BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BURZUM
Tu akurat nie trzeba być prorokiem, gorsze jest to dlaczego tak się stanie. :)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Varg sobie strzeli w łeb i znajdą się spiskowcy, którzy będą twierdzić, że to dodaje +100 do kultu, tak jak było w przypadku Dissection i "Reinkaos". ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Myślałem raczej o odejściu w "lżejsze" rejony tworzenia. Już widzę te tytuły za 10 lat, po następnych 10 albumach, Ostatnie prawdziwe CZARNE WSKAZANIE HRABIEGO - FALLEN ,he,he... I co by nie powiedzieć za dziesięć lat ten album, może nawet będzie miał lekkie pierdolnięcie...Teraz powoduje jedynie przelotny uśmiech, co w przypadku BURZUM - nie jest uczuciem i zachowaniem właściwym.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
nie wiem czy lepsza, ale na pewno śmieszniejsza byłaby ta płyta, jakby mu Ruskie w studio hel rozpyliły przed nagraniem wokali ;)
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Wysraliście offtop jak ego Krystyny C., ale ustosunkuję się tylko do jednego:
Dyskutujmy bez napinek i wycieczek ambicyjnych a nikomu nie stanie się krzywda. :)
P.S. Lubię Casio-plumkania, ale nie rozpatruję ich pod względem muzycznym. Raczej sentymentalnym i "do piwka".
Doskonały argument. A nie! Czekaj. Zjebany jak hajer po szychcie. A nie! Może rzeczywiście doskonały. Nie, zjebany... ;)Maria pisze:Oczywiście czystym idiotyzmem jest insynuować, że logo czy nazwa ma jakiś wpływ na odbiór muzyki - może rzeczywiście tak często jest, ale
Dyskutujmy bez napinek i wycieczek ambicyjnych a nikomu nie stanie się krzywda. :)
P.S. Lubię Casio-plumkania, ale nie rozpatruję ich pod względem muzycznym. Raczej sentymentalnym i "do piwka".
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- twoja_stara_trotzky
Ja już napisałem, a raczej objawiłem ci ten skrawek rzeczywistości. reszta w twoich rękach. ;)
Dla Ciebie black metal to ostatnie płyty Satyricon, więc się nie dogadamy. :)
- twoja_stara_trotzky
ty nie masz się ze mną dogadywać, ty masz z wdzięcznością chłonąć wiedzę, którą ci łaskawie przekazuję ;)
Re:
Pod jednym wszelako warunkiem, że nadal będziemy się trzymać tej szufladki mówiąc o Fallen (ale mi "zara" przyp...)Skaut pisze:od czasów "Now, Diabolical" nie było równie rewolucyjnej płyty w black metalu (poza DsO rzecz jasna).IRONMIL pisze:dla Ciebie black metal to ostatnie płyty Satyricon, więc się nie dogadamy :)twoja_stara_trotzky pisze: ja już napisałem, a raczej objawiłem ci ten skrawek rzeczywistości. reszta w twoich rękach ;)
- twoja_stara_trotzky
ja bym Fallen black metalem nie nazwał, to jest leśne pitolenie, a nie black metal ;)
- Skaut
- Skaut
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
Najbardziej mnie w tym zdaniu zadziwia, że taki kretyn zna takie słowo, jak "apogeum".