'Grupa Kontr' - Hipopotam!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: 'Grupa Kontr' - Hipopotam!
Pewnie pobrali urlopy i planują zbrojną akcję w Popkowicach 

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- rasowy masterfulowicz
czyli ciąg dalszy konfliktu Nergal - Rob Darken, teraz jest Trocki - Długopis, Miasto - Las, Mokasyny - Drewniaki
KVLT lizania CZASZKI
- koreaniec
- w mackach Zła
Wielki Hektor pisze:Nie dziura tylko nasza wieś! Moja i Adama! oj gdybyś tylko skęcił do nas i przypuśćmy złapał kapcia, już my byśny cię ugościli, oj ugościli...kakademona pisze:a ja dzisiaj wracałem trasa rzeszów - lublin z tej zabiedzonej ,rolniczej,religijnej galicji i widzialem tablicę Popkowice 7 , czy to ta twoja dziura długopisie?
długopis i Adam goszczą trockiego i dronea w popkowickich lasach
Lefthandpathyoga
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
a ten łukiem to kto ? 

- Aron
- postuje jak opętany!
Legolas z Trondheim
był tu kiedyś taki jeden...

był tu kiedyś taki jeden...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Wielki Hektor
- rozkręca się
mamy swoje różne tajemne obrzędy i takie sprawy które się fizjonomom nie śniły też. Magia chaosu nie pomogła Trockiemu.Pan_Kimono pisze:wysłaliście ich na love parade?Wielki Hektor pisze:To nie przypadek!! nasze nasiadówki w Hipopotamim gronie już dają znać o sobie. Mamy swoje tajemnice...Scaarph pisze:długopis, zauważyłeś, że i trocki i drone jakoś tak dziwnie zamilkli, na raz?
Riven ! mamy dla Ciebie propozycję żebyś do nas dołączył. Chcemu dać Ci jeszcze szansę. I abyś na dobre odłączył się od nich (aligatorów) Chociaż nawet nie wiem czy jeszcze tu coś napiszą.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
a-tak!!!!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Wielki Hektor
- rozkręca się
aligator jeszcze dycha... Adam Krowisz znów będzie musiał odprawić kilka poważnych wieczornych obrzędów. Trzeba załatwić więcej słoików, jesiennej ściółki i lisiej kity
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Dobra... dobra... Dornie, zwany Dronem! Oszukuj, kłam i lawiruj w serpentynach prawdy i faktologii apriorycznej - Grupy Kontr nie oszukasz!
Prącie a nie kurort! - widziałem jak wsiadałeś na pokład tego statku, fajkossaczu jeden:
Zmień końcówkę pierwszego słowa w swoim podpisie i żyj w końcu w prawdzie, kłamczuszku.
Riven - wolisz wielkomiejskie kapitalistyczne bokserki czy robotniczo-chłopskie słowiańskie slipy? Od tego jak odpowiesz zależy, czy Ci zaufam i przyjmę jako pełnoprawnego kontranina.
Prącie a nie kurort! - widziałem jak wsiadałeś na pokład tego statku, fajkossaczu jeden:
Zmień końcówkę pierwszego słowa w swoim podpisie i żyj w końcu w prawdzie, kłamczuszku.
Riven - wolisz wielkomiejskie kapitalistyczne bokserki czy robotniczo-chłopskie słowiańskie slipy? Od tego jak odpowiesz zależy, czy Ci zaufam i przyjmę jako pełnoprawnego kontranina.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Najprzewielebniejszy
rzygosław
zębate koło ma
rzygosław
herbaciany raj
żelbeton
zębate koło ma
rzygosław
herbaciany raj
żelbeton
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
wzruszyła mnie Twoja poezja
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Wielki Hektor
- rozkręca się
Twój Wujek ma w zupełności rację. Musisz Riven określić się wprost czy wolisz wyprasowane, modne, drogie miastowe majtki, czy tanie blade slipy z targu od ruskich, które niestety po paru praniach się przesiewają. Chcemy też wiedzieć czy jak byłeś mały to chodziłeś w pościeranych jednych rajstopach, czy tez miałeś kilka par nowych drogich rajstop i kaleson.
- Riven
- Kontakt:
Robotniczo słowiańskie chłopskie slipy!! Idę do szafy spalić wszystkie kapitalistyczne bokserki jakie mam, od dziś noszę tylko robotnicze gacie!!
Jedne na tydzień !!
Co do kalesonów to oczywiście miałem tylko jedne, po dziadku, nosiłem na spółkę z tata. Ponadto spędziłem w tym roku tydzień na prawdziwej polskiej wsi na podlasiu gdzie piłem piwa i siedziałem w polu
