PENTAGRAM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: PENTAGRAM
zaraz "naćpałeś" - słucham "Last Rites" piję piwo, jestem szczęśliwy :) Muzyka to mój narkotyk :) Jak widzę na forum -inni też próbują, ale się nie zaciągają :)))Raf pisze:
Jesus Maria Konopnicki naćpałeś się czegoś? ;)
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
tylko zebys sie nie zakrztusil ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Te nawiedzone posty Mariana przypomniały mi fajną piosenkę:
Could you? You could never,
stop this world from turning for the better.
And can't you? Can't you see?
This world is run on tricks held up a sleeve.
Could you? I say could you see
yourself going of to war, in World War Three?
I'm just a boy, I'm not a man.
I'm just a boy in a man's world.
Would you? Would you believe?
When the government says,
"Hey boy, it's time to leave!
Why can't you, wake up today?
And see there's nothing fun about
these games they play.
a w zasadzie to jej refren ;)
Could you? You could never,
stop this world from turning for the better.
And can't you? Can't you see?
This world is run on tricks held up a sleeve.
Could you? I say could you see
yourself going of to war, in World War Three?
I'm just a boy, I'm not a man.
I'm just a boy in a man's world.
Would you? Would you believe?
When the government says,
"Hey boy, it's time to leave!
Why can't you, wake up today?
And see there's nothing fun about
these games they play.
a w zasadzie to jej refren ;)
- twoja_stara_trotzky
akurat kolega Raf mógłby cię z palcem w dupie (przepraszam za dosłowność) pozaginać w kwestii znajomości WIELU płytek ;)Drone pisze:Kolego Raf, chciałbym poznać twoje zdanie na temat kilku płyt.
czy mi się zdaje, czy Drone zaczyna być odsuwany od grupy "trzymającej władzę" :) Niestety prędzej czy później musi to spotkać każdego, kto wykazuje samodzielne myślenie :)))
Ostatnio zmieniony 21-05-2011, 01:17 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- twoja_stara_trotzky
jakiej GRUPY? ;)
No tej grupy, która nadaje ton temu forum, grupy, która rzuca kość a pozostali głośno ujadają, przynoszą ją i merdają ogonami, złaknieni pieszczot, albo chociaż dobrego słowa :) No nie mów, że tego nie dostrzegasz :)
- twoja_stara_trotzky
czy ja wyglądam na grupę?
- BadBlood
ostatnią lekcję w-f miałem prawie 20 lat temu, fanem Pentagram jestem w sumie tyle samo czasu, ostatnio na koncercie przez 2 godziny stałem z roześmianą mordą, ale sorry, o ile nowa płyta jest fajna, tak... po prostu jest fajna.IRONMIL pisze:Słucham właśnie "Last Rites" i powtórzę raz jeszcze: to jest płyta, która oddziela chłopców od mężczyzn - jej siła, dostojeństwo, wyniosłość i doskonałość nie może być doceniona przez nastoletnich chłopców (lub mężczyzn z ich mentalnością), którym seks kojarzy się cyckami nagryzmolonymi różową kredką na ostatniej stronie zeszytu od ZPT, zmazą nocną i wstydliwą, niekontrolowaną erekcją na lekcji w-f.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- twoja_stara_trotzky
GŁOS ROZSĄDKU ;)
ona jest FAJNA ;)
TAK WŁAŚNIE!
ona jest FAJNA ;)
TAK WŁAŚNIE!
-
- w mackach Zła
Ale nikt rozsądny nie twierdził tu inaczej ;)twoja_stara_trotzky pisze:GŁOS ROZSĄDKU ;)
ona jest FAJNA ;)
TAK WŁAŚNIE!
bez wątpienia jesteś członkiem tej grupy, a do niedawna był nim też Drone :))) Czytając ostatnio forum mam wrażenie, że powoli zostaje wykluczany z partii, poprzez mniej lub bardziej udane próby zaszeregowania go do tzw. kontr-grupy - upośledzonych, krótkowzrocznych heretyków, którzy są zwykłymi dyletantami gdy traktuje się ich poważnie, lub komediantami i błaznami, gdy spojrzeć na nich z przymrużeniem oka :) Z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój wypadków. Czy Drone straci swoją katedrę i zostanie zepchnięty do szkoły zasadniczej, by nauczyć się spawać i heblować deski?twoja_stara_trotzky pisze:czy ja wyglądam na grupę?
- twoja_stara_trotzky
Marian, kto oprócz mnie należy do tej grupy?
płyta jest genialna - problem tkwi w tym, że to ty ją tak "fajnie" interpretujesz :) Pytanie - czy dzieło determinuje reakcję odbiorcy, czy odbiorca nadaje sens dziełu? Longinus? :)BadBlood pisze: ostatnią lekcję w-f miałem prawie 20 lat temu, fanem Pentagram jestem w sumie tyle samo czasu, ostatnio na koncercie przez 2 godziny stałem z roześmianą mordą, ale sorry, o ile nowa płyta jest fajna, tak... po prostu jest fajna.
- koreaniec
- w mackach Zła
Proszę państwa, właśnie byliśmy świadkami brutalnego nokautu. Sekundanci pokonanego krzyczą z narożnika, że to faul. Rękawica poszła za bardzo poniżej pasa, żądają dyskwalifikacji dla przeciwnika. Ale cóż z tego, ich zawodnik leży na deskach i nie wygląda to wesoło.twoja_stara_trotzky pisze:akurat kolega Raf mógłby cię z palcem w dupie (przepraszam za dosłowność) pozaginać w kwestii znajomości WIELU płytek ;)Drone pisze:Kolego Raf, chciałbym poznać twoje zdanie na temat kilku płyt.
T. Rocky podnosi ramiona w triumfalnym geście. Czy D. Rone będzie jeszcze kiedykolwiek w stanie powrócić na zawodowy ring?
Lefthandpathyoga
Rzekłbym meloman imponująca postać świetnie opisująca muzykę, czy to sie komuś podoba , czy nie...IRONMIL pisze: zaraz "naćpałeś" - słucham "Last Rites" piję piwo, jestem szczęśliwy :) Muzyka to mój narkotyk :) Jak widzę na forum -inni też próbują, ale się nie zaciągają :)))
Rzekłbym megaloman którego (niektóre) wypowiedzi ocierają się o śmieszność i ukazują niedojrzałość (młody wiek?) i nędzne próby dominacji...a może prowokacji...IRONMIL pisze:No tej grupy, która nadaje ton temu forum, grupy, która rzuca kość a pozostali głośno ujadają, przynoszą ją i merdają ogonami, złaknieni pieszczot, albo chociaż dobrego słowa :) No nie mów, że tego nie dostrzegasz :)
Która twarz jest prawdziwa, czy owa GRUPA przejmie kontrolę nad światem, czy będzie tam gdzieś w nicości tracklista nowego MORBID ANGEL, czy będzie tam miejsce dla NAS MALUCZKICH? Wiele pytań, żadnej odpowiedzi:)))
Ostatnio zmieniony 21-05-2011, 07:33 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Xapapote
jako komediant i dyletant w jednym apeluję: nie piętnujcie doktora! nie wyrzucajcie go poza nawias waszego inner circle! nie lękajcie się, bo on odmieni oblicze forum. tego forum!
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Adrian696
- zahartowany metalizator
czy to ten D.Rone o pseudonimie "Najman"??koreaniec pisze: Czy D. Rone będzie jeszcze kiedykolwiek w stanie powrócić na zawodowy ring?
przecież na nim odbywa sie od dłuższego czasu typowy maraton, raz dziennie idzie na dechy i wstaje jeszcze bardziej zamroczony :D kładą go już nawet amatorzy lekkich kategorii wagowych :D
nawet jego sekundant zwany św. Marysieńką od Voivodów zauważył ze ten zawodnik skończył zawodową kariere, a teraz juz tylko bawi publiczność skandujaca Pi, Pi, Pi :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Bezdech
Ten temat jest jak piosenka, która się nie kończy.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared