I to jest świetna wiadomość. To będzie jedyny ich koncert w Polsce czy planują zagrać jeszcze jakiś gig, wie ktoś może?Buła pisze:no to git bo już się balem że będą 2, bo 2 Kataklysm / Krysiun w Progresji
01.06.2011 Korn w Warszawie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: 01.06.2011 Korn w Warszawie
-
- rasowy masterfulowicz
03.06 Krisiun i Kataklysm zagraja w Mega Clubie w Katowicach
I AM MORBID
-
A to jeszcze bardziej świetna wiadomość. Dzięki za info.
Nawet jakby grali u mnie na parkingu przed blokiem to nie wyjrzałbym przez okno, żeby ich posłuchać. Ostatnio zrobiłem podejście do ich pierwszej płyty - zacisnąłem zęby i przesłuchałem całą. Dla mnie to straszne gówno i zupełnie nie rozumiem jakim cudem ta kapela zdobyła popularność.
-
Chodzi Ci o Korn czy o Kataklysm?? Jeśli o Korn, to w pełni się z Tobą zgadzam, ich płyty mogą posłużyć jako podstawka pod kubek z kawą.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jasne, może jeszcze utaczam swój kubek w gównie i wtedy dopiero będę z niego pił, co? :)
-
- rasowy masterfulowicz
a mi sie podoba, dawno juz zadnej ich plyty nie sluchalem, ale na koncert pojdeIRONMIL pisze:Dla mnie to straszne gówno i zupełnie nie rozumiem jakim cudem ta kapela zdobyła popularność.
I AM MORBID
- Riven
- Kontakt:
akurat to ze zdobyla popularnosc to chyba nic dziwnego, ale dwie pierwszy plyty sa swietne. dalsza dzialalnosc tego zespolu mnie nie interesuje
this is a land of wolves now
- Deviant
- w mackach Zła
W tamtym roku widziałem ich przed Ozzym,zagrali rewelacyjnie,ale gwiazdorkę to odpierdalali trochę.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Moim zdaniem to świetne są 3 pierwsze płyty, reszta faktycznie taka sobie. Ponadto nie rozumiem sensu tych kpin, nikt nikomu pistoletu do głowy nie przystawia, żeby wybrać się na ich koncert. Abstrahując, czy się lubi czy nie lubi, to za koncert zespołu tego kalibru to żadna kasa. Ja bym się kurewsko cieszył gdyby na Ślunsku coś takie urządzili.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Deviant
- w mackach Zła
Hatefire pisze: Ja bym się kurewsko cieszył gdyby na Ślunsku coś takie urządzili.
Będzie B.Adams w Rybniku ;)
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Kurcze, ja rozumiem ze to moze to Tobie nie pasowac w sensie stylistyki i ze takiej muzy nie sluchasz, ale rownanie tego z poziomem kloaki w kambodzanskiej wiosce to lekka przesada...IRONMIL pisze:Nawet jakby grali u mnie na parkingu przed blokiem to nie wyjrzałbym przez okno, żeby ich posłuchać. Ostatnio zrobiłem podejście do ich pierwszej płyty - zacisnąłem zęby i przesłuchałem całą. Dla mnie to straszne gówno i zupełnie nie rozumiem jakim cudem ta kapela zdobyła popularność.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Hatefire
Everything I dooooooo.... :)Deviant pisze:Będzie B.Adams w Rybniku ;)
Ale powtarzam jeszcze raz, nie wiem co komu przeszkadza, że było nie było topowy zespół (nawet jeśli jego sława przyblakła ostatnimi laty) gra za rozsądne pieniądze koncert w Polsce. Nie lubisz nie idź i tyle. Ja bym się chętnie wybrał bo jak napisałem wcześniej, 3 pierwsze płyty szacun moim zdaniem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Ja raz na ich koncercie bylem i byl to naprawde udany gig, za takie pieniadze naprawde warto.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Hatefire
Ja miałem być, jak grali w Spodku. Niestety wyjątkowo niekorzystny zbieg okoliczności zniweczył moje plany.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
90 zł ? kurwa , spróbuje sie wbić przez ogrodzenie .
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Oczywiście chodzi mi o Korn - stary Kataklysm lubię, a nowy toleruję :)Nasum pisze:Chodzi Ci o Korn czy o Kataklysm?? Jeśli o Korn, to w pełni się z Tobą zgadzam, ich płyty mogą posłużyć jako podstawka pod kubek z kawą.
co Ci się podoba w Korn?Mort pisze: a mi sie podoba,
Dlaczego nic dziwnego? Cóż takiego jest w tej muzyce co się ludziom spodobało? Co jest fajnego w ich pierwszych płytach? Chętnie poczytam, bo naprawdę nie mam pojęcia. Jest sporo kapel metalowych czy okołometalowych, których nie lubię czy wręcz nie znoszę, ale jestem w stanie zrozumieć co może się komuś podobać w Rhapsody, Amon Amarth czy Children of Boodom. Albo taki Slipknot - nigdy specjalnie fanem nie byłem, ale rozumiem, że to nośna muzyka i ma w sobie coś co może przyciągnąć tłumy. Niestety na Korn nie mam pomysłu. Może fajnie wyglądają, albo mają dobre teksty?Riven pisze:akurat to ze zdobyla popularnosc to chyba nic dziwnego, ale dwie pierwszy plyty sa swietne. dalsza dzialalnosc tego zespolu mnie nie interesuje
-
KORN to za wysokie progi dla ciebie Marian;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Hatefire
Nie po prostu Korn brzmi jak Korn. Można ich lubić albo nie lubić, ale mają swoje własne rozpoznawalne brzmienie. Słyszysz kilka sekund utworu i wiesz, że to Korn. Nikt ci nie każe ich lubić, ale co ci przeszkadza, że grają koncert w przyzwoitej cenie?IRONMIL pisze: Może fajnie wyglądają, albo mają dobre teksty?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy