Kat & Roman Kostrzewski

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
535

Re: Kat & Roman Kostrzewski

15-04-2011, 10:53

Alsvartr pisze:
boroowa pisze:
Alsvartr pisze:Nigdy nie przesłuchałem w całości żadnej płyty Kata i nie mam takiego zamiaru.
fajnie. a w domu wszyscy zdrowi?
O, następny staruszek z problemami. W waszym wieku nie powinniście się denerwowac, zawały, te sprawy ;) Ale jak Kat wzbudza u was takie emocje, to nie chce myśleć co się dzieje w naprawde stresujących sytuacjach ;)
Tu przyjebałeś w sedno, LEPIEJ NIE WIEDZIEĆ :))) miłego dnia...:)
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

15-04-2011, 10:55

Alsvartr pisze:
boroowa pisze:
Alsvartr pisze:Nigdy nie przesłuchałem w całości żadnej płyty Kata i nie mam takiego zamiaru.
fajnie. a w domu wszyscy zdrowi?
O, następny staruszek z problemami. W waszym wieku nie powinniście się denerwowac, zawały, te sprawy ;) Ale jak Kat wzbudza u was takie emocje, to nie chce myśleć co się dzieje w naprawde stresujących sytuacjach ;)
LOL.
mi do staruszka, na szczescie, wiele brakuje (zakladam, ze jestesmy w podobnym wieku), ale moge bez problemu stwierdzic, ze PIERDOLISZ :))
stary kat jest zajebisty , koniec, kropka. nie wiem co chcesz osiagnac swoja postawa, ze jestes zbyt fajny, zeby w ogole posluchac plebejskiego Romcia? sie arystokrata znalazl :)))))))))))
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

15-04-2011, 10:57

Jakby mieli instrumentalne wersje płyt to może bym posłuchał ;) Muzycznie spoko, przegryzłbym sie bez problemu. Jednak wokalnie i tekstowo mi sie absolutnie nie podoba i tego nie przeskoczę.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-04-2011, 10:58

podobno nie przesluchales zadnej plyty Kata, tak wiec mozemy o tym pogadac za jakis czas, jak posluchasz
btw tekst "jakby mieli isntrumentalne wersje" przypomina mi gadke jakichs leszczy dla ktorych "gitary to sa fajne w metalu", ale "to darcie kompletnie bez sensu i bez melodii"
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

15-04-2011, 11:00

no co zrobic - takie życie, jedni obnosza sie swoja "dumą z braku posiadania płyt Sepultury", inni nigdy nie beda słuchac Kata, jeszcze inni stawiają Blut Aus Nord nad Bathory...
świat jest pełen przygłupów, tylko nie rozumiem dlaczego oni ciągną na to forum legionami ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

15-04-2011, 11:00

Płyty w całości nie, kilka pojedynczych kawałków tak.
Riven pisze: "gitary to sa fajne w metalu", ale "to darcie kompletnie bez sensu i bez melodii"
No wymień "metalu" na "Kata" i będzie pasować. ;)
Adrian696 pisze:no co zrobic - takie życie, jedni obnosza sie swoja "dumą z braku posiadania płyt Sepultury", inni nigdy nie beda słuchac Kata, jeszcze inni stawiają Blut Aus Nord nad Bathory...
świat jest pełen przygłupów, tylko nie rozumiem dlaczego oni ciągną na to forum legionami ;)
Dobrze, że ty jesteś mądry starcze. Idź pogadać o polityce może, bo przynudzasz. ;)
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

15-04-2011, 11:22

Adrian696 pisze:Co zrobić - takie życie, jedni obnoszą się swoją "dumą z braku posiadania płyt Sepultury", inni nigdy nie będą słuchać Kata, jeszcze inni stawiają Blut Aus Nord nad Bathory...
Świat jest pełen przygłupów, tylko nie rozumiem dlaczego oni ciągną na to forum legionami. ;)
No dokładnie, jeszcze chyba wczoraj pierdolnął, że "Thy Mighty Contract" jest przeciętna, czy jakoś tak. :) Fajnie, ja tam lubię się pośmiać.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

15-04-2011, 11:27

Oj jak to miło popatrzeć jak się liżecie po fiutach ;) cudowne. Sam nie wiem czy ja mam z tego lepsza rozrywkę czy wy ;)
Heretyk

15-04-2011, 11:34

no pewnie :) a ja sie zaczynam powoli zastanawiać, czy te wszystkie ploteczki o Sosnowcu i jego mieszkańcach nie zawierają w sobie ziarna prawdy ;)))
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

15-04-2011, 11:35

ehh, zazwyczaj wydajesz się być rozsądny chłopak ale ostatnio coś masz niskie loty :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

15-04-2011, 11:39

Heretyk pisze:no pewnie :) a ja sie zaczynam powoli zastanawiać, czy te wszystkie ploteczki o Sosnowcu i jego mieszkańcach nie zawierają w sobie ziarna prawdy ;)))
Oczywiście że zawierają, w końcu skoro ludzie tak mówią to to musi być prawda. ;)
Scaarph pisze:ehh, zazwyczaj wydajesz się być rozsądny chłopak ale ostatnio coś masz niskie loty :)
Po prostu nie wpasowuję się w aktualne trendy na Masterfulu. ;)
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

15-04-2011, 11:40

ale jakie trendy na masterfulu? to że kaczyński to burak to też trend na masterfulu? nie, mój drogi. TAKIE SĄ FAKTY.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Lykantrop

15-04-2011, 11:42

Ale że jak? Trend na Kata czy debiut RC?! Tak czy siusiak:

Obrazek
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
DCI Hunt

15-04-2011, 11:43

Kat to fajny zespół - nowy trend na masterfula :D
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-04-2011, 11:44

Alsfalt> lol, trend na kata na masterfulu... no to proponuje Ci przestac sluchac Slayer - bo co do tej kapeli, to chyba 95% uzytkownikow ma podobne zdanie. naprawde, wez juz daruj. przeciez sam przyznales, ze znasz ledwie pare utworow - nie bierz tego osobiscie, ale taka opinia jest gowno warta niestety. mam lekkie wrazenie, ze chcesz byc nonkomformista na sile, to nie jest dobra droga ;)
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

15-04-2011, 11:45

Scaarph pisze:ale jakie trendy na masterfulu? to że kaczyński to burak to też trend na masterfulu? nie, mój drogi. TAKIE SĄ FAKTY.
Parę lat do tyłu, jak był tu jeszcze stary temat o Kacie, to postów takich jak mój (a nawet bardziej krytycznych w stosunku do wesołej twórczości szatanistycznego Romana) była większość i jakoś nikt nie uznawał tego za dziwne. ;) Ale wtedy to inne czasy były, inni ludzie, nie to co teraz panie... ;)

@Riven, patrz wyżej.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

15-04-2011, 11:48

no i o czym to według ciebie świadczy?
chyba tylko o tym, że parę lat temu nie było komu zjebać jednego z drugim.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

15-04-2011, 11:49

Alsvartr pisze:
Parę lat do tyłu, jak był tu jeszcze stary temat o Kacie, to postów takich jak mój (a nawet bardziej krytycznych w stosunku do wesołej twórczości szatanistycznego Romana) była większość i jakos nikt nie uznawał tego za dziwne ;) Ale wtedy to inne czasy były, inni ludzie, nie to co teraz panie... ;).
Obrazek
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
Lykantrop

15-04-2011, 11:50

Bo wtedy Brzachwo jako 1szy napisał, że Kat to kał i nikt nie śmiał sprzeczać się z takim autorytetem :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

15-04-2011, 15:02

Alsvartr pisze:Parę lat do tyłu, jak był tu jeszcze stary temat o Kacie, to postów takich jak mój (a nawet bardziej krytycznych w stosunku do wesołej twórczości szatanistycznego Romana) była większość i jakoś nikt nie uznawał tego za dziwne. ;) Ale wtedy to inne czasy były, inni ludzie, nie to co teraz panie... ;)
... więc myślałeś, że wchodzisz na pewny grunt, a tu taka wtopa. ;)

Cieszy mnie, że ludzie doceniają KAT. Ten zespół zasługuje na to bez dwóch zdań. Legenda i jeden z filarów polskiego hard'n'heavy.
Kiedy słucham takich rzeczy jak "Bramy żądz" napawa mnie duma, że to kapela od nas.
"666" to, bez wątpienia, jedna z najważniejszych dla mnie płyt. Do "Szyderczego zwierciadła" włącznie ich twórczość przyjmuję bezkrytycznie, może z wyjątkiem "Ballad", które bywają przesłodzone.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
ODPOWIEDZ