SILENCER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: SILENCER
smiesza mnie te wokale, tak prawde mowiac ;)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
-
- zaczyna szaleć
Dla mnie rewelacja !!!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
tez przysnalem pare razy nad D:L, ale i to zadna nowosc ;)
zeby nie bylo: krazek Silencer muzycznie jest jak najbardziej w porzadku, ale koncowy efekt jest u mnie odwrotny do zamierzonego, z powodu, ktory napisalem wyzej, hehe
zeby nie bylo: krazek Silencer muzycznie jest jak najbardziej w porzadku, ale koncowy efekt jest u mnie odwrotny do zamierzonego, z powodu, ktory napisalem wyzej, hehe
Ktoś wogóle wie co się dzieje dalej z tym gościem? Wyczytałem tylko że trafił do psychiatryka po nagraniu debiutu.
- Scaarph
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
nie ukrywam ze na poczatku wokale powodowaly u mnie parskniecia smiechu, np. w takim "Sterile nails..." kojarzyly mi sie z krzykami jakiegos gnoma czy innego stwora z krainy fantasy, ale po czasie mozna sie przyzwyczaic ;)
a autoagresja odeszla razem z okresem dojrzewania hehe
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
http://www.humanianimaliliberati.com/Ktoś wogóle wie co się dzieje dalej z tym gościem? Wyczytałem tylko że trafił do psychiatryka po nagraniu debiutu.
- Scaarph
on chyba już po tych szpitalach do końca będzie się pałętał. dużo skecznych histori ma na koncie, być może uda się to kiedyś jakoś w całość złożyć.Cthulhu pisze:Ktoś wogóle wie co się dzieje dalej z tym gościem? Wyczytałem tylko że trafił do psychiatryka po nagraniu debiutu.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Wokale są śmieszne na początku, jak dokładnie się w to wsłuchać to można dostrzec w tym głębię, aczkolwiek powinno ich być zdecydowanie mniej, bo słychać, że typowy BM charkot tego kolesia (utwór 2) jest wyjątkowo obrzydliwy i charakterystyczny i na nim powinien bazować.Deathless King pisze:nie ukrywam ze na poczatku wokale powodowaly u mnie parskniecia smiechu, np. w takim "Sterile nails..." kojarzyly mi sie z krzykami jakiegos gnoma czy innego stwora z krainy fantasy, ale po czasie mozna sie przyzwyczaic ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Deathless King
a on se na serio lapy okaleczyl, tzn cos tam obcial?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
ksiazke jakos pisze, wiec zle nie jest. chyba ze jeno dyktuje komu
- Deathless King
z tym "pisze" to moze byc przenosnia ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Napisałem ładnego posta o tym, jak płakałem przy odsłuchu tego albumu, lecz ze śmiechu. Potem zauważyłem, że jest druga strona i już wszyscy zdążyli o tym wspomnieć. Generalnie to jest tak: po dwóch utworach wyłączyłem, bo chamstwa nie zniese, ale da się w tej muzyce wyczuć coś niepokojącego, pierwiastek niepokoju. Ostateczny efekt jednak bardziej śmieszy niż straszy. A ten jego industrial czy co tam nagrał, też taka patologia (tyle że bez zabawnych wokaliz)?
- Scaarph
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
death pierce me to majstersztyk. przy tym albumie wszystkie shiningi czy inne smuty moga spierdalac.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
zajebiste instrumentalnie, zajebiste wokalnie, zajebiste teksciarsko, zajebiste klimatycznie. zajebiscie zajebiste. zajebiscie sie dzis czuje. 4,5/5
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Pół roku już u mnie leży nieodpakowane Doom:VS, dobre mówisz?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
jedynka to doom jak doom, zadne ponadprzecietniactwo, takie melodyjne sentymentalne plumkanie. dwojka ponoc lepsza, ale slabo ja pamietam