A ty przeczytaj ostatnie dwa posty w dyskusji, a dowiesz się, do kogo był pisany ten, na który odpowiadasz.black_lava pisze:bez komentarza, poczytaj sobie wcześniejsze posty- zrozumiałbyś, że słuchałem jej wielokrotnie.
1349
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: 1349
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
z tego co pamiętam, to na początku tematu twierdziłeś, że płyta jest delikatnie mówiąc mało ciekawa- a tu nagle taka rewolta w jej ocenie
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- twoja_stara_trotzky
?
ty weź się naprawdę czytać naucz.
ty weź się naprawdę czytać naucz.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Weź się człowieku zdecyduj.twoja_stara_trotzky pisze:czy obrońcy tej płyty nie słyszą, jak ona jest wymuskana, plastikowa i sztuczna? gdzie tu ten piwniczny charakter? gdzie ta black metalowa surowizna? weźcie sobie Orcustus posłuchajcie ostatniego i poczujcie różnicę ;)
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- twoja_stara_trotzky
podtrzymuję każde słowo. jest wymuskana, plastikowa i sztuczna, ma koszmarne brzmienie, które powoduje, że nawet dobre / bardzo dobre pomysły tracą wiele. niemniej jednak nie jest to też jakieś gówno, bo wiele patentów jest naprawdę OK i nie tak oczywistych, jak to się na początku wydaje. krótko mówiąc, jest to po prostu niezły album, który mógłby być bardzo dobry, gdyby był zupełnie inaczej zrealizowany. czego nie rozumiesz?
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
,...doznałem iluminacji po Twoim poście...wszystko rozumiem...jednak mentorski ton zachowaj dla siebie.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Adrian696
- zahartowany metalizator
niom, tylko mi juz szkoda czasu na niezłe albumy... przesłuchac, obadac i do lochu...twoja_stara_trotzky pisze:jest wymuskana, plastikowa i sztuczna, jest to po prostu niezły album,
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja już o nim zapomniałem :wink:Adrian696 pisze:niom, tylko mi juz szkoda czasu na niezłe albumy... przesłuchac, obadac i do lochu...twoja_stara_trotzky pisze:jest wymuskana, plastikowa i sztuczna, jest to po prostu niezły album,
- twoja_stara_trotzky
ale już wypierdalaj, jak normalnie dyskutować nie potrafisz.black_lava pisze:,...doznałem iluminacji po Twoim poście...wszystko rozumiem...jednak mentorski ton zachowaj dla siebie.
LOL! Nie czytałem tego wcześniej. :) Dobre! :)twoja_stara_trotzky pisze:a ty przeczytaj ostatnie dwa posty w dyskusji, a dowiesz się, do kogo był pisany ten, na który odpowiadasz.black_lava pisze:bez komentarza, poczytaj sobie wcześniejsze posty - zrozumiałbyś, że słuchałem jej wielokrotnie.
-
- postuje jak opętany!
A mnie właśnie "Revelations..." i wkurwia, i czasami nudzi. Albo też wkurwia, bo nudzi. Ewentualnie nudzi, wkurwiając. Z tego materiału można by wykroić 15 minut zajebistej muzyki, a tak... Ja wiem, że jest ambitnie, odważnie, "celtycko" i "dronowo", ale szczerze mówiąc niewiele z tego wynika. Nie przekonuje mnie ta płyta.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I co miśki,
minęło trochę czasu od premiery "Revelations of the Black Flame"
Wnioski po powrocie do albumu po ponad rocznej przerwie:
Bdb album.
Przeglądam sobie internety i recenzje od 0% do 90%. Metalowcy to jednak tępe pisdy ;)
minęło trochę czasu od premiery "Revelations of the Black Flame"
Wnioski po powrocie do albumu po ponad rocznej przerwie:
Bdb album.
Przeglądam sobie internety i recenzje od 0% do 90%. Metalowcy to jednak tępe pisdy ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;