jeszcze to odszczekasz jak dojdzie Bathorywhite_pony pisze:strasznie bym chciał zobaczyc motorhead chociaz raz w zyciu na zywo, ale niestety tutaj beda w gównolitym towarzystwie
przemysle sprawe.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
jeszcze to odszczekasz jak dojdzie Bathorywhite_pony pisze:strasznie bym chciał zobaczyc motorhead chociaz raz w zyciu na zywo, ale niestety tutaj beda w gównolitym towarzystwie
przemysle sprawe.
Jak dojdzie przepotężny Kelthuzzar to nie ma bata, wtedy będzie towarzystwoimmortal69 pisze:jeszcze to odszczekasz jak dojdzie Bathorywhite_pony pisze:strasznie bym chciał zobaczyc motorhead chociaz raz w zyciu na zywo, ale niestety tutaj beda w gównolitym towarzystwie
przemysle sprawe.
jesteś głupi i się nie znaszmasterful pisze:Ciesze sie ze bedzie mastodon. Bedzie mozna spokojnie stanać w kolejce po piwo i cos zdjesc na spokojnie
A widziałeś ich na żywo? Ja się z tego Mastodon bardzo cieszę, ale różne opinie słyszałem o ich występach na żywo (tzn chodzi głównie o partie wokalne z ostatniej płyty). Zresztą Mastodon i tak rządzi.Olo pisze:a ja Ci mówię, że pójdziesz na ten Mastodon pod scenę i odmówisz dziesiątek różańca w pokucie za swoją ignorancję
Zupełnie jakby pijany System of a Down odśpiewywał kawałek MastodonOlo pisze:nowe kawałki wokalnie moga faktycznie kuleć:
taki jeden też tak kupił i pod bramką okazało się, że ktoś mu wcisnął podrobiony biletmasterful pisze:co do kasy i biletu to proponuje kupic sobie na allegro na m-c przed koncertem od spanikowanych uzytkownikow... Ja kupilem rok temu chyba za 140 PLN...A i przed koncertem sprzadawali po 160....
Ciesze sie ze bedzie mastodon. Bedzie mozna spokojnie stanać w kolejce po piwo i cos zdjesc na spokojnie
W '98 na Maiden w Spodku bilety były od 40 do 60zł.Fajne czasyMinT pisze:Oj wtedy to bilety już chyba były po stówkę lub więcej. Chyba, że mówisz o jakichś odległych sektorach?Block69 pisze:Fajnie jakby jeszcze kiedyś w Spodku zagrali, ale pewnie tak nie będzie. W 2000 i 2003 było super a bilety były po 70 - 80zł.
Na Maiden w '98 najtańsze bilety były po 40zł, najdroższe 70.
Kto by dzisiaj pomyślał?
Ja na Gwardii stałem z tyłu i oglądałem (na tyle ile mogłem zobaczyć) i postanowiłem sobie, że na następnym idę pod scenę się spocić i ubrudzić.
E tam fajne... dziś łatwiej mi wydać 400-600 zł niż wówczas 40-60 zł, nie wspominając już o trudach podróży i możliwościach pojechania do Spodka. Z jednej strony fajnie by mieć znów 20 lat, z drugiej wcale nie uważam, żeby tamte czasy były lepsze - szczególnie w kontekście dostępu do muzyki możliwości uczestniczenia w interesujących koncertach :)Nurni Flowenol pisze: W '98 na Maiden w Spodku bilety były od 40 do 60zł.Fajne czasy