Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: Złote Wary Masterfula 2006
to jak dziewczyny, po 3 dni wolnego od forum?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Castor
- weteran forumowych bitew
trza było tak od razu;)est pisze:http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 32#p598832
Masz Castor, i nie kłóć się z kolegami.;)

- white_pony
ojtam ojtam, przeciez my sie nawet nie klocimy. to takie przyjacielskie podgryzanki.Analripper pisze:to jak dziewczyny, po 3 dni wolnego od forum?
do not make equal what is unequal
- Riven
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
sroar pierdziorar, nie mam czasu czyscic wykasowywac tego waszego pierdolenia riven, wiec z laski swojej sklej wary,wylacz komputer, posprzataj pokoj, albo wyjdz z akademika na pola mokotowskie przewietrzyc mozgownice. Od wieczora ma padac, wiec to doskonala okazja.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Riven
- Kontakt:
nie masz czasu czyscic (czego?) a masz czas na te smety haha
sam se spacerek zafunduj, a jak chcesz mnie banowac za posty w TYM temacie to banuj, jebie mnie to
sam se spacerek zafunduj, a jak chcesz mnie banowac za posty w TYM temacie to banuj, jebie mnie to
this is a land of wolves now
- longinus696
So_It_Is_Done pisze:Bo z tego co wiem, to niewielkie wrażenie robiły garażowe wyziewy Bathory na kimś kto wychował się np. na thrash metalu

The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Longin, you made my night. Merci.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Faktycznie tak jest, dotarło do mnie, że patrząc z perspektywy czasu, to praktycznie nieuniknione by przeciętny słuchacz thrash metalu nie przekonał się do Bathory. Natomiast jeśli taki by sie znalazł, to nie mając kontekstu, mógłby uznać te projekty za równorzędne. Wybrał by kierując się klimatem. I tu troche subiektywnie podszedłem do sprawy, bo mimo, że znam Bathory od parunastu lat, to jednak nigdy nie wkreciłem się tak jak w muze Francuzów, ktorych kwasowy klimat bardziej mi odpowiada.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- longinus696
No, ale kogo obchodzi ograniczona perspektywa jakiegoś zakutego thrashera? I dlaczego niby miałoby to oznaczać śmieszność dla Bathory? Raczej śmieszny byłby dany słuchacz. Zupełnie od czapy te wnioski, moim skromnym zdaniem.So_It_Is_Done pisze:Faktycznie tak jest, dotarło do mnie, że patrząc z perspektywy czasu, to praktycznie nieuniknione by przeciętny słuchacz thrash metalu nie przekonał się do Bathory. Natomiast jeśli taki by sie znalazł, to nie mając kontekstu, mógłby uznać te projekty za równorzędne. Wybrał by kierując się klimatem. I tu troche subiektywnie podszedłem do sprawy, bo mimo, że znam Bathory od parunastu lat, to jednak nigdy nie wkreciłem się tak jak w muze Francuzów, ktorych kwasowy klimat bardziej mi odpowiada.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Krótko - gdyby nie spekulować, że bez jednej kapeli nie byłoby innej, można by spokojnie stwierdzić, że dokonania BAN są równorzędne z dokonaniami Bathory. A dlatego śmieszne, bo oba projekty, zdaje sie, w porównaniu do thrash metalu kuleją muzycznie.
- Adrian696
Ty Siid to chyba zapierdalasz na tych samych prochach co Kaczyński podczas kampani wyborczej...So_It_Is_Done pisze:Krótko - gdyby nie spekulować, że bez jednej kapeli nie byłoby innej, można by spokojnie stwierdzić, że dokonania BAN są równorzędne z dokonaniami Bathory. A dlatego śmieszne, bo oba projekty, zdaje sie, w porównaniu do thrash metalu kuleją muzycznie.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A na czym on jedzie? Mamie podbiera?
- Adrian696
najprawdopodobniej jej lub MacierewiczowiSo_It_Is_Done pisze:A na czym on jedzie? Mamie podbiera?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
No to co jest nie tak w tych wnioskach? Bo zaczynam się obawiać o swoje zdrowie psychiczne.
- Adrian696
Bathory nie kuleje muzycznie, nawet w porównaniu do najlepszych płyt thrashowych, wrecz przeciwnie... nie znam takiego thrashowego zespołu, który z taka dostojnością poruszałby sie po kilku gatunkach muzycznych jak Bathory i w kazdym z nich byłby absolutem
a BAN to mozesz obok Bathory postawić na półce CD i wtedy faktycznie beda równorzedne
a BAN to mozesz obok Bathory postawić na półce CD i wtedy faktycznie beda równorzedne
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
No dobra, faktycznie przegiąłęm. Znam dobrze tylko pierwsze 3 płyty Bathory, które są w chu prymitywne. Reszte po łebkach, widocznie nie trafiłem na bardziej złożone numery. Co nie zmienia faktu, że MVII jest na tak wysokim poziomie, że powątpiewam, żeby mogł równać się tylko na półce.
-
nie przepadam za Bathory.może kiedys bardziej przepadałem.teraz z perspektywy czasu brzmi z lekka zenująco,