UNPURE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

Re: Unpure

11-03-2010, 16:19

"World Collapse" to jedyna rzecz Unpure jaką znam, i musze powiedziec, że jak na moje kilka przesłuchań, to jest trochę przydługawa. Niewiele, bo jakby trwała tak z 40 minut, to można by było słuchac jej kilka razy pod rząd. A tak po jednym przesłuchaniu mam dośc na następne pare dni ;) Ale pomimo to, miły dla ucha oldskul.

A w sumie to se włączę.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

11-03-2010, 17:58

Jak dla mnie "World Collapse" to zdecydowanie najgorsza rzecz w dyskografii Unpure. Co nie znaczy, że to jakaś kompletna kicha, ale jak mówisz - 30 minut spokojnie by starczyło. Jest kilka hitów wyrywających do tańca, kilka zapychaczy i kilka totalnych kwadratów, od których aż się gęba w niesmaku wykrzywia. Najrówniejszy jest zdecydowanie "Trinity in Black". Właściwie to:

TiB>>>Coldland>>>>>>>>>>World Collapse>>>>Unpure.

Jakby ktoś chciał to mogę mieć w ciągu 2-3 tygodni kilka sztuk "Coldland" na opych.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-03-2010, 18:08

Lykantrop pisze:Jak dla mnie "World Collapse" to zdecydowanie najgorsza rzecz w dyskografii Unpure. Co nie znaczy, że to jakaś kompletna kicha, ale jak mówisz - 30 minut spokojnie by starczyło. Jest kilka hitów wyrywających do tańca, kilka zapychaczy i kilka totalnych kwadratów, od których aż się gęba w niesmaku wykrzywia. Najrówniejszy jest zdecydowanie "Trinity in Black". Właściwie to:

TiB>>>Coldland>>>>>>>>>>World Collapse>>>>Unpure.

Jakby ktoś chciał to mogę mieć w ciągu 2-3 tygodni kilka sztuk "Coldland" na opych.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Lykantrop

11-03-2010, 18:11

Yyy... no tak :-D Po prostu debiut był już tak kompletną kupą, że przez przypadek pominąłem go w początkowych rozważaniach :-D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-03-2010, 18:19

Lykantrop pisze:Jak dla mnie "World Collapse" to zdecydowanie najgorsza rzecz w dyskografii Unpure. Co nie znaczy, że to jakaś kompletna kicha, ale jak mówisz - 30 minut spokojnie by starczyło. Jest kilka hitów wyrywających do tańca
Np. totalnie Motorheadowo-zajebisty "Sabbath" :D
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
DeathDealer
rozkręca się

11-03-2010, 19:57

Lykantrop pisze:Po prostu debiut był już tak kompletną kupą, że przez przypadek pominąłem go w początkowych rozważaniach :-D
przecież debiut jest doskonały :shock:
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-03-2010, 19:59

no właśnie, bardzo tam dużo VENOM i jakiegoś tam CELTIC FROST...
DeathDealer
rozkręca się

11-03-2010, 20:01

venom raczej nie bardzo, pod CF jest jeden numer, reszta to prawdziwy szwedzki black metal
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-03-2010, 20:06

skąd ty kurwa możesz wiedzieć, co jest pod Celtic Frost a co nie, jak ty w życiu ani razu całej płyty Celtic Frost nie przesłuchałeś?
DeathDealer
rozkręca się

11-03-2010, 20:13

przesłuchałem wystarczająco żeby się móc wypowiadać i nie błaznować jak ty to robisz. Nikt ci nie dał monopolu na wymądrzanie się a juz na pewno nie w temacie black metalu o którym masz gówniane pojęcie, prawda boli co?
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-03-2010, 20:23

prawda to katolicka abstrakcja, w sam raz dla takich reaktywnych katolickich buraków, jak ty. masz o black metalu mniej więcej takie samo pojęcie, jak mój pies o filozofii Hegla.
DeathDealer
rozkręca się

11-03-2010, 20:35

tak, to wytłumacz mi dlaczego ludzie z Gdyni mówią o tobie "taki jeden bufon co zjadł wszystkie rozumy świata" a ci, siedzący na polskiej scenie od lat nastu czytając twoje teksty śmieją się do rozpuku? Miałeś swoje pięć minut na scenie, a dokładnie trzy lata, a potem z niej uciekłeś bo stała się zbyt ekstremalna... Zaraz mi napiszesz że przestało cię to wszystko interesować,taki młodzieńczy bunt itp ale daruj sobie. Stary ja do ciebie nic nie mam ale czasami czytając twoje filozoficzne teksty to aż płakać się chce, pomijając temat black metalu bo raczej sobie nie pogadasz ze mną na równym poziomie. I mówię o BLACK METALU a nie o śmiesznych pseudo-podróbkach
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-03-2010, 20:55

DeathDealer pisze:tak, to wytłumacz mi dlaczego ludzie z Gdyni mówią o tobie "taki jeden bufon co zjadł wszystkie rozumy świata" a ci, siedzący na polskiej scenie od lat nastu czytając twoje teksty śmieją się do rozpuku? Miałeś swoje pięć minut na scenie, a dokładnie trzy lata, a potem z niej uciekłeś bo stała się zbyt ekstremalna... Zaraz mi napiszesz że przestało cię to wszystko interesować,taki młodzieńczy bunt itp ale daruj sobie. Stary ja do ciebie nic nie mam ale czasami czytając twoje filozoficzne teksty to aż płakać się chce, pomijając temat black metalu bo raczej sobie nie pogadasz ze mną na równym poziomie. I mówię o BLACK METALU a nie o śmiesznych pseudo-podróbkach
"ludzie z Gdyni" - no proszę cię, daj mi jednego, który mnie dobrze zna i powie mi to w twarz, albo zaraz zacznij mi opowiadać o "ludziach ze sceny" albo jeszcze bardziej pojedź i napisz coś o "polskim internecie". śmiech i żal.pl, no chyba, że chcesz odkryć Amerykę i zauważyć, że każdego ktoś ma za bufona / kretyna / wieśniaka (niepotrzebne skreślić). a jeżeli nawet 90 proc. ludzi zaangażowanych w polską scenę BM będzie mnie uważać za buraka, to co z tego? to BARDZO DOBRZE, bo mniej więcej 90 proc. ludzi zaangażowanych w tę scenę to KRETYNI. w to mi graj. megalomania i sranie na egalitaryzm jest bardzo black metalowe.

a co do reszty, to, jak to mówią Angole: GET A LIFE. kup se piwo, zwal se konia, zaruchaj, znajdź sobie jakąś pracę, cokolwiek.

o BLACK METALU rzeczywiście sobie na jednym poziomie nie pogadamy, bo rozmowa z tobą o BLACK METALU przypominałaby próby dyskusji o religii chrześcijańskiej z kimś, kto Biblii nie czytał.

ludzie z Gdyni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja pierdolę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DeathDealer
rozkręca się

11-03-2010, 21:03

chłopie i po co to robisz? zawsze musisz postawić na swoim wiedząc że jest inaczej? takie popisy przed wszystkimi "jaki to nie jestem zajebisty, oczytany, osłuchany i wszechmądry" są po prostu żałosne tylko ty chyba tego nie widzisz
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-03-2010, 21:06

nie widzę, bo jestem zbyt oczytany, osłuchany, wszechwiedzący i zajebisty, żeby widzieć jakieś swoje wady.
DeathDealer
rozkręca się

11-03-2010, 21:08

dziwnym nie jest
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

11-03-2010, 21:11

idź się jeszcze popłacz, bo starsi koledzy cię z góry traktują, niedobrzy megalomani, jak oni tak mogą, być tacy źli dla małego biednego Oriaska...
DeathDealer
rozkręca się

11-03-2010, 21:19

no no dowcip ci się nawet wyostrzył, masz jeszcze jakieś żarciki w zanadrzu? dawaj, popisz się tym jaki jesteś zajebisty i uwielbiany przez tłumy
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-03-2010, 21:59

A może mały pojedynek na peronie na Żabiance!? :D Dajcie se spokój chłopaki....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-03-2010, 22:02

A w temacie - UNPURE to w pytę kapela. Od demówek ich śledzę. A do tej pory najchętniej "przytulam" "Coldland" i "II Demo".
To jest esencja podziemnego grania. Kto nie kuma ten pizda ;-)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
ODPOWIEDZ