HELL MILITIA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Hellpiss
zaczyna szaleć

Re: HELL MILITIA

01-06-2010, 20:20

Słabe? Hmm, może faktycznie nie są wysunięte tak do przodu jedynce (w tym wypadku to minus), ale też nie powiedziałbym, że są słabe. Swoją drogą płyta śmierdzi grobem na kilometr. Doskonale zgniły materiał.
Karkasonne

01-06-2010, 20:35

Anthropophagus pisze:google nie boli. Zaraz będzie dajcie bana jak ktoś poda.
Maleficio pisze:czy to oni się tłukli na koncercie w polsce?
... rzucił Meyhnach'owi butelkę na mordę. Dobrze wiesz za co. A jak nie wiesz to spytaj Warcrimer'a on ci prawdę powie :wink:
No Thasaidon się uganiał po krzakach za jednym untermenschem, ale żeby zaraz wszyscy się tłukli to nie
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

01-06-2010, 20:59

no ale jak to było... to nie było e Katowicach jak grało Urgehal?? Kurde już mi pamięć szwanczy...:)
Karkasonne

01-06-2010, 21:46

Może już jednak dość tych ploteczek.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

01-06-2010, 22:03

cii

o już mam z wywiadu z Archgoat

At the end of October in 2005, you toured Europe with Behexen and Hell Militia. According to all the comments I have read, you were totally adored. Did everything go smoothly, I mean, did you have any bigger problems during the tour?

"...........We had one “interesting” incidence in Krakow, were one of the supporting acts, Infernal War, decided to question one of the Hell Militia members origins in so disrespectful manner, it got him severely beaten and the whole situation ended up in a massive fight. We got some punches and delivered more. That incident bonded us with Hell Militia; we played together and fought together. But all in all, this minor thingy is just a memory among memories...."
DCI Hunt

01-06-2010, 22:27

Wzruszające, ale wszystko wyglądało nieco inaczej ;) Zreszta mniejsza z tym. Nic wielkiego.

W temacie:

Jedynka Hell Militia - nuda. Te nowe sample moga być, ale i tak mnie to specjalnie nie rusza.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

01-06-2010, 23:19

Jestem w połowie 3-go kawałka i już wiem jedno, mianowicie:

nowa HELL MILITIA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> nowy Watain

:D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

01-06-2010, 23:43

bez przesady. lepsza ta Hell Militia od tego Watain nowego, ale nie aż tak lepsza. to podobna liga w tej chwili, tylko HM idzie w górę, a Watain w dół, stąd takie wrażenie.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

02-06-2010, 19:02

twoja_stara_trotzky pisze:bez przesady. lepsza ta Hell Militia od tego Watain nowego, ale nie aż tak lepsza. to podobna liga w tej chwili, tylko HM idzie w górę, a Watain w dół, stąd takie wrażenie.
Nie inaczej - mocna druga liga co w wypadku Wataina jest jednak spadkiem z ekstraklasy ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

02-06-2010, 19:03

Rany, jakie to biedne :roll:
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

02-06-2010, 19:35

Drone pisze:
Morph pisze:Rany, jakie to biedne :roll:
Tupaniem na złość profesorom nie polepszycie swojej sytuacji. A sesja tuż, tuż.
Tak tylko pragnę zauważyć, że profesorowie z pokątnych uczelni nie mogą mi - studentowi uczelni elitarnej - nic zrobić :lol:. Nie słucham w kwestii czarciej polewki ludzi, dla których Krzaczur jest cacy podczas gdy Forgotten Woods jest be ani takich, co twierdzą że jedynka Analnych Wiatraków to coś przeciętnego.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

02-06-2010, 20:12

ufff, nic o mnie na szczęście ;)
Awatar użytkownika
Skaut

02-06-2010, 20:29

Morph pisze:ani takich, co twierdzą że jedynka Analnych Wiatraków to coś przeciętnego.
a był ktoś taki z tytułem profesorskim? :shock:

a Hell Militia daje radę, ale żeby to było AŻ TAK dobre to bez przesady. Do czołówki dużo brakuje.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

Re:

02-06-2010, 20:35

Skaut pisze:
Morph pisze:ani takich, co twierdzą że jedynka Analnych Wiatraków to coś przeciętnego.
a był ktoś taki z tytułem profesorskim? :shock:

a Hell Militia daje radę, ale żeby to było AŻ TAK dobre to bez przesady. Do czołówki dużo brakuje.
O ile dobrze pamiętam to abp prof. Drone tak się kiedyś wypowiadał, a że pamięć mi raczej nie szwankuje to pewnie gdzieś by tą wypowiedź dało się odnaleźć.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

02-06-2010, 20:38

O, żeby nie było:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

02-06-2010, 21:31

Drone pisze:Studencie Morph, nie odwracajcie uwagi! Wasze nieprzygotowanie razi. Zamiast spędzać czas na wytężonej modlitwie wolicie słuchać jałowego krakania wrony (FORGOTTEN WOODS).
A ja panu profesorowi raz jeszcze przypominam, że pana cykl gościnnych wykładów nie wchodzi w zakres materiału wymaganego na zaliczeniu :lol:.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

02-06-2010, 21:35

Morph pisze:
Drone pisze:Studencie Morph, nie odwracajcie uwagi! Wasze nieprzygotowanie razi. Zamiast spędzać czas na wytężonej modlitwie wolicie słuchać jałowego krakania wrony (FORGOTTEN WOODS).
A ja panu profesorowi raz jeszcze przypominam, że pana cykl gościnnych wykładów nie wchodzi w zakres materiału wymaganego na zaliczeniu :lol:.
znaczy się, że co?? że, to taki folklor jak wykłady doktora Leppera o przestrzeganiu prawa ?? :lol:
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

02-06-2010, 21:51

Adrian696 pisze:
Morph pisze:
znaczy się, że co?? że, to taki folklor jak wykłady doktora Leppera o przestrzeganiu prawa ?? :lol:
O, w samo sedno utrafiliście, panie Adrianie ;)
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

03-06-2010, 08:36

Drone pisze:Bardzo mocna pozycja AD 2010. I tak, lepsze od WATAIN.
Bez dwóch zdań.

Chociaż z tego, co pamiętam kolega rozpływał się też w zachwytach nad "geniuszem" Watain, skoro HM jest lepasza od nich to już nie jest to geniusz ale absolut ;)
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

03-06-2010, 10:50

Drone pisze:. I tak, lepsze od WATAIN.
no to akurat specjalnie wielkim osiagnieciem nie jest
znajac twoje kryteria oceny muzyki naprawde bardzo dziwi mnie skad ten zachwyt nad dimmu watain
this is a land of wolves now
ODPOWIEDZ