HELL MILITIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Re: HELL MILITIA
Słabe? Hmm, może faktycznie nie są wysunięte tak do przodu jedynce (w tym wypadku to minus), ale też nie powiedziałbym, że są słabe. Swoją drogą płyta śmierdzi grobem na kilometr. Doskonale zgniły materiał.
No Thasaidon się uganiał po krzakach za jednym untermenschem, ale żeby zaraz wszyscy się tłukli to nieAnthropophagus pisze:google nie boli. Zaraz będzie dajcie bana jak ktoś poda.
... rzucił Meyhnach'owi butelkę na mordę. Dobrze wiesz za co. A jak nie wiesz to spytaj Warcrimer'a on ci prawdę powieMaleficio pisze:czy to oni się tłukli na koncercie w polsce?
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
no ale jak to było... to nie było e Katowicach jak grało Urgehal?? Kurde już mi pamięć szwanczy...

- Maleficio
- Kontakt:
cii
o już mam z wywiadu z Archgoat
At the end of October in 2005, you toured Europe with Behexen and Hell Militia. According to all the comments I have read, you were totally adored. Did everything go smoothly, I mean, did you have any bigger problems during the tour?
"...........We had one “interesting” incidence in Krakow, were one of the supporting acts, Infernal War, decided to question one of the Hell Militia members origins in so disrespectful manner, it got him severely beaten and the whole situation ended up in a massive fight. We got some punches and delivered more. That incident bonded us with Hell Militia; we played together and fought together. But all in all, this minor thingy is just a memory among memories...."
o już mam z wywiadu z Archgoat
At the end of October in 2005, you toured Europe with Behexen and Hell Militia. According to all the comments I have read, you were totally adored. Did everything go smoothly, I mean, did you have any bigger problems during the tour?
"...........We had one “interesting” incidence in Krakow, were one of the supporting acts, Infernal War, decided to question one of the Hell Militia members origins in so disrespectful manner, it got him severely beaten and the whole situation ended up in a massive fight. We got some punches and delivered more. That incident bonded us with Hell Militia; we played together and fought together. But all in all, this minor thingy is just a memory among memories...."
Wzruszające, ale wszystko wyglądało nieco inaczej
Zreszta mniejsza z tym. Nic wielkiego.
W temacie:
Jedynka Hell Militia - nuda. Te nowe sample moga być, ale i tak mnie to specjalnie nie rusza.

W temacie:
Jedynka Hell Militia - nuda. Te nowe sample moga być, ale i tak mnie to specjalnie nie rusza.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Jestem w połowie 3-go kawałka i już wiem jedno, mianowicie:
nowa HELL MILITIA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> nowy Watain

nowa HELL MILITIA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> nowy Watain

"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
bez przesady. lepsza ta Hell Militia od tego Watain nowego, ale nie aż tak lepsza. to podobna liga w tej chwili, tylko HM idzie w górę, a Watain w dół, stąd takie wrażenie.
- Nerwowy
Nie inaczej - mocna druga liga co w wypadku Wataina jest jednak spadkiem z ekstraklasytwoja_stara_trotzky pisze:bez przesady. lepsza ta Hell Militia od tego Watain nowego, ale nie aż tak lepsza. to podobna liga w tej chwili, tylko HM idzie w górę, a Watain w dół, stąd takie wrażenie.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Tak tylko pragnę zauważyć, że profesorowie z pokątnych uczelni nie mogą mi - studentowi uczelni elitarnej - nic zrobićDrone pisze:Tupaniem na złość profesorom nie polepszycie swojej sytuacji. A sesja tuż, tuż.Morph pisze:Rany, jakie to biedne

Give birth to something dead
Give birth to something old
- twoja_stara_trotzky
ufff, nic o mnie na szczęście 

- Skaut
- Morph
- Kontakt:
Re:
O ile dobrze pamiętam to abp prof. Drone tak się kiedyś wypowiadał, a że pamięć mi raczej nie szwankuje to pewnie gdzieś by tą wypowiedź dało się odnaleźć.Skaut pisze:a był ktoś taki z tytułem profesorskim?Morph pisze:ani takich, co twierdzą że jedynka Analnych Wiatraków to coś przeciętnego.![]()
a Hell Militia daje radę, ale żeby to było AŻ TAK dobre to bez przesady. Do czołówki dużo brakuje.
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
A ja panu profesorowi raz jeszcze przypominam, że pana cykl gościnnych wykładów nie wchodzi w zakres materiału wymaganego na zaliczeniuDrone pisze:Studencie Morph, nie odwracajcie uwagi! Wasze nieprzygotowanie razi. Zamiast spędzać czas na wytężonej modlitwie wolicie słuchać jałowego krakania wrony (FORGOTTEN WOODS).

- Adrian696
znaczy się, że co?? że, to taki folklor jak wykłady doktora Leppera o przestrzeganiu prawa ??Morph pisze:A ja panu profesorowi raz jeszcze przypominam, że pana cykl gościnnych wykładów nie wchodzi w zakres materiału wymaganego na zaliczeniuDrone pisze:Studencie Morph, nie odwracajcie uwagi! Wasze nieprzygotowanie razi. Zamiast spędzać czas na wytężonej modlitwie wolicie słuchać jałowego krakania wrony (FORGOTTEN WOODS)..

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- Kontakt:
O, w samo sedno utrafiliście, panie AdrianieAdrian696 pisze:znaczy się, że co?? że, to taki folklor jak wykłady doktora Leppera o przestrzeganiu prawa ??Morph pisze:A ja panu profesorowi raz jeszcze przypominam, że pana cykl gościnnych wykładów nie wchodzi w zakres materiału wymaganego na zaliczeniuDrone pisze:Studencie Morph, nie odwracajcie uwagi! Wasze nieprzygotowanie razi. Zamiast spędzać czas na wytężonej modlitwie wolicie słuchać jałowego krakania wrony (FORGOTTEN WOODS)..

- Tymothy
- postuje jak opętany!
Bez dwóch zdań.Drone pisze:Bardzo mocna pozycja AD 2010. I tak, lepsze od WATAIN.
Chociaż z tego, co pamiętam kolega rozpływał się też w zachwytach nad "geniuszem" Watain, skoro HM jest lepasza od nich to już nie jest to geniusz ale absolut

Hello darkness, my old friend
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no to akurat specjalnie wielkim osiagnieciem nie jestDrone pisze:. I tak, lepsze od WATAIN.
znajac twoje kryteria oceny muzyki naprawde bardzo dziwi mnie skad ten zachwyt nad dimmu watain
this is a land of wolves now