Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego tak jest. Wszak powalił Cię ów subtelny widok za oknem, a Nader Sadek nie miał już czego powalać. :-DConflagrator pisze:No i posłuchałem, ale jakos mnie to nie powaliło. Pewnie dlatego, że słuchałem podziwiając brudne ulice Bytomia i Zabrza.
Nader Sadek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nader Sadek
all the monsters will break your heart
- Realista
- weteran forumowych bitew
No ale ja doprawdy nie słyszę w tej płycie GENIUSZU, owszem to bardzo dobry death metalowy krążek, który pewnie parę razy poleci na słuchawkach i tyle, w tym roku ukazały sie jak dla mnie lepsze materiały Death Metalowe.H-K44 pisze:Ślepcy, ślepcy...
- H-K44
Ja słucham w chuj dużo Death Metalu, a krążek Nader Sadek rozjebał mnie na kawałki. Zajebista płyta, która ma w sobie to "coś".
W tym roku od nich, tylko Morbid Angel jest lepszy.
W tym roku od nich, tylko Morbid Angel jest lepszy.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- nicram
Wydawało mi się przez chwilę, że Twoja wypowiedź ma sens dopóki nie nie zobaczyłem:H-K44 pisze:Ja słucham w chuj dużo Death Metalu, a krążek Nader Sadek rozjebał mnie na kawałki. Zajebista płyta, która ma w sobie to "coś"..
LOL!!!!! Illud nawet do pięt nie dorasta "In the Flesh"!H-K44 pisze:W tym roku od nich, tylko Morbid Angel jest lepszy.
O kurde, to ten death metal jest w kondycji tylko trochę lepszej niż Amy Winehouse :DH-K44 pisze:W tym roku od nich, tylko Morbid Angel jest lepszy.
- H-K44
A tam pierdolicie. Nie dorośliście jeszcze do geniuszu Trey'a i co. ;-)
- nicram
Pięknie napisane! :-DConflagrator pisze:O kurde, to ten death metal jest w kondycji tylko trochę lepszej niż Amy Winehouse :DH-K44 pisze:W tym roku od nich, tylko Morbid Angel jest lepszy.
- Realista
Płyta MA jest zajebista tylko czy to jeszcze Death metal? Owszem parę numerów jest Dm, ale reszta nie. Wiesz, ja słucham też bardzo dużo Death Metalu i jakoś mnie na kolana nie powalił NS, owszem płyta jest bardzo dobra, ale ja wolę nową Dismę, Corpsessed, Mitochondrion czy choćby Blaspherian. Nie odbieram tej płycie niczego, ale to dla mnie tylko bardzo dobry Death Metal, geniuszu tam nie odnalazłem, zresztą nawet tego nie szukam w tej muzyce. Ma być piekło, zło i ciary po plecach!H-K44 pisze:A tam pierdolicie. Nie dorośliście jeszcze do geniuszu Trey'a i co. ;-)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, MA już ma z death metalem niewiele wspólnego, szczególnie, że im już takie granie nie wychodzi. No i nie jest, rzecz jasna, zajebista :)Realista pisze:Płyta MA jest zajebista tylko czy to jeszcze Death metal?
A Autopsy i Ulcerate ? :) Nadto, chyba Cianide wychodzi (czy już wyszedł?) w tym roku.Realista pisze:(...)Dismę, Corpsessed, Mitochodrion czy choćby Blaspherian(...)
A w temacie, zdanie podtrzymuję, krążek naprawdę zajebisty, świetnie się go słucha. Dobra płyta, geniuszu nie stwierdzono, ale bardzo lubię do niej wracać.
The madness and the damage done.
- H-K44
Nowe MA to ekstremalna muzyka wywodząca się z Death Metalu. Tak może być?Realista pisze:Płyta MA jest zajebista tylko czy to jeszcze Death metal?H-K44 pisze:A tam pierdolicie. Nie dorośliście jeszcze do geniuszu Trey'a i co. ;-)
Ale ja napisałem, że Nader Sadek nagrał płytę zajebistą, a nie genialną. Geniusz to jednak ciut wyższa półka. ;-)Realista pisze: Nie odbieram tej płycie niczego ale to dla mnie tylko bardzo dobry Death Metal, geniuszu tam nie odnalazłem, zresztą nawet tego nie szukam w tej muzyce.Ma być piekło, zło i ciary po plecach!
- Realista
spójrz na moje wcześniejsze posty i zobacz co ja napisałem ