To były ciężkie czasy ;)Xapapote pisze:Na Metalmanii '89 skasowali mi katanę z telewizorem Sodom (DIY) bo nie znałem kawałków z "Persecution Mania". :P
Dokładnie tak.Xapapote pisze:Niedoceniona, ale świetna pozycja.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
To były ciężkie czasy ;)Xapapote pisze:Na Metalmanii '89 skasowali mi katanę z telewizorem Sodom (DIY) bo nie znałem kawałków z "Persecution Mania". :P
Dokładnie tak.Xapapote pisze:Niedoceniona, ale świetna pozycja.
Mam wszystkie , cenię wszystkie , muzycznie można się dopierdolić(woda), ale liryki wszędzie 100% i może wyjdę na "zaangażowanego inaczej ", ale ja naprawdę lubię twórczość Romana i nie będę tego ukrywał, gdyż Ten, czy Ów ma jakieś wątpliwości. Tak samo nie będę napierdalał, czy przekonywał kogokolwiek do tego , czy teksty Romka to poezje (wybitne), czy grafomania.Xapapote pisze:Na Metalmanii '89 skasowali mi katanę z telewizorem Sodom (DIY) bo nie znałem kawałków z "Persecution Mania". :Pempir pisze:Pamiętam. Za nieznajomość składu groziła kasacja koszulki.
Właśnie odświeżyłem "Szydercze". Muzycznie - wypas. Texty - super. Mam wrażenie, że ta płyta to taki odpowiednik Katowy "Diabolus in Musica". Niedoceniona, ale świetna pozycja.
Kurwa, nie mogę, miał na koncercie ze sobą telewizor, może jeszcze kolorowy i ten co dobrze się palił, musi być jakiś pozer:)))))))Xapapote pisze:Na Metalmanii '89 skasowali mi katanę z telewizorem Sodom (DIY) bo nie znałem kawałków z "Persecution Mania". :Pempir pisze:Pamiętam. Za nieznajomość składu groziła kasacja koszulki.
Tak trzymać, Towarzyszu. Potrzebujemy tu takich do walki z innowiercami. Na oku mam nawet takiego jednego z Sosnowca ;)535 pisze: Mam wszystkie , cenię wszystkie , muzycznie można się dopierdolić(woda), ale liryki wszędzie 100% i może wyjdę na "zaangażowanego inaczej ", ale ja naprawdę lubię twórczość Romana i nie będę tego ukrywał, gdyż Ten, czy Ów ma jakieś wątpliwości. Tak samo nie będę napierdalał, czy przekonywał kogokolwiek do tego , czy teksty Romka to poezje (wybitne), czy grafomania.
juz sobie zamówiłem koszulinę z napisem 'I am poser' pisane gotykiem :P535 pisze:Kurwa, nie mogę, miał na koncercie ze sobą telewizor, może jeszcze kolorowy i ten co dobrze się palił, musi być jakiś pozer:)))))))Xapapote pisze:Na Metalmanii '89 skasowali mi katanę z telewizorem Sodom (DIY) bo nie znałem kawałków z "Persecution Mania". :Pempir pisze:Pamiętam. Za nieznajomość składu groziła kasacja koszulki.
No patrz kurwa, faktycznie "pozer", bo jeszcze coś bredzi , iż wtedy Sodomię zapodawali, a dobrze pamiętam, że ten serial dziesięć lat później zaczęli pokazywać...pozer , kurwa wiedziałem , że pozer....
Ja od dawna taką noszę , napis zdobiony cekinami :) - piękna rzecz, chyba "se" ją założę na spacer. :)Xapapote pisze: juz sobie zamówiłem koszulinę z napisem 'I am poser' pisane gotykiem :P
Rzeczywiście, daleko kontrowersyjnie i nie trv... :-) Co to będzie? Co to będzie? :-)empir pisze:Robi się niebezpiecznie. Jeszcze kilku przyzna, że lubi zwierciadła i zaraz będzie, że nowa moda czy coś w ten deseń. ;)
O, u mnie całkowicie odwrotnie :-)Glene pisze:W dyskografii Kata licza sie tylko pierwsze 3 plyty, moja kolejnosc na ten dzien to Bastard>>Oddech>666.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Adrian696 pisze:ja bym postawił znaki równosci
Zdziwiłeś mnie, wydawało mi się że po wcześniejszych wypowiedziach że znasz cały krążek. :/ Pan Gold zajebisty. :)Gore_Obsessed pisze:"Szydercze zwierciadło" doceniam od zawsze. Z "Error" słyszałem kilka utworów. Bardzo podoba mi się "Życie pyk, lufa pyk", fajny jest "Słowa prawie te same", "Pan Gold" niespecjalny. "Woda" nie znam.