VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- olo1972
- postuje jak opętany!
Re: VADER
Pewnie,że przesadzam.Jarać się razem z żoną np.nowym Azarathem to zajebista sprawa:)nicram pisze:Hahaha, ale pewnie przesadzasz, bo BttB jest całkiem dobrą płytą :-)
A tak ogólnie to dopóki jej nie poznałem,jakoś z dala trzymałem się od Vadera,sam nie wiem czemu?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dokładnie. Zbyt pudełkowe brzmienie z Selani. No, ale co zrobić? Mimo niedogodności brzmieniowych to takie numery jak Fractal Light, Distant Dream, True Names, Beast Raping zabijają nie tylko dzieciątko, ale i jego mamusię. :-)Conflagrator pisze:BttB to niszczący album tylko brzmienie mi nie leży. Numery z tej płyty w wersji z "Live In Japan" wypruwają flaki z dzieciątka Jezus.evildead pisze:Uważam, że jest mocno nie-OK
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Potwierdzam zdanie kolegow ''Black to The Blind'' to album bardzo dobry muzycznie, lecz ze zbyt miekkim, rozmytym brzmieniem. Slucha sie go jednak bardzo milo.
Moim ulubionym materialem Vader jest ''Sothis'', 10/10 za wlasne kawalki. Jaka szkoda, ze tych kawalkow jest ledwie trzy.
Moim ulubionym materialem Vader jest ''Sothis'', 10/10 za wlasne kawalki. Jaka szkoda, ze tych kawalkow jest ledwie trzy.
In God We Trust
-
- mistrz forumowej ceremonii
Oczywiście, "Black to The Blind"' to ostatnia płyta tego zespołu, o której z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że podoba mi się zasadniczo w całości. Na następnych już były tylko przebłyski dawnej, znakomitej formy.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
- rozkręca się
Ale to co się dzieje w tle nawet rozsądnie pobrzmiewa.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
myślałem, że włączyła mi się jakaś dźwiękowa reklama na rapidshare w osobnej karcie
-
- rozkręca się
Te klawiszki to zapewne intro do płyty albo do któregoś z kawałków, ale to co leci w tle gdy Peter gada to niezły przedsmak płytki.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ja pierdolę, tyle smutów i paplania na jedną nutę o nowym, skrajnie przeciętnym, Vader, a prawdziwe śmierć metalowe opus magnum A.D. 2011 w postaci Apocalypse Command pozostaje prawie niezauważone dla ogółu. Mozarta też za życia nie docenili, a wychwalali pod niebiosa miernotę Salieri'ego. Jeszcze przyjdzie opamiętanie i kiedyś zrozumiecie co Was ominęło.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rozkręca się
Wydaje się, że to przeciętny kawałek ale w zasadzie ma też bardzo dobre momenty, zadowala. Słychać, że nie kłamali za bardzo z tym powrotem do staroci, pobrzmiewają gdzieniegdzie tu echa thrashyku jak na jedynce. Wokalu się nie będę czepiał bo przecież już od jakiegoś czasu widać, jak Peter się zestarzał. Solówki dość standardowe, ale czego więcej chcieć. Ogólnie jest dobrze, płytę kupię na pewno.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
jak to niezauwazone? nowy album rozpierdala atomy. takie soczyste mieso ktorego w vaderze czy azaratku juz nie uswiadczysz. obok autopsy jeden z niewielu dobrych albumow tego roku.Lykantrop pisze:Ja pierdolę, tyle smutów i paplania na jedną nutę o nowym, skrajnie przeciętnym, Vader, a prawdziwe śmierć metalowe opus magnum A.D. 2011 w postaci Apocalypse Command pozostaje prawie niezauważone dla ogółu. Mozarta też za życia nie docenili, a wychwalali pod niebiosa miernotę Salieri'ego. Jeszcze przyjdzie opamiętanie i kiedyś zrozumiecie co Was ominęło.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- rasowy masterfulowicz
tutaj już możecie kupić nowy album w specjalnej wersji z certyfikatem autentyczności!
http://allegro.pl/vader-welcome-to-the- ... 74743.html
http://allegro.pl/vader-welcome-to-the- ... 74743.html
I AM MORBID