od rana mam takie przeczucie i jednoczesnie nie mamRiven pisze:ale bedzie dostepny i jednoczesnie niedostepny?
innymi slowy, wkrecasz, czy znasz ruskich z mediaboom (czy jak to sie nazywa) ?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
od rana mam takie przeczucie i jednoczesnie nie mamRiven pisze:ale bedzie dostepny i jednoczesnie niedostepny?
innymi slowy, wkrecasz, czy znasz ruskich z mediaboom (czy jak to sie nazywa) ?
przekonamy sie za pare lat. jak sie okaze, ze dso nagrywa melodyjne chorki w stylu anal wiatrak albo ze w ogole spuszcza z tonu i zaczyna grac muzyke dla gawiedzi, to przyznam ci racje.Triceratops pisze:Ale ja sie smieje z ciebie bardziejRiven pisze:jezu triceps naprawde nudzisz wchuj juz w tym temacie. nie, nie przeszkadza mi ze wysmiewasz DSO czy tam jego kvlt, whatever, po prostu mielisz ciagle na ta sama modle i mlehhhhbiznes to biznes, szolbiznes to biznes jak kazdy inny, komercja i kasa i gadanie o jakims tam skurwieniu sie to takie smieszno-pocieszne jest, cos jak studencki idealizm
aaa, myslalem, ze mowisz o stronie marketingowej tego wszystkiego a nie o muzycznejRiven pisze:przekonamy sie za pare lat. jak sie okaze, ze dso nagrywa melodyjne chorki w stylu anal wiatrak albo ze w ogole spuszcza z tonu i zaczyna grac muzyke dla gawiedzi, to przyznam ci racje.
a skad niby wiesz ze nie libulju?Riven pisze:zreszta znowu wlazisz do tematu o kapeli ktorej nie lubisz i pierdolisz farmazony ktore w zasadzie nie maja zadnej tresci. nuda
no wez juz przestan pierdolic te nawiedzona mantre, kazdy kto sprzedaje plyty mysli w takich kategoriach, po to poszli do season of mist i jak wytwornia zazyczy to bedzie i myspace. Zespoly ktore w takich nie myslaly skonczyly jak skonczyly, i tu byla prawdziwa bezkompromisowosc pod kazdym wzgledem, nawt podobno pod muzycznym, czyli np. nie przymierzajac Mr.Doctor, ktory spalil wszystkie oprocz jednej albo legendarny Dodo Resurrection/Baphomet z 1972. Wydane w 99 egzemplarzach a 94 osobiscie spalone przez lidera. Pozostale 5 chodzi w swiecie w zawrotnych cenach powyzej 4000 funtow a muzyka jest podobno taka, ze o King Crimson i Van Der Graaf Generator mozna zapomniec. To jest nie-myslenie w kategoriach szolbiznesowych wiec ladnie cie prosze skoncz pierdolic.Drone pisze:Po prostu tobie się w głowie nie mieści, że można nie myśleć w kategoriach szołbiznesowych. Skończ już
przynudzać na ten temat, też cię ładnie proszę.
ciesz się ze nie kibicujesz w dodatku Dyskopolo, to byś musiał za kare słuchać też nowej płyty UnsunRattlehead pisze:Kurwa, przez Rome same kłopoty w tym sezonie.Adrian696 pisze:w Twoim przypadku (Buły też) nie tyle co musisz, ale dodatkowo cała rodzina ma słuchać na kolanachRattlehead pisze:Ja też muszę? Przecież jestem fanem Romy, to może nie muszę?
to jest tez jakis pierdolony snobizm i pretensjonalnoscTriceratops pisze:Wydane w 99 egzemplarzach a 94 osobiscie spalone przez lidera. Pozostale 5 chodzi w swiecie w zawrotnych cenach powyzej 4000 funtow a muzyka jest podobno taka, ze o King Crimson i Van Der Graaf Generator mozna zapomniec. To jest nie-myslenie w kategoriach szolbiznesowych wiec ladnie cie prosze skoncz pierdolic.
To jest prawdziwa bezkompromisowosc i nie patrzenie pod szolbizowym katem. Kto tu jest snobem, Mr,.Doctor , ktory powiedzial, ze interesowal go w wypadku tej plyty jedynie przebieg samego procesu rejestracji a nie sprzedaz tej plyty? Czy ten drugi czubek, ktory spalil calosc ale jakims cudem z 5 sie uchowalo. Jego pubudki sa niezbyt znane ale pewnie podobne. Tu nie ma snobizmu tylko czysty idealizm.Riven pisze:to jest tez jakis pierdolony snobizm i pretensjonalnoscTriceratops pisze:Wydane w 99 egzemplarzach a 94 osobiscie spalone przez lidera. Pozostale 5 chodzi w swiecie w zawrotnych cenach powyzej 4000 funtow a muzyka jest podobno taka, ze o King Crimson i Van Der Graaf Generator mozna zapomniec. To jest nie-myslenie w kategoriach szolbiznesowych wiec ladnie cie prosze skoncz pierdolic.
Tajni agencji jej diabelskiej mości ;DDrone pisze:Nie, spalenie płyt to jest spełnianie zachcianek własnego ego - a DEATHSPELL OMEGA ma misję (mam nadzieję).
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Riven pisze:ale gdzie tam Watain do DSO. Gdzie CL do FAS badz Kenose.
to inny poziom jakosci. ja tam nie wiem jaki oni maja "cel", o co chodzi itp. - interesuje mnie tylko plyta, grafika i tekst.
a te wszystkie przedwczesne spusty nalezy przeciez traktowac z przymruzeniem oka; inna sprawa, ze od kilku dobrych lat kazdy kolejny material DSO sieje spustoszenie. sample mocno wskazuja, ze na nowym albumie to sie nie zmieni - dlatego nie widze problemu
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Standardowo nie, ale możesz sobie zażyczyć polecony.Drone pisze:Czy N.E.D. wysyła do Polski kurierem albo jakąś formą rejestrowanej przesyłki?