ZINES

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Re: ZINES

26-02-2010, 23:22

Zawsze folia + bombel koperta. Dla mnie to niedostateczne opakowanie. Patrz jak pakuje paki Tomek z Pagan - od niego nawet nigdy pudełko nie miało śladu pęknięcia.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

26-02-2010, 23:33

Lykantrop pisze:Zawsze folia + bombel koperta. Dla mnie to niedostateczne opakowanie. Patrz jak pakuje paki Tomek z Pagan - od niego nawet nigdy pudełko nie miało śladu pęknięcia.
Fakt, paczki z Pagan Rec. zawsze dochodzą całe i zdrowe. Według mnie oprócz kopert bąbelkowych powinno wrzucać sie kartoniki. Dla pewności. Sama koperta + ciężka ręka spoconej, starej komody z poczty = miazga. Nie wiem jak obecnie, bo nie zamawiam już w Agonia Rec. (dłuuuugo czekałem na realizację), ale niegdyś dostawałem drobny mak zamiast pudełek. I weź tu kup CD w pudełku z tłoczeniem (vide Enslaved "Frost", Anthrax "Sound of White Noise", itp.).
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
Awatar użytkownika
Lykantrop

26-02-2010, 23:40

Agonia to w ogóle porażka. Nawet jak kupuję CD w folii, to po zapoznaniu się z zawartością doznaję widoku layout'u z odciskami paluchów, płyta porysowana i tego typu ekscesy... pominę już kwestię jakości odsłuchowej i estetycznej vinyli przezeń wydawanych. Jedyny plus to fakt, że wysyłki w miarę szybko idą, choć i tutaj bywały wyjątki.

Kartoniki to podstawa przy wysyłaniu CD's. Szczytem bezczelności PP jaki kiedyś doświadczyłem na własnej skórze to złamany na pół LP i włożony do skrzynki... :-D
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-02-2010, 23:43

Lykantrop pisze:Agonia to w ogóle porażka. Nawet jak kupuję CD w folii, to po zapoznaniu się z zawartością doznaję widoku layout'u z odciskami paluchów, płyta porysowana i tego typu ekscesy... pominę już kwestię jakości odsłuchowej i estetycznej vinyli przezeń wydawanych. Jedyny plus to fakt, że wysyłki w miarę szybko idą, choć i tutaj bywały wyjątki.

Kartoniki to podstawa przy wysyłaniu CD's. Szczytem bezczelności PP jaki kiedyś doświadczyłem na własnej skórze to złamany na pół LP i włożony do skrzynki... :-D
Taką lichą skrzynkę miałeś.... :D A co listonosz miał dwa razy nosić! :D:D
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Lykantrop

26-02-2010, 23:52

Problem leżał po dwóch stronach. Jakiś pierdolec wysłał vinyl listem zwykłym, zamiast poleconym. Nie była to jakaś szczególna pozycja, a całą sytuację wspominam z uśmiechem na ryju.

Co do usług poczty to mogę jeszcze powiedzieć, że spośród kilkunastu płyt, które sprzedałem obywatelom Ameryki Płd. średnio co 2ga w ogóle doszła. Jako, że daleko Cohones mi nie ucięli i salami z nich nie ukręcili :-D
samael
rozkręca się

01-03-2010, 09:30

Lykantrop pisze:
Radogost88
Poziom porównywalny z legendarnym Antychryst zine :-D
Radogost88 - całkiem niezły poziom, o ile wiem ostatni numer był dystrybuowany tylko jako imienne kopie dla konkretnych osób. Szacunek dla tych ludzi. Działają od wielu lat i trzymają się swoich zasad.

Antychryst - taa, numer z liścmi dębu był niezłym wybrykiem, botanicy się kurna trafili :- ) Później ukazały się jeszcze 2 numery, trzymające juz znacznie wyższy poziom. muzyki tam niewiele, duzo za to tematów okołomuzycznych, prezentacji różnistych poglądów i propagowania pewnych treści...
j
DeathDealer
rozkręca się

01-03-2010, 16:59

akurat ten art. o dębach był napisany przez kobietę więc nie ma co się czepiać (poza tym symbolika dębu jak i drzewo samo w sobie to dosyć ciekawa sprawa).

Securius był lepszy
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

01-03-2010, 18:37

Lykantrop pisze:Agonia to w ogóle porażka. Nawet jak kupuję CD w folii, to po zapoznaniu się z zawartością doznaję widoku layout'u z odciskami paluchów, płyta porysowana i tego typu ekscesy... pominę już kwestię jakości odsłuchowej i estetycznej vinyli przezeń wydawanych. Jedyny plus to fakt, że wysyłki w miarę szybko idą, choć i tutaj bywały wyjątki.

Ja nie wiem oc wy macie z ta Agonią, mnie zawsze CD's przychodza w pancernej paczce, opakowane w podwójny karton i folię bąbelkową. Mógłbym w nie pięścią napierdalac i nic by się nie stało.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
PrzemoC
postuje jak opętany!

