narzekacie jak stare baby. Wszystkie płyty zostały wysłane a jeżeli ich jeszcze nie ma to pretensje do poczty polskiej albo do komunikacji pkp bo to tymi drogami kursują przesyłki. Wliczając to opóźnienie pociągów odpowiedź jest prosta.
człowiek który pisał sprostowanie zachowuje się gorzej niż baba, dla niego nie istnieje taka opcja że jakaś przesyłka priorytetowa idzie wiecej niż 3 dni. Po prostu nie wie jak działa poczta w tym kraju a do tego handlarz z niego jest żaden co widać po ilości transakcji a konto ma chyba od początku powstania serwisu allegro, cóż...
dla tych wszystkich którzy kupili płyty przed nowym rokiem - jakiekolwiek wpłaty pojawiły się 5 stycznia
zastanawiam się czasami czy w ogóle coś robić w tym kraju dla tzw. "metalowców" bo cierpliwości to nie ma żadnej, marudzi że 10zł za płytę to drogo i najlepiej żeby mu ją przynieść jeszcze do domu. Zamiast narzekać i dyskutować o tym kto jest taki i owaki sami weźcie się do roboty i wtedy zobaczymy jak wam wyjdzie. Ale znając życie odpowiedź będzie jedna "nie chce mi się, niech robią inni". Typowe podejście polaka-metalowca do sprawy, dlatego ta scena umiera. Tyczy się to wszystkiego, wydawania czegokolwiek, pisania recenzji/zinów, organizowania koncertów i przede wszystkim kupowania płyt. Do niczego wam to nie jest potrzebne, macie w końcu internet i mp3. Prawda?
zuo pisze:zamawiałem bezpośrednio z dda, kasę przelałem 21.12, płyt nie ma, na maile nie odpowiadają.
jako kto bo tak jak wspomniałem wszystko zostało wysłane