AMON - bracia Hoffman kontratakują!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: bracia Hoffman kontratakują!
Niech palą,mnie jako odbiorcy muzyki interesuje co nagrają.Albo to będzie materiał"o kurwa gigant"lub w porywach"co to kurwa za syf".Nie interesuje mnie ich prywatny żywot.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Husar
- weteran forumowych bitew
okładka jak na fotoszop nei jest tragiczna, ale mogło być lepiej. Mam wielkie nadzieje związane z tym materiałem
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Deathless King
okładka chujowa na maksa.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- white_pony
ej. zastanawiam sie czy ludziom na prawde podobaja sie kurwa takie okładki? jak ktos im pokazał projekt to nie zapaliła im sie lampka "ej kurwa, to jest chujowe"? nie kumam. jest over 90000000000000000 zajebistych rysowników a co nowa płyta to na cover wrzucają jakieś gówno wyrzygane w fotoszopie.
edit: z reszta w PS mozna zrobić naprawde fajne, gustowne rzeczy. prawde mowiac mozna w nim zrobic WSZYSTKO wiec czemu wychodzą takie gnioty...
edit: z reszta w PS mozna zrobić naprawde fajne, gustowne rzeczy. prawde mowiac mozna w nim zrobic WSZYSTKO wiec czemu wychodzą takie gnioty...
do not make equal what is unequal
- Glene
Strasznie biedna ta okladka, ktos cierpi na ewidentny brak gustu i pociag do tandety.
-
okładka żenująca. nigdy nie potrafiłem zrozumieć zespołów, które wkładają sporo w skomponowanie muzyki, dopieszczając każdy niuans muzyczny a na koniec serwują nam to opakowane w gówno. Mistrzostwem świata jest jednak okładka Millenium Monstrosity
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Maleficio
- Kontakt:
Zajebista okladka, przypomina mi najlepsze okladki Vadera jak The Beast czy Litany
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dokladnie, maleficio dobrze prawi, znakomita jest
woodpecker from space
- rob
- w mackach Zła
-
- mistrz forumowej ceremonii
Kojarzy mi się z okładkami Job for a Cowboy bardziej...i typującą ośmiornicą 

- H-K44
Otóż to. Normalnie ręce opadają.Deathless King pisze:okładka chujowa na maksa.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Riven
- Kontakt:
- nadworny patolog
- rozkręca się
ojeju jeju, niech se "smarzą", nawet lepiej moze cos dobrego uklepią bo nie zdajesz sobie chyba sprawy ile swietnych plyt bylo komponowanych wlasnie 'pod wplywem'. MJ pobudza artystycznie czy ci sie to podoba czy nie, wyostrza zmysły, ten improwizacji również.koreaniec pisze:Całkiem dosłownie spaleni, na tym filmie, o którym husar wczesniej wspomniał, zjarani są na maksa, z resztą którys z nich o ile pamiętam, mówi że smarzą MJ codzienniewolf pisze:W jakim sensie spalonych?Jedyny spalony w tej kapeli to Glen B. wyjątkowo leniwy śmieć.Po odejściu braci ta kapela to totalna kupa ,nudna popłuczyna ,Steve coś tam nadrabia za garem jednak to nie wystarczy by wskrzesić dawnego geniuszu.Deicide lat minionych odszedł i nie powróci nigdy,chuj im w nozdrza.koreaniec pisze: mi tam wyglądają na potężnie spalonych, w ogóle jedyny który nie sprawia wrażenia rednecka jest Asheim chociaż cały czas gada o broni
Wypada czekać co zaoferują te dwa platfusy ,reszta w rękach boga :lol: .
http://www.muzu.tv/deicide/behind-the-s ... deo/554365
18:34 8)
- Xapapote
yes!white_pony pisze:w PS mozna zrobić naprawde fajne, gustowne rzeczy. prawde mowiac mozna w nim zrobic WSZYSTKO wiec czemu wychodzą takie gnioty...
a co do MJ to pewnie nie smażą więcej niż Barnes Christopher
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Najprzewielebniejszy
early 2011 sie konczy a plyty ani widu ani slychu...The CD will consist of nine songs and will be made available in early 2011 via AMON's own record label.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
In a world of compromise...some don't
- Riven
- Kontakt:
a ja z uplywem czasu coraz bardziej wyczekuje tej plyty. tak jak nigdy nie bylem maniakiem Deicide i ich nowe albumy srednio mnie interesuja, tak nowy album Hoffmanow z checia obadam. ostatnia plyta z ich udzialem to byl kawal niewyrafinowanego, ale bardzo solidnego death metalu. prezentuje sie imo zajebiscie konkretnie na tle melodyjnych i przesolowkowanych patentow z kolejnych plyt, taki srodkowy palec wymierzony w ladnie wyprodukowany dm ;)
oby tylko sami nie dali dupy i nie postawili na wypieszczona produkcje, bo wtedy nawet niezle riffy nie pomoga
oby tylko sami nie dali dupy i nie postawili na wypieszczona produkcje, bo wtedy nawet niezle riffy nie pomoga
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ale okładka, jakby ich Kmiołek wydawał ;)))))))
-
twoja_stara_trotzky pisze:ale okładka, jakby ich Kmiołek wydawał ;)))))))
Dokładnie. Przypominaja mi się wszystkie straszliwe gnioty które masowo robił Wisniewski, zresztą o jego okładkach bolesnych dla oka było w innym temacie. Dla mnie lepiej byłoby gdyby na okładce pojawił się jakis symbol, coś w deseń okładki "Legion", niby nic wielkiego, ale ma taki właśnie diabelski posmak, a nie jakis śmieszny diabełek.... cóż, trzeba poczekać aż usłyszymy efekt końcowy, czyli sama muzykę.