No jak za duzo, jak sie odcieli po Roots i grali co innego to bylo za malo, jak teraz dociazyli i zwolnili to za duzo nagle. Mam wrazenie, ze niektorym to nigdy sie nie da dogodzic.[V] pisze:za duzo.Nikczemny_Żmij pisze:Dużo riffów a la 93
widac jak bardzo kochaja Chaos A.d, ba nawet czarnuch momentami przejawia jakies ambicje zeby spiewac jak cavalera z tamtego okresu (vide utwór tytulowy)
taki suchar maksymalny i sentymentalna wycieczka w przeszlosc,plus kilka jasniejszych interesujacych fragmentów.
SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SEPULTURA
woodpecker from space
całej płyty to pewnie jakieś 45 minut :)Triceratops pisze: A jaki jest jego czas trwania??
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Maria, a Scarecrow ci się z czymś kojarzy?
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
dobra płyta. Andreas w formie.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
nie podzielam Twojego entuzjazmu odnosnie tej plyty,solidna,rzemieslnicza robota ale tylko tyle,zaczynam ziewac po trzech,czterech odsluchach,po co sie meczyc skoro na Chaos A.d mam to wszystko dziesiec razy lepiej podane.Triceratops pisze:No jak za duzo, jak sie odcieli po Roots i grali co innego to bylo za malo, jak teraz dociazyli i zwolnili to za duzo nagle. Mam wrazenie, ze niektorym to nigdy sie nie da dogodzic.[V] pisze:za duzo.Nikczemny_Żmij pisze:Dużo riffów a la 93
widac jak bardzo kochaja Chaos A.d, ba nawet czarnuch momentami przejawia jakies ambicje zeby spiewac jak cavalera z tamtego okresu (vide utwór tytulowy)
taki suchar maksymalny i sentymentalna wycieczka w przeszlosc,plus kilka jasniejszych interesujacych fragmentów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
"odsłuchiwanie" płyt to jak ruchanie miękkim chujem[V] pisze: po trzech,czterech odsluchach
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
rozumiem,ze masz jakies doswiadczenie w tej materiiXapapote pisze:to jak ruchanie miękkim chujem[V] pisze: po trzech,czterech odsluchach
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Kiedyś rzeczywiście "siedziało się" w tytule - dziś siedzi się w stylistyce-nowościach. O tempora, o mores... I wzwód prącia ma tu wiele do powiedzenia, bo ruchanie wielu szmat nigdy nie było dla mnie atrakcyjniejsze od całusów ze sprawdzoną łanią. :)Xapapote pisze:"odsłuchiwanie" płyt to jak ruchanie miękkim chujem[V] pisze: po trzech,czterech odsluchach
Wyhamuj, X. = rada wujka.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
wujek,jak chcesz jesc ze smietnika i obracac marynarzy z klubu blekitna ostryga to niech i tak bedzie tylko nie cisnij mi kitu ,ze ta sepultura jest cos wiecej warta bo nie jest,ale rozumiem ze na bezrybiu i rak ryba i jakies sentymenty was lapia.Wujek Lucyferiusz pisze:Kiedyś rzeczywiście "siedziało się" w tytule - dziś siedzi się w stylistyce-nowościach. O tempora, o mores... I wzwód prącia ma tu wiele do powiedzenia, bo ruchanie wielu szmat nigdy nie było dla mnie atrakcyjniejsze od całusów ze sprawdzoną łanią. :)Xapapote pisze:"odsłuchiwanie" płyt to jak ruchanie miękkim chujem[V] pisze: po trzech,czterech odsluchach
Wyhamuj, X. = rada wujka.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
reasumując warto sobie nią głowę zawracać czy lepiej odpuścić, bo nie chce mi się tematu śledzić? :)
- Triceratops
Po co sie meczyc z World Painted Blood skoro na Reign In Blood mam to wszystko dziesiec razy lepiej podane?[V] pisze:po co sie meczyc skoro na Chaos A.d mam to wszystko dziesiec razy lepiej podane.
Bardzo dobra plyta, prawdopodobnie najlepsza sepa z bambusem na wokalu, Born Strong zajebisty, najlepszy kawalek. Mowie to ja jarzabek po przewalkowaniu ze 20 razy conajmniej.
woodpecker from space
- Triceratops
ja bym zawracal , rzucilbym Tube do Born Strone ale chuje kasuja szybko cosIhasan pisze:reasumując warto sobie nią głowę zawracać czy lepiej odpuścić, bo nie chce mi się tematu śledzić? :)
woodpecker from space
-
Triceratops pisze:Po co sie meczyc z World Painted Blood skoro na Reign In Blood mam to wszystko dziesiec razy lepiej podane?[V] pisze:po co sie meczyc skoro na Chaos A.d mam to wszystko dziesiec razy lepiej podane.
Bardzo dobra plyta, prawdopodobnie najlepsza sepa z bambusem na wokalu, Born Strong zajebisty, najlepszy kawalek. Mowie to ja jarzabek po przewalkowaniu ze 20 razy conajmniej.
SLAYER ma swoje kultowe/ikoniczne 5 plyt i reszte która trzyma zajebiscie wysoki poziom.
SEPULTURA ma plyty z bambusem na wokalu i zadna z nich nawet nie stala obok tych nagranych z Cavalera.
nowa plyta jest raczej nudna,schematyczna ,czerpie garsciami z okresu Chaos A.D ale robi to w wyjatkowo nieudany i pokraczny sposób.nie kupuje tego.ale najlepiej oczywiscie posluchac i samemu sobie wyrobic opinie;)
niezła, ale obie płyty Cavalera Conspiracy podobają mi się bardziej :)
-
ten ostatni CC jest slabszy od nowej SEPULTURY.duzo slabszy.
- Riven
- Kontakt:
przesluchalem na youtube just one fix (;)) i nie podoba mi sie ta wersja zupelnie. ale plyty z checia poslucham, z jakiegos powodu za kazdym razem licze, ze uda im sie nagrac cos dobrego. to chyba przez sympatie do andreasa kissera, ktory swego czasu byl jednym z moich guru gitarowych ;) zreszta napisal kilka doskonalych rzeczy
this is a land of wolves now
- Triceratops
o lol, moze rzeczywiscie wez sie za ta jaj jej tam bylo hanna montna, ostatnia sepa jest lepsza od tych obydwu gowien cavalera sracy, i od wiekszosci soulfly. w ogole to conspiracy to jakis koszmar dla niedojebow jest wlasnie rzedu ostatnich plyt limp bizkitIRONMIL pisze:niezła, ale obie płyty Cavalera Conspiracy podobają mi się bardziej :)
woodpecker from space
nie przypomina Ci Die Krupps ?Riven pisze:przesluchalem na youtube just one fix (;)) i nie podoba mi sie ta wersja zupelnie