Jedne na tydzień !!
Co do kalesonów to oczywiście miałem tylko jedne, po dziadku, nosiłem na spółkę z tata. Ponadto spędziłem w tym roku tydzień na prawdziwej polskiej wsi na podlasiu gdzie piłem piwa i siedziałem w polu
this is a land of wolves now
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Ty to już wiesz, jak się przyhołubić hołubiku krzeszący hołubce. Masz talent...
1) Co było zasiane na polu? Jare? Ozime? Co konkretnie, miejski przechrzcie!
2) Co się mówi wchodząc do wiejskiego monopolowego?
a) Dzień dobry. Jak pani mija dzień, pani Halinko?
b) Nie, kurwa, chlebuś tym razem! No pewnie, że pryta!
c) Nic się nie mówi, bierze się na krechę i wychodzi bez słowa.
3) Co to jest pawąz i dlaczego kojarzy Ci się z Hektorem i mną?
Czekam i wstępnie pozdrawiam.
Wujek.
1) Co było zasiane na polu? Jare? Ozime? Co konkretnie, miejski przechrzcie!
2) Co się mówi wchodząc do wiejskiego monopolowego?
a) Dzień dobry. Jak pani mija dzień, pani Halinko?
b) Nie, kurwa, chlebuś tym razem! No pewnie, że pryta!
c) Nic się nie mówi, bierze się na krechę i wychodzi bez słowa.
3) Co to jest pawąz i dlaczego kojarzy Ci się z Hektorem i mną?
Czekam i wstępnie pozdrawiam.
Wujek.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
- Riven
- Kontakt:
Nie udaje chłopa- jestem z miasta. Ale lubię spędzać czas na odludziu, np. na wsi. Zdala od tego całego syfu, smrodu i hałasu wysrywanego przez mieszczuchów. Dlatego rozpierdalają mnie ludzie którzy jeżdżą do kurortów , zwłaszcza tych nad morzem. Miałem nieprzyjemnośc pracować kiedyś w kołobrzegu i na samą myśl chce mi się rzygać. Asfaltowe gówno, jak wszystkie takie miejsc w polsce. Dlatego co roku jeżdżę w las-szkoda tylko, że coraz mniej jest takich miejsc na pomorzu. Wszystko zasrają plastikiem... No ale jebac. Co do pytań:
a) była pszenica, kukurydza, żyto. Czy ozime to ja nie wiem
b) nie wiem, raczej się uprzejmym jest
c) to jakiś drąg... Z czym mi się kojarzy to albo nie wiem albo nie powiem
a) była pszenica, kukurydza, żyto. Czy ozime to ja nie wiem
b) nie wiem, raczej się uprzejmym jest
c) to jakiś drąg... Z czym mi się kojarzy to albo nie wiem albo nie powiem
this is a land of wolves now
- Wielki Hektor
- rozkręca się
Po długich i wielogodzinnych naradach w swym hipopotamim gronie postanowiliśmy dać Ci szansę Riven i wstąpić Cię w nasze szeregi kurwa! Szczególnie Adam Krowisz gdy usłyszał, że ktoś nowy chce wstąpić był bardzo rozentuzjomowany i cieszył się. Lubi nowych członków i bardzo też pić alkohol z nimi. Zresztą wszyscy to lubimy i oczywiście jeść wiejskie jedzenie szczególnie kiełbase. Jesteśmy z tego powodu bardzo silni i pracowici. Bo jak pojjemy to mamy siłę pracować, a nie się lenić. Przeważyło chyba to, że napisałeś, że lubisz spędzać czasn na odludziu, np. na wsi. Mamy nadzieję, że masz jakąś rodzinę na wsi i np. lubisz zwierzęta, no i pomagasz czasem tej rodzinie w czasie prac na polu np. gdy są żniwa... Jesteś przyjęty, witamy w naszym hipopotamim gronie, zaufaliśmy Ci.. obyśmy się nie zawiedli.

Ostatnio zmieniony 02-08-2010, 14:52 przez Wielki Hektor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Husar
- weteran forumowych bitew
Coś czuję, że Riven jest wtyką dwóch ananasów - trotzkiego i drone'a. Miej sie na baczności Dariuszu Pętko
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Najprzewielebniejszy
dwóch anaL-ASSów...
wszystko jasne.
wszystko jasne.
- Wielki Hektor
- rozkręca się
Już raz pisałeś i pytałeś się po ile jest ziemia, a póżniej się śmiałeś i szydziłeś z chłopów i naszej wsi. U nas nie ma domów letniskowych, drogich bananów i pachnących miastowych herbat. U nas jest praca, pot na czole, prawdziwi chłopi i silne baby. Jak byś zaszedł do chłopa np. Dziurdy czy Pawki to pewnie by nalali kubek wody spragnionemu... ale np. na kiełbase to już trzeba zapracować... swoimi rękami, pracami i czynami.