Masa mode ON ;)

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Re: Siłownia

28-03-2010, 16:19

zuo pisze:odżywki universala = dużo dużo dobre jak to ktoś na forum napisał hehe.
A testowałeś kosy od Cybera z Kilosports? :-D
Spoko bez nerwów każdy ćwiczy jak chce tylko lekko mnie rozbawiły te" 5 razy w tygodniu",ponieważ albo szybko się regenerujesz albo jedziesz krótkie treningi lub też preferujesz aeroby przed lustrem.
Colemann'a plan treningowy liczy sobie 6 dni, podobnie jak niegdyś Arnie'go. Może po prostu mamy do czynienia z jakimś prosem?! :-D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Mort
rasowy masterfulowicz

28-03-2010, 16:21

[V] pisze:.Moja obecna waga to 112,8 kg przy 182 cm wzrostu.
Sylwetka atletyczna,miesnie dobrze zarysowane,jedynie miesnie brzucha nie reaguja tak jak bym chcial
To wielki jestes. 113 kg to juz nie przelewki, ile masz w lapie?

doczytalem, ze nie cwiczysz plecow i nog - widze, ze proporcje Cie nie interesuja :+)
I AM MORBID
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

Re: Masa mode ON ;)

28-03-2010, 16:22

To racja, że poważne trenowanie na siłce wymaga tego wszystkiego co napisałeś, ale samo podnoszenie żelastwa, stanie przed lustrem i dzwiganie ciężarków nie jest raczej czymś pasjonującym. Chociaż jest do dobry dodatek do słuchania muzyki :)
PENIS METAL
zuo
zaczyna szaleć

28-03-2010, 16:25

Lykantrop pisze:
zuo pisze:odżywki universala = dużo dużo dobre jak to ktoś na forum napisał hehe.
A testowałeś kosy od Cybera z Kilosports? :-D
Spoko bez nerwów każdy ćwiczy jak chce tylko lekko mnie rozbawiły te" 5 razy w tygodniu",ponieważ albo szybko się regenerujesz albo jedziesz krótkie treningi lub też preferujesz aeroby przed lustrem.
Colemann'a plan treningowy liczy sobie 6 dni, podobnie jak niegdyś Arnie'go. Może po prostu mamy do czynienia z jakimś prosem?! :-D
kilosports - nie znam.

a treningi wyjaśniłem wcześniej, wszystko zależy jak mocno się trenuje. prawdopodobnie człowiek z ulicy by 'padł' przy moim codziennym treningu, ja w tym momencie nie dałbym rady trenować jak kiedyś.
zuo
zaczyna szaleć

28-03-2010, 16:27

no, wypieścić wszystkie aktony mięśniowe to sztuka hehe.

kwestia po co się jeszcze na tą siłownię przychodzi, wiele osób dziwi się ile czasu sportowcy nie związani ze sportami siłowymi spędzają na siłowni w okresie przygotowań.
zuo
zaczyna szaleć

28-03-2010, 16:29

Block69 pisze:To racja, że poważne trenowanie na siłce wymaga tego wszystkiego co napisałeś, ale samo podnoszenie żelastwa, stanie przed lustrem i dzwiganie ciężarków nie jest raczej czymś pasjonującym. Chociaż jest do dobry dodatek do słuchania muzyki :)

o to to, mp3 plajer w tym momencie nieodzowna część sprzętu treningowego hehe.
Awatar użytkownika
Lykantrop

28-03-2010, 16:35

kilosports - nie znam.

a treningi wyjaśniłem wcześniej, wszystko zależy jak mocno się trenuje. prawdopodobnie człowiek z ulicy by 'padł' przy moim codziennym treningu, ja w tym momencie nie dałbym rady trenować jak kiedyś.
suple.us - jedyny dostawca prohormonów i PCT na polski rynek. Co za tym idzie najwięcej wyjebek, ale o tym można przeczytać na forach dla speców w tym temacie. Co do Universala to jest ok, ale znam dużo tańsze zamienniki, które dają te same efekty. Ze stacków kreatynowych ostatnio ładnie się sprawdził Horse Power + White Flood. Z czego ten drugi to chyba 1szy booster, po którym pompa nie schodzi godzinę po treningu.
W kwestii treningów - to tak jak ktoś uważa. Dla mnie 3 razy w tygodniu to max. Plan treningowy nie zakładający regeneracji jest do kitu, a i efekty po nim na pewno nie będą zadowalające.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
wolf

28-03-2010, 16:41

Lykantrop pisze:
hehe no tak gość jest duży tyle ,że mnie bardziej rajcuja proporcje i harmonijny wygląd niż to co ten staryd sobą przedstawia.nie wydaje mi się aby walenie koksu było dobrym konceptem ,ciekawe jak gość będzie wygladał jesli odstawi specyfiki,ale to sa realia paki jeden lubi to i nny preferuje inne klimaty.
zuo
zaczyna szaleć

