 20:31

Dostałem następnego maila, że podobno płyta wysłana przed weekendem, zobaczymy.... Mimo wszystko, trochę jestem zdziwiony, bo kilka razy coś tam brałem bezpośrednio od O. i nigdy nie było problemów. Może to wypadek przy pracy :P
DeathDealer
rozkręca się

18-01-2010, 10:42

narzekacie jak stare baby. Wszystkie płyty zostały wysłane a jeżeli ich jeszcze nie ma to pretensje do poczty polskiej albo do komunikacji pkp bo to tymi drogami kursują przesyłki. Wliczając to opóźnienie pociągów odpowiedź jest prosta.

człowiek który pisał sprostowanie zachowuje się gorzej niż baba, dla niego nie istnieje taka opcja że jakaś przesyłka priorytetowa idzie wiecej niż 3 dni. Po prostu nie wie jak działa poczta w tym kraju a do tego handlarz z niego jest żaden co widać po ilości transakcji a konto ma chyba od początku powstania serwisu allegro, cóż...

dla tych wszystkich którzy kupili płyty przed nowym rokiem - jakiekolwiek wpłaty pojawiły się 5 stycznia

zastanawiam się czasami czy w ogóle coś robić w tym kraju dla tzw. "metalowców" bo cierpliwości to nie ma żadnej, marudzi że 10zł za płytę to drogo i najlepiej żeby mu ją przynieść jeszcze do domu. Zamiast narzekać i dyskutować o tym kto jest taki i owaki sami weźcie się do roboty i wtedy zobaczymy jak wam wyjdzie. Ale znając życie odpowiedź będzie jedna "nie chce mi się, niech robią inni". Typowe podejście polaka-metalowca do sprawy, dlatego ta scena umiera. Tyczy się to wszystkiego, wydawania czegokolwiek, pisania recenzji/zinów, organizowania koncertów i przede wszystkim kupowania płyt. Do niczego wam to nie jest potrzebne, macie w końcu internet i mp3. Prawda?
zuo pisze:zamawiałem bezpośrednio z dda, kasę przelałem 21.12, płyt nie ma, na maile nie odpowiadają.
jako kto bo tak jak wspomniałem wszystko zostało wysłane
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

18-01-2010, 10:57

tez chcialem zamowic z DD ta plyte ale jak mowicie, ze nie dostajecie plyt to ja juz nie chce... ktos inny dystrybutuje ja w Polsce?
Awatar użytkownika
kampeki
postuje jak opętany!

18-01-2010, 12:31

DeathDealer pisze:narzekacie jak stare baby. Wszystkie płyty zostały wysłane a jeżeli ich jeszcze nie ma to pretensje do poczty polskiej albo do komunikacji pkp bo to tymi drogami kursują przesyłki. Wliczając to opóźnienie pociągów odpowiedź jest prosta.

człowiek który pisał sprostowanie zachowuje się gorzej niż baba, dla niego nie istnieje taka opcja że jakaś przesyłka priorytetowa idzie wiecej niż 3 dni. Po prostu nie wie jak działa poczta w tym kraju a do tego handlarz z niego jest żaden co widać po ilości transakcji a konto ma chyba od początku powstania serwisu allegro, cóż...

dla tych wszystkich którzy kupili płyty przed nowym rokiem - jakiekolwiek wpłaty pojawiły się 5 stycznia

zastanawiam się czasami czy w ogóle coś robić w tym kraju dla tzw. "metalowców" bo cierpliwości to nie ma żadnej, marudzi że 10zł za płytę to drogo i najlepiej żeby mu ją przynieść jeszcze do domu. Zamiast narzekać i dyskutować o tym kto jest taki i owaki sami weźcie się do roboty i wtedy zobaczymy jak wam wyjdzie. Ale znając życie odpowiedź będzie jedna "nie chce mi się, niech robią inni". Typowe podejście polaka-metalowca do sprawy, dlatego ta scena umiera. Tyczy się to wszystkiego, wydawania czegokolwiek, pisania recenzji/zinów, organizowania koncertów i przede wszystkim kupowania płyt. Do niczego wam to nie jest potrzebne, macie w końcu internet i mp3. Prawda?
zuo pisze:zamawiałem bezpośrednio z dda, kasę przelałem 21.12, płyt nie ma, na maile nie odpowiadają.
jako kto bo tak jak wspomniałem wszystko zostało wysłane
Mam internet i mam mp3 ale kupuję u Ciebie cd więc przestań pierdolić głupoty. Akapit o umieraniu sceny i wzięciu się do roboty pominę milczeniem bo dawno takich bzdur nie czytałem :lol:

Wysłałeś - ok, nie ma tematu, trochę długo ale przeżyję bo cena bardzo dobra...
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

18-01-2010, 12:53

Maleficio pisze:tez chcialem zamowic z DD ta plyte ale jak mowicie, ze nie dostajecie plyt to ja juz nie chce... ktos inny dystrybutuje ja w Polsce?
Agonia, lecz 5 zl drożej
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

18-01-2010, 13:00

Miałem podobnie w kwestii jednego z wcześniejszych wydawnictw DD gdy zamawiałem bezpośrednio z wytwórni. Kasa poszła płyty do tej pory nie ma. Natomiast gdy transakcje przechodziły przez Allegro, nie było żadnych problemów.
Hello darkness, my old friend
DeathDealer
rozkręca się

18-01-2010, 13:24

kampeki pisze:Akapit o umieraniu sceny i wzięciu się do roboty pominę milczeniem bo dawno takich bzdur nie czytałem
to są fakty, wystarczy w tym siedzieć żeby wiedzieć co jest grane.
Tymothy pisze: Miałem podobnie w kwestii jednego z wcześniejszych wydawnictw DD gdy zamawiałem bezpośrednio z wytwórni. Kasa poszła płyty do tej pory nie ma. Natomiast gdy transakcje przechodziły przez Allegro, nie było żadnych problemów.
tzn? bo ja sobie nic takiego nie przypominam. Jaka to była płyta i kiedy?
ODPOWIEDZ