LOL^3Drone pisze:Daj spokój, nie ta rangaMorph pisze:Nie no, po prostu wtedy obie strony będą zadowolone, a jak postawią biały domek jeszcze w tym roku to z DsO będzie jak w Nic Śmiesznego - "całe życie drugi...".Drone pisze: A ten jak chce być na bakier.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: DEATHSPELL OMEGA
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Całkiem fajny kawałek. Sporo zamieszania, dobrze,że nie przyszło im do głowy uproszczenie i zmiękczenie muzyki. W ciemno raczej nie kupię ale całość zapowiada się interesująco.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no kompletnie nie kumam na jaki chuj udostepnili ten utwor. jak dotad kazda plyta DSO miala konkretna , uporzadkowana strukture. tu dostajemy kawalek zupelnie bez kontekstu, do tego znajdujacy sie blizej konca albumu. swietnie sie tego slucha, ale to nie w ich stylu, SOM ssie.
this is a land of wolves now
-
Taka jest polityka wytwórni. podsycanie zainteresowania.normalna sprawa.Ciekaw tylko jestem,jak bedzie w kwestii wywiadów.Bo jakies naciski ze strony szefostwa Season Of Mist z pewnoscia beda...Riven pisze:no kompletnie nie kumam na jaki chuj udostepnili ten utwor. jak dotad kazda plyta DSO miala konkretna , uporzadkowana strukture. tu dostajemy kawalek zupelnie bez kontekstu, do tego znajdujacy sie blizej konca albumu. swietnie sie tego slucha, ale to nie w ich stylu, SOM ssie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
Czy tylko ja zauwazylem, ze graja ciezko i lekko jednoczesnie?
woodpecker from space
- zekke
- weteran forumowych bitew
Dso udostepnia numer do odsluchu? co do huja?
-
ale to DsO niesamowite. szybko i wolno, ciezko i lekko, graja i nie graja, a wszystko jednoczesnie!
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Triceratops
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- zekke
ciekawe czy chlopcy z watain juz sprzedali swoje instrumenty
- Triceratops
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Jest ciekawszy niż wszystkie inne które dotąd słyszałem. Ale i tak nieciekawy.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
religijny i ateistyczny
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mol
- zahartowany metalizator
- Bloodcult
cieszmy się że SOM nie wpadła na pomysł takiego boxa jak ostatni Watain[V] pisze:Taka jest polityka wytwórni. podsycanie zainteresowania.normalna sprawa.Ciekaw tylko jestem,jak bedzie w kwestii wywiadów.Bo jakies naciski ze strony szefostwa Season Of Mist z pewnoscia beda...Riven pisze:no kompletnie nie kumam na jaki chuj udostepnili ten utwor. jak dotad kazda plyta DSO miala konkretna , uporzadkowana strukture. tu dostajemy kawalek zupelnie bez kontekstu, do tego znajdujacy sie blizej konca albumu. swietnie sie tego slucha, ale to nie w ich stylu, SOM ssie.

- Triceratops
powinni plyte sprzedawac jako zakladke do biblii, z czerwona wstazka a w srodku biblii tak jak luudgren mial w Mnemoniku , wydrazony krazek na plyte
woodpecker from space
-

legenda;
malpy -metaluchy -szydercy
monolit -iphone -Dso V.5.0

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
mowisz ze dso to trendy masowka dla niewyrafinowanego konsumenta? no daj pan spokoj.. ; ))
this is a land of wolves now
-
mówie o nanotechnologii w czasach czlowieka pierwotnego heheheRiven pisze:mowisz ze dso to trendy masowka dla niewyrafinowanego konsumenta? no daj pan spokoj.. ; ))

powaznie; wydaje mi sie,ze DsO to taki zespol który u wielu sluchaczy wywoluje zaklopotanie,nie bardzo wiedza jak sie do niego odniesc,stad bardzo czesto pojawiaja sie te zabawne komentarze i pejoratywne okreslenia wszelkiej masci. ciezko o jakies sesnowne uwagi krytyczne pod adresem tego zespolu,no,ja przynajmniej takich nie widzialem..ale nie wykluczone,ze i takie sie tu pojawia,nie watpie w inteligencje i niezdolne do popelnienia bledu systemy operacyjne kilku uzytkownikow regularnie tutaj smarujacych.

dobrze sie ten album zapowiada. mamy juz pewne wytyczne: BRZMIENIE,WOKALE, no i ta technika gry..
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No bo zasadniczo to w takiej sytuacji są 3 wyjścia: albo czegoś nie łapie i olewam, albo nie łapię, ale chcę załapac i drążę temat, albo nie łapię i robie sobie jaja. Najzdrowsze jest wyjście nr.1 do którego sam się stosuję, ale nie dziwię się, że najczęściej pojawiającym sie tutaj jest nr.3, bo wybitnie pasuje do miejsca i okoliczności (vide uniesienia tak zapalczywe, jakby ktoś conajmniej drugą Ziemię odkrył, których nie sposób skwitowac inaczej[V] pisze: powaznie; wydaje mi sie,ze DsO to taki zespol który u wielu sluchaczy wywoluje zaklopotanie,nie bardzo wiedza jak sie do niego odniesc,stad bardzo czesto pojawiaja sie te zabawne komentarze i pejoratywne okreslenia wszelkiej masci.

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran