tego akurat się nie obawiam, bardziej obawiam się, że po tym albumie pójdą w podobną stronę co Anaal Nathrakh.Riven pisze:dobra, juz skonczcie pitolic. ja mam tutaj bardziej konkretny problem:
otoz bardzo mocno obawiam sie, ze nowy album DSO nie przebije Chaining the Katechon, ze w ogole nie bedzie tak dobry.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: DEATHSPELL OMEGA
?? rozwin, bo zupelnie nie rozumiem ; )
tzn. rozumiem, ale nie potrafie sobie tego wyobrazic. przeciez AA sie kompletnie skurwilo i poszlo w jakies smetne rejony. nie widze nic takiego w przyszlosci DSO.
tzn. rozumiem, ale nie potrafie sobie tego wyobrazic. przeciez AA sie kompletnie skurwilo i poszlo w jakies smetne rejony. nie widze nic takiego w przyszlosci DSO.
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
obu was nie rozumiem
- Skaut
Myślę, że SOM po prostu prędzej czy później wymusi na DsO dodanie melodyjności i czystych zaśpiewów i stanie się dokładnie to samo co stało się w przypadku Anaal Nathrakh, począwszy od "Domine Non Es Dignus" (który już powoli zwiastował ich upadek).Riven pisze:?? rozwin, bo zupelnie nie rozumiem ; )
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
ok. ja sadze, ze juz predzej zakoncza dzialalnosc niz pojda w strone jakiegos emopitolenia.
- brb
- postuje jak opętany!
no smieszne. przeciez w przypadki an dopiero ostatnia plyta to sraka straszna. poprzednie chodz gorsze od debiutu sa mnostwo ok wiec imo zarzut nietrafiony
- Skaut
- Riven
- Kontakt:
dwojka bardzo fajna jest. jest melodia, ale w granicach rozsadku.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie wiem jak komuś mogło przyjść do głowy porównywanie DsO i AN - przecież to są skrajnie odmienne przypadki. Anaale mieli genialny debiut i trochę mniej genialną dwójkę a dalej było już tylko gorzej. DsO z wydawnictwa na wydawnictwo podwyższa poziom.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Skaut
Przecież ja nigdzie nie porównuję muzykiNerwowy pisze:Nie wiem jak komuś mogło przyjść do głowy porównywanie DsO i AN - przecież to są skrajnie odmienne przypadki. Anaale mieli genialny debiut i trochę mniej genialną dwójkę a dalej było już tylko gorzej. DsO z wydawnictwa na wydawnictwo podwyższa poziom.

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
- Skaut
czasem zachowujesz się tak, jakbyś był trzonem tego zespołuDrone pisze:Co za brednie. Widzę w tym ateistyczne uprzedzenia i permanentny brak wiary.
Primo: jakie czyste wokale, jakie emo-pitolenie, jaka polityka wytwórni, jakie Season Of Mist? Przecież wydawcą jest dalej N.E.D., a SoM ma tylko licencję na Stany i Kanadę.
Secundo: "Paracletus" gorszy niż "Chaining The Katechon"? Przecież od razu słychać w tym kawałku, że będzie lepszy. Ja to wiem, po prostu uwierzcie

Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
ty za to zawsze zachowujesz się tak, jakbyś musiał mieć inne zdanie, choćbyś miał wygadywać wierutne bzdury 

-
- postuje jak opętany!
Re:
Może jest i jednocześnie nie jest?Skaut pisze:czasem zachowujesz się tak, jakbyś był trzonem tego zespołuDrone pisze:Co za brednie. Widzę w tym ateistyczne uprzedzenia i permanentny brak wiary.
Primo: jakie czyste wokale, jakie emo-pitolenie, jaka polityka wytwórni, jakie Season Of Mist? Przecież wydawcą jest dalej N.E.D., a SoM ma tylko licencję na Stany i Kanadę.
Secundo: "Paracletus" gorszy niż "Chaining The Katechon"? Przecież od razu słychać w tym kawałku, że będzie lepszy. Ja to wiem, po prostu uwierzcie

- Riven
- Kontakt:
ej no, ale w tym wypadku to darowalbys juz, te teorie na temat skurwienia DSO przez SOM sa naprawde smiechu warte ; )
- manieczki
proste oni sie skurwili i nie skurwili jednoczesnie
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Skaut