SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: SEPULTURA
Wiesz, ja taką pewność miałem co do nowego Deicide. A po przesłuchaniu uważam, że ta nowa płyta jest dobra.
-
- mistrz forumowej ceremonii
ale ja kompletnie nie mam ochoty na nową, dobrą płytę Deicide ;)
- Glene
- weteran forumowych bitew
Nie zamierzam tracic czasu ani na nowa Speulture, Cavalera Conspiracy czy Deicide, ich ostatnie dokonania to dno.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli chodzi o Sepulturę to przesłucham ich najnowszą płytę przynajmniej raz - po to by wyrobić sobie o niej zdanie, a po drugie z sentymentu. Co do Cavalera Conspiracy - ostatnim pobocznym projektem Maxa który mi się naprawdę podobał był Nailbomb, i na nim poprzestanę.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ja tam myślę że jak kazał na siebie wołać Possessed Max to był całkiem ok, przynajmniej nie miał dreadów i pewnie preferował alkohol. Druga sprawa że jak Sepultura to się skończyła w zasadzie na Arise, a i do tej płyty wracam dużo rzadziej niż do pierwszych trzech. Naprawdę niewiele jest też kapel, których nowe płyty mam tak głęboko w dupie, w zasadzie ostatnia ich płyta jaką słyszałem to Against, może Nation... pozostałych to nawet z okładek nie znam i jakoś nie chce mi się tego stanu rzeczy zmieniać.wolf pisze:Max zawsze byl zaniedbanym ,zjaranym zielem typem,teraz jeszcze doszly kg,choc patrzac na raporty ze studio spokojny misio Paulo Jr rowniez zdziadzial i bebech wyskoczyl nad fiutem.
Sepultura skonczyla sie na Roots.
-
Niedługo Max i Sepultura zrozumieją, że chujowe rzeczy nagrywają. I będzie szumny reunion, po którym nagrają kolejną chujową płytę (tym razem wspólnie). Oczywiście nikt nie będzie tracić czasu na słuchanie tej chujowizny.
...i zapomniałbym: Jedna chujowa płyta zamiast dwóch to dobre rozwiązanie. Mam nadzieję, że się chłopaki zejdą :D
...i zapomniałbym: Jedna chujowa płyta zamiast dwóch to dobre rozwiązanie. Mam nadzieję, że się chłopaki zejdą :D
- Xapapote
albo będzie tak jak z Anthrax, czyli zrobią trasę, zgarną szmalec i wyjdą na chujów
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Castor
ja uważam że zarówno pierwszy Soufly jak i debiut CC, czyli "Inflikted" to dobre płyty i warto się nimi zainteresować.Nasum pisze:Jeśli chodzi o Sepulturę to przesłucham ich najnowszą płytę przynajmniej raz - po to by wyrobić sobie o niej zdanie, a po drugie z sentymentu. Co do Cavalera Conspiracy - ostatnim pobocznym projektem Maxa który mi się naprawdę podobał był Nailbomb, i na nim poprzestanę.

- Xapapote
jedyną płytą Sepultury do której regularnie wracam jest 'Beneath the Remains', chociaż i pozostałe nagrana w 'klasycznym' składzie uważam za bardzo dobre. na BtR jeszcze słychać niepewność jutra, wolę walki, bunt i radość grania. potem to wszystko jakoś osiadło.
twórczości Sepultury z Derrickiem Morganem, poza kawałkami z myspace'a, nie znam.
twórczości Sepultury z Derrickiem Morganem, poza kawałkami z myspace'a, nie znam.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Rattlehead
"13 tracks were laid down during the sessions, including cover versions of MINISTRY's "Just One Fix" and THE PRODIGY's "Firestarter"
już całkiem im się pojebało?!
już całkiem im się pojebało?!
support music, not rumors
-
- postuje jak opętany!
skąd to info
a co do coverów to założę się że wyszły doskonale
a co do coverów to założę się że wyszły doskonale
- Rattlehead
tradycyjnie stąd
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=154698
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=154698
support music, not rumors
wiedziałem, że SEPULTURA marnie skończy, ale nie spodziewałem się, że aż tak....Rattlehead pisze:[ THE PRODIGY's "Firestarter"[/i]
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Ja na sepulturę "obraziłem się" tuż przed tym, jak zrobili się bardzo popularni, przy okazji "Chaos AD". Jedyne, co mi z tej płyty weszło to cover New Model Army (moim zdaniem lepszy od oryginału, stała pozycja w samochodowej playliście). Wiele razy próbowałem się przekonać do Chaosu, czy Korzeni, ale jakoś tak się składało, że przesłuchałem raz, drugi i zawsze było coś ciekawszego pod ręką. Jak mi przy tej okazji zainteresowanie chłopakami opadło, tak chyba już się nie podniesie.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Riven
- Kontakt:
Chaos to bardzo fajna plyta, cover jest ok, ale do oryginalu w ogole nie ma startu, Roots ma dobry koncept, ale za duzo mielizn. O, tak to wyglada.
this is a land of wolves now
-
Riven pisze:Chaos to bardzo fajna plyta, cover jest ok, ale do oryginalu w ogole nie ma startu, Roots ma dobry koncept, ale za duzo mielizn. O, tak to wyglada.
hehe,najlpierw SATYRICON,teraz SEPULTURA,co dalej,zastanowimy sie czemu MAYHEM skonczylo sie po De Mysteriis?
;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
jeśli mówisz o The Hunt w wykonaniu koncertowym - to i owszem - NMA urywa jajca przy samej dupie, jednak w wersji studyjnej, moim zdaniem, większego kopa mają Brazylijczycy ( i nie ma się czemu dziwić, wszak kopanie to u nich Religia Państwowa niemalże)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.