28-03-2010, 16:42

nigdy się nie bawiłem w pro hormony, więc temat zagadka dla mnie.
na odżywkach kilka razy się sparzyłem, tzn na zamiennikach, więc wolałem postawić na rzeczy sprawdzone: uniwersal, inko, multipower.

mój trening nigdy nie zakładał budowania masy, właściwie miałem problem bo musiałem zbijać kilka kg, a to dość uciążliwe.
zuo
zaczyna szaleć

28-03-2010, 16:45

wolf pisze:
Lykantrop pisze:
hehe no tak gość jest duży tyle ,że mnie bardziej rajcuja proporcje i harmonijny wygląd niż to co ten staryd sobą przedstawia.nie wydaje mi się aby walenie koksu było dobrym konceptem ,ciekawe jak gość będzie wygladał jesli odstawi specyfiki,ale to sa realia paki jeden lubi to i nny preferuje inne klimaty.
taka masa to już niestety kalectwo.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-03-2010, 18:46

[V] pisze:
Triceratops pisze:
Block69 pisze:Siłka to strasznie nudna sprawa
Jak sie idzie pogadac albo odbebnic to moze i tak, na pewno nie nudniejsza od rowerow, basenu, kajakow, i innych siatkowek, bo jest zasadnicza roznica: na silowni musisz sie skupic na tym co robisz, rowery czy kajaki to relaks a nie sport.
Obrazek
No wiem, ale chodzilo mi raczej o to co ci daje silownia (sylwetka/wyglad,sila) a co daje amatorskie uprawianie jazdy rowerem, czy basenu - troche kondycji i nic wiecej, spalic sie za duzo nie da nawet, sporadycznie grajac w siatke czy pilke nozna.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

28-03-2010, 18:48

[V] pisze:Moja obecna waga to 112,8 kg przy 182 cm wzrostu.
srogo musi byc, bo wg BMI to juz pod otylosc podpada :shock:
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lykantrop

28-03-2010, 19:03

Przy takich parametrach to są 2 opcje - albo koleś jest już zdrowo zmasowany albo go zalało solidnie fatem :-D

Ja mierząc tyle samo ważę o jakieś 38 kg mniej...
zuo
zaczyna szaleć

28-03-2010, 19:07

92kg przy 171 i nadmiaru smalcu nie zanotowałem u siebie, nie ma co generalizować :wink:
Awatar użytkownika
Triceratops

28-03-2010, 19:11

Lykantrop pisze:Przy takich parametrach to są 2 opcje - albo koleś jest już zdrowo zmasowany albo go zalało solidnie fatem :-D

Ja mierząc tyle samo ważę o jakieś 38 kg mniej...
Przu olaniu plecow i nog czyli w sumie najwiekszych grup miesniowych , ktore waza najwiecej, to albo musi byc monstrualna klata + gigantyczny bic albo jednak smietnik lekko wypchany :D
Ostatnio zmieniony 28-03-2010, 19:25 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
streetcleaner
rasowy masterfulowicz

28-03-2010, 19:18

Swoją drogą olewanie pleców przy wchodzeniu na większe ciężary na klatkę jest zupełnie pozbawione sensu. Lekarz szybciej niż rekordy jakieś.
Awatar użytkownika
Triceratops

28-03-2010, 19:28

No i jednak defekty w wygladzie tez widoczne, zamiast harmonijnego trojkata i kolum doryckich mamy prostokat na tralkach balkonowych ;)
woodpecker from space
zuo
zaczyna szaleć

28-03-2010, 19:33

najśmieszniej wygląda koleś z mega klatą, mega łapą, brakiem kapturów i nogami jak baletnica.
Awatar użytkownika
Lykantrop

28-03-2010, 19:33

Olewanie jakichkolwiek grup mięśniowych w planie treningowym jest pomyłką. Mięśnie nóg można trenować z mniejszą częstotliwością, jeśli się trenuje jeszcze bieganie, itp.
W każdym razie, [V] - zrób sobie cykl, pojedź tym planem wykluczającym plecy i dawaj foto za te 2-3 miesiące. Aż muszę to zobaczyć, ciekawość mnie zżera jaki będzie tego efekt :-D
Awatar użytkownika
Triceratops

28-03-2010, 19:39

No i jednak jak chce sie wypalic fat to przeciez najawieksze zapotrzebowanie energetyczne maja duze miesnie czyli bez tego lipa przy redukcji. Chyba zeby HIITem nadrabiac.
woodpecker from space
ODPOWIEDZ