01-03-2010, 22:13

Nie wiem czy to było, ale na tej stronce są skany "Antychrysta", "Legion" i innych ;).

http://www.28magazine.com/28magazine/polish-01.html
samael
rozkręca się

02-03-2010, 14:44

nie było, ale strona ciekawa, choć tresci kontrowersyjne.... dla co niektórych na pewno.
Kto tu obiecał Koziego Bobka zine?
j
Awatar użytkownika
Lykantrop

02-03-2010, 15:13

Triceps, ale pewnie tak samo go zobaczymy jak boot'a Blasphemy :-D

Pisałem nawet do autora Koziego Bobka, aby dał się namówić na ksero. Z marnym rezultatem.
choć tresci kontrowersyjne
Jeden z autorów zine'a, który wisi na tej stronie, dzisiaj jest całkowitym antagonizmem ideałów, o których śpiewał 15 lat temu. Nie będę mu tutaj robił koło dupy i nie napiszę o kogo chodzi, w każdym razie to fajnie obrazuje proces adolescencji NS ideologów.
DeathDealer
rozkręca się

02-03-2010, 17:35

Lykantrop pisze:Pisałem nawet do autora Koziego Bobka, aby dał się namówić na ksero. Z marnym rezultatem.
jakoś mu się nie dziwię...
DCI Hunt

02-03-2010, 17:55

Lykantrop pisze: Jeden z autorów zine'a, który wisi na tej stronie, dzisiaj jest całkowitym antagonizmem ideałów, o których śpiewał 15 lat temu. Nie będę mu tutaj robił koło dupy i nie napiszę o kogo chodzi, w każdym razie to fajnie obrazuje proces adolescencji NS ideologów.
A autor innego zine'a z tej strony jest dziś zagorzałym komunistą i nawet widnieje na pewnej kontrowersyjnej stronie :lol:
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-03-2010, 18:33

Conflagrator pisze:
Lykantrop pisze: Jeden z autorów zine'a, który wisi na tej stronie, dzisiaj jest całkowitym antagonizmem ideałów, o których śpiewał 15 lat temu. Nie będę mu tutaj robił koło dupy i nie napiszę o kogo chodzi, w każdym razie to fajnie obrazuje proces adolescencji NS ideologów.
A autor innego zine'a z tej strony jest dziś zagorzałym komunistą i nawet widnieje na pewnej kontrowersyjnej stronie :lol:
komunizm to zło w czystej postaci przecież... :)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

03-03-2010, 15:35

Lykantrop pisze:Problem leżał po dwóch stronach. Jakiś pierdolec wysłał vinyl listem zwykłym, zamiast poleconym. Nie była to jakaś szczególna pozycja, a całą sytuację wspominam z uśmiechem na ryju.

Co do usług poczty to mogę jeszcze powiedzieć, że spośród kilkunastu płyt, które sprzedałem obywatelom Ameryki Płd. średnio co 2ga w ogóle doszła. Jako, że daleko Cohones mi nie ucięli i salami z nich nie ukręcili :-D

Z zagramanicy mało kto ci wyśle poleconym (po Europie to drogo, z USA to niemożliwe), ale poza przypadkami zaginięcia przesyłek to innych problemów nie miewam. Miła pani listonosz paczki nierejestrowane zostawia mi za płotem jak się do szczynki nie mieszczom, ewentualnie awizo i odbieram na poczcie. Jednego nie zrozumiem: czemu baba nigdy do domu mi nie przyniesie przesyłki, tylko do skrzynki, bo przecież kurwa jak na budowie pracowałem parę km dalej, to mi tam zawoziła stuff, a po drodze wcale to nie było?

Winyl w kartonie musi być i basta. Pudełka od CD to jebał je pies, zawsze można wymienić.
trup pisze:
Conflagrator pisze:
komunizm to zło w czystej postaci przecież... :)
Za Stalina to nie tylko zło, ale i patriotyczny komunizm... narodowy socjalizm.. hahhah!
snake plissken
zaczyna szaleć

04-03-2010, 08:55

Nie wiem, co Wy macie przeciwko zinom NSBM???
Awatar użytkownika
Grindead
postuje jak opętany!

04-03-2010, 09:11

Fakt, czynnika rozrywkowego nie sposób im odmówić.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
snake plissken
zaczyna szaleć

04-03-2010, 09:18

zależy, co kogo śmieszy
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

04-03-2010, 10:39

Ja bardzo lubię ziny NSBM w ogóle lubię ziny co walczą z żydowskim ścierwem.
Awatar użytkownika
Lykantrop

04-03-2010, 12:17

snake plissken pisze:zależy, co kogo śmieszy
Dajesz radę utrzymać powagę czytając "Antychrysta"?
ODPOWIEDZ