PENTAGRAM

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: PENTAGRAM

21-05-2011, 00:29

<zieeeew>
this is a land of wolves now
Maria Konopnicka

21-05-2011, 00:33

Raf pisze:
Jesus Maria Konopnicki naćpałeś się czegoś? ;)
zaraz "naćpałeś" - słucham "Last Rites" piję piwo, jestem szczęśliwy :) Muzyka to mój narkotyk :) Jak widzę na forum -inni też próbują, ale się nie zaciągają :)))
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

21-05-2011, 00:35

tylko zebys sie nie zakrztusil ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
est
mistrz forumowej ceremonii

21-05-2011, 00:42

Te nawiedzone posty Mariana przypomniały mi fajną piosenkę:

Could you? You could never,
stop this world from turning for the better.
And can't you? Can't you see?
This world is run on tricks held up a sleeve.

Could you? I say could you see
yourself going of to war, in World War Three?

I'm just a boy, I'm not a man.
I'm just a boy in a man's world.

Would you? Would you believe?
When the government says,
"Hey boy, it's time to leave!
Why can't you, wake up today?
And see there's nothing fun about
these games they play.

a w zasadzie to jej refren ;)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

21-05-2011, 01:06

Drone pisze:Kolego Raf, chciałbym poznać twoje zdanie na temat kilku płyt.
akurat kolega Raf mógłby cię z palcem w dupie (przepraszam za dosłowność) pozaginać w kwestii znajomości WIELU płytek ;)
Maria Konopnicka

21-05-2011, 01:15

czy mi się zdaje, czy Drone zaczyna być odsuwany od grupy "trzymającej władzę" :) Niestety prędzej czy później musi to spotkać każdego, kto wykazuje samodzielne myślenie :)))
Ostatnio zmieniony 21-05-2011, 01:17 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

21-05-2011, 01:16

jakiej GRUPY? ;)
Maria Konopnicka

21-05-2011, 01:19

No tej grupy, która nadaje ton temu forum, grupy, która rzuca kość a pozostali głośno ujadają, przynoszą ją i merdają ogonami, złaknieni pieszczot, albo chociaż dobrego słowa :) No nie mów, że tego nie dostrzegasz :)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

21-05-2011, 01:22

czy ja wyglądam na grupę?
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

21-05-2011, 01:27

IRONMIL pisze:Słucham właśnie "Last Rites" i powtórzę raz jeszcze: to jest płyta, która oddziela chłopców od mężczyzn - jej siła, dostojeństwo, wyniosłość i doskonałość nie może być doceniona przez nastoletnich chłopców (lub mężczyzn z ich mentalnością), którym seks kojarzy się cyckami nagryzmolonymi różową kredką na ostatniej stronie zeszytu od ZPT, zmazą nocną i wstydliwą, niekontrolowaną erekcją na lekcji w-f.
ostatnią lekcję w-f miałem prawie 20 lat temu, fanem Pentagram jestem w sumie tyle samo czasu, ostatnio na koncercie przez 2 godziny stałem z roześmianą mordą, ale sorry, o ile nowa płyta jest fajna, tak... po prostu jest fajna.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

21-05-2011, 01:29

GŁOS ROZSĄDKU ;)
ona jest FAJNA ;)
TAK WŁAŚNIE!
Raf
w mackach Zła

21-05-2011, 01:31

twoja_stara_trotzky pisze:GŁOS ROZSĄDKU ;)
ona jest FAJNA ;)
TAK WŁAŚNIE!
Ale nikt rozsądny nie twierdził tu inaczej ;)
Maria Konopnicka

21-05-2011, 01:34

twoja_stara_trotzky pisze:czy ja wyglądam na grupę?
bez wątpienia jesteś członkiem tej grupy, a do niedawna był nim też Drone :))) Czytając ostatnio forum mam wrażenie, że powoli zostaje wykluczany z partii, poprzez mniej lub bardziej udane próby zaszeregowania go do tzw. kontr-grupy - upośledzonych, krótkowzrocznych heretyków, którzy są zwykłymi dyletantami gdy traktuje się ich poważnie, lub komediantami i błaznami, gdy spojrzeć na nich z przymrużeniem oka :) Z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój wypadków. Czy Drone straci swoją katedrę i zostanie zepchnięty do szkoły zasadniczej, by nauczyć się spawać i heblować deski?
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

21-05-2011, 01:36

Marian, kto oprócz mnie należy do tej grupy?
Maria Konopnicka

21-05-2011, 01:42

BadBlood pisze: ostatnią lekcję w-f miałem prawie 20 lat temu, fanem Pentagram jestem w sumie tyle samo czasu, ostatnio na koncercie przez 2 godziny stałem z roześmianą mordą, ale sorry, o ile nowa płyta jest fajna, tak... po prostu jest fajna.
płyta jest genialna - problem tkwi w tym, że to ty ją tak "fajnie" interpretujesz :) Pytanie - czy dzieło determinuje reakcję odbiorcy, czy odbiorca nadaje sens dziełu? Longinus? :)
Awatar użytkownika
koreaniec
w mackach Zła

21-05-2011, 03:32

twoja_stara_trotzky pisze:
Drone pisze:Kolego Raf, chciałbym poznać twoje zdanie na temat kilku płyt.
akurat kolega Raf mógłby cię z palcem w dupie (przepraszam za dosłowność) pozaginać w kwestii znajomości WIELU płytek ;)
Proszę państwa, właśnie byliśmy świadkami brutalnego nokautu. Sekundanci pokonanego krzyczą z narożnika, że to faul. Rękawica poszła za bardzo poniżej pasa, żądają dyskwalifikacji dla przeciwnika. Ale cóż z tego, ich zawodnik leży na deskach i nie wygląda to wesoło.
T. Rocky podnosi ramiona w triumfalnym geście. Czy D. Rone będzie jeszcze kiedykolwiek w stanie powrócić na zawodowy ring?
Lefthandpathyoga
535

21-05-2011, 07:25

IRONMIL pisze: zaraz "naćpałeś" - słucham "Last Rites" piję piwo, jestem szczęśliwy :) Muzyka to mój narkotyk :) Jak widzę na forum -inni też próbują, ale się nie zaciągają :)))
Rzekłbym meloman imponująca postać świetnie opisująca muzykę, czy to sie komuś podoba , czy nie...
IRONMIL pisze:No tej grupy, która nadaje ton temu forum, grupy, która rzuca kość a pozostali głośno ujadają, przynoszą ją i merdają ogonami, złaknieni pieszczot, albo chociaż dobrego słowa :) No nie mów, że tego nie dostrzegasz :)
Rzekłbym megaloman którego (niektóre) wypowiedzi ocierają się o śmieszność i ukazują niedojrzałość (młody wiek?) i nędzne próby dominacji...a może prowokacji...

Która twarz jest prawdziwa, czy owa GRUPA przejmie kontrolę nad światem, czy będzie tam gdzieś w nicości tracklista nowego MORBID ANGEL, czy będzie tam miejsce dla NAS MALUCZKICH? Wiele pytań, żadnej odpowiedzi:)))
Ostatnio zmieniony 21-05-2011, 07:33 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

21-05-2011, 07:33

jako komediant i dyletant w jednym apeluję: nie piętnujcie doktora! nie wyrzucajcie go poza nawias waszego inner circle! nie lękajcie się, bo on odmieni oblicze forum. tego forum!
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

21-05-2011, 08:03

koreaniec pisze: Czy D. Rone będzie jeszcze kiedykolwiek w stanie powrócić na zawodowy ring?
czy to ten D.Rone o pseudonimie "Najman"??
przecież na nim odbywa sie od dłuższego czasu typowy maraton, raz dziennie idzie na dechy i wstaje jeszcze bardziej zamroczony :D kładą go już nawet amatorzy lekkich kategorii wagowych :D
nawet jego sekundant zwany św. Marysieńką od Voivodów zauważył ze ten zawodnik skończył zawodową kariere, a teraz juz tylko bawi publiczność skandujaca Pi, Pi, Pi :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

21-05-2011, 08:17

Ten temat jest jak piosenka, która się nie kończy.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
ODPOWIEDZ