Tu przyjebałeś w sedno, LEPIEJ NIE WIEDZIEĆ :))) miłego dnia...:)Alsvartr pisze:O, następny staruszek z problemami. W waszym wieku nie powinniście się denerwowac, zawały, te sprawy ;) Ale jak Kat wzbudza u was takie emocje, to nie chce myśleć co się dzieje w naprawde stresujących sytuacjach ;)boroowa pisze:fajnie. a w domu wszyscy zdrowi?Alsvartr pisze:Nigdy nie przesłuchałem w całości żadnej płyty Kata i nie mam takiego zamiaru.
Kat & Roman Kostrzewski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: Kat & Roman Kostrzewski
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
LOL.Alsvartr pisze:O, następny staruszek z problemami. W waszym wieku nie powinniście się denerwowac, zawały, te sprawy ;) Ale jak Kat wzbudza u was takie emocje, to nie chce myśleć co się dzieje w naprawde stresujących sytuacjach ;)boroowa pisze:fajnie. a w domu wszyscy zdrowi?Alsvartr pisze:Nigdy nie przesłuchałem w całości żadnej płyty Kata i nie mam takiego zamiaru.
mi do staruszka, na szczescie, wiele brakuje (zakladam, ze jestesmy w podobnym wieku), ale moge bez problemu stwierdzic, ze PIERDOLISZ :))
stary kat jest zajebisty , koniec, kropka. nie wiem co chcesz osiagnac swoja postawa, ze jestes zbyt fajny, zeby w ogole posluchac plebejskiego Romcia? sie arystokrata znalazl :)))))))))))
this is a land of wolves now
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jakby mieli instrumentalne wersje płyt to może bym posłuchał ;) Muzycznie spoko, przegryzłbym sie bez problemu. Jednak wokalnie i tekstowo mi sie absolutnie nie podoba i tego nie przeskoczę.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Kontakt:
podobno nie przesluchales zadnej plyty Kata, tak wiec mozemy o tym pogadac za jakis czas, jak posluchasz
btw tekst "jakby mieli isntrumentalne wersje" przypomina mi gadke jakichs leszczy dla ktorych "gitary to sa fajne w metalu", ale "to darcie kompletnie bez sensu i bez melodii"
btw tekst "jakby mieli isntrumentalne wersje" przypomina mi gadke jakichs leszczy dla ktorych "gitary to sa fajne w metalu", ale "to darcie kompletnie bez sensu i bez melodii"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no co zrobic - takie życie, jedni obnosza sie swoja "dumą z braku posiadania płyt Sepultury", inni nigdy nie beda słuchac Kata, jeszcze inni stawiają Blut Aus Nord nad Bathory...
świat jest pełen przygłupów, tylko nie rozumiem dlaczego oni ciągną na to forum legionami ;)
świat jest pełen przygłupów, tylko nie rozumiem dlaczego oni ciągną na to forum legionami ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Płyty w całości nie, kilka pojedynczych kawałków tak.
No wymień "metalu" na "Kata" i będzie pasować. ;)Riven pisze: "gitary to sa fajne w metalu", ale "to darcie kompletnie bez sensu i bez melodii"
Dobrze, że ty jesteś mądry starcze. Idź pogadać o polityce może, bo przynudzasz. ;)Adrian696 pisze:no co zrobic - takie życie, jedni obnosza sie swoja "dumą z braku posiadania płyt Sepultury", inni nigdy nie beda słuchac Kata, jeszcze inni stawiają Blut Aus Nord nad Bathory...
-
- mistrz forumowej ceremonii
No dokładnie, jeszcze chyba wczoraj pierdolnął, że "Thy Mighty Contract" jest przeciętna, czy jakoś tak. :) Fajnie, ja tam lubię się pośmiać.Adrian696 pisze:Co zrobić - takie życie, jedni obnoszą się swoją "dumą z braku posiadania płyt Sepultury", inni nigdy nie będą słuchać Kata, jeszcze inni stawiają Blut Aus Nord nad Bathory...
Świat jest pełen przygłupów, tylko nie rozumiem dlaczego oni ciągną na to forum legionami. ;)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Oj jak to miło popatrzeć jak się liżecie po fiutach ;) cudowne. Sam nie wiem czy ja mam z tego lepsza rozrywkę czy wy ;)
-
no pewnie :) a ja sie zaczynam powoli zastanawiać, czy te wszystkie ploteczki o Sosnowcu i jego mieszkańcach nie zawierają w sobie ziarna prawdy ;)))
- Scaarph
ehh, zazwyczaj wydajesz się być rozsądny chłopak ale ostatnio coś masz niskie loty :)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście że zawierają, w końcu skoro ludzie tak mówią to to musi być prawda. ;)Heretyk pisze:no pewnie :) a ja sie zaczynam powoli zastanawiać, czy te wszystkie ploteczki o Sosnowcu i jego mieszkańcach nie zawierają w sobie ziarna prawdy ;)))
Po prostu nie wpasowuję się w aktualne trendy na Masterfulu. ;)Scaarph pisze:ehh, zazwyczaj wydajesz się być rozsądny chłopak ale ostatnio coś masz niskie loty :)
- Scaarph
ale jakie trendy na masterfulu? to że kaczyński to burak to też trend na masterfulu? nie, mój drogi. TAKIE SĄ FAKTY.
- Lykantrop
Ale że jak? Trend na Kata czy debiut RC?! Tak czy siusiak:

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
Alsfalt> lol, trend na kata na masterfulu... no to proponuje Ci przestac sluchac Slayer - bo co do tej kapeli, to chyba 95% uzytkownikow ma podobne zdanie. naprawde, wez juz daruj. przeciez sam przyznales, ze znasz ledwie pare utworow - nie bierz tego osobiscie, ale taka opinia jest gowno warta niestety. mam lekkie wrazenie, ze chcesz byc nonkomformista na sile, to nie jest dobra droga ;)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Parę lat do tyłu, jak był tu jeszcze stary temat o Kacie, to postów takich jak mój (a nawet bardziej krytycznych w stosunku do wesołej twórczości szatanistycznego Romana) była większość i jakoś nikt nie uznawał tego za dziwne. ;) Ale wtedy to inne czasy były, inni ludzie, nie to co teraz panie... ;)Scaarph pisze:ale jakie trendy na masterfulu? to że kaczyński to burak to też trend na masterfulu? nie, mój drogi. TAKIE SĄ FAKTY.
@Riven, patrz wyżej.
- Scaarph
no i o czym to według ciebie świadczy?
chyba tylko o tym, że parę lat temu nie było komu zjebać jednego z drugim.
chyba tylko o tym, że parę lat temu nie było komu zjebać jednego z drugim.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Alsvartr pisze:
Parę lat do tyłu, jak był tu jeszcze stary temat o Kacie, to postów takich jak mój (a nawet bardziej krytycznych w stosunku do wesołej twórczości szatanistycznego Romana) była większość i jakos nikt nie uznawał tego za dziwne ;) Ale wtedy to inne czasy były, inni ludzie, nie to co teraz panie... ;).

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Lykantrop
Bo wtedy Brzachwo jako 1szy napisał, że Kat to kał i nikt nie śmiał sprzeczać się z takim autorytetem :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Gore_Obsessed
... więc myślałeś, że wchodzisz na pewny grunt, a tu taka wtopa. ;)Alsvartr pisze:Parę lat do tyłu, jak był tu jeszcze stary temat o Kacie, to postów takich jak mój (a nawet bardziej krytycznych w stosunku do wesołej twórczości szatanistycznego Romana) była większość i jakoś nikt nie uznawał tego za dziwne. ;) Ale wtedy to inne czasy były, inni ludzie, nie to co teraz panie... ;)
Cieszy mnie, że ludzie doceniają KAT. Ten zespół zasługuje na to bez dwóch zdań. Legenda i jeden z filarów polskiego hard'n'heavy.
Kiedy słucham takich rzeczy jak "Bramy żądz" napawa mnie duma, że to kapela od nas.
"666" to, bez wątpienia, jedna z najważniejszych dla mnie płyt. Do "Szyderczego zwierciadła" włącznie ich twórczość przyjmuję bezkrytycznie, może z wyjątkiem "Ballad", które bywają przesłodzone.
Only SŁUCHANIE płyt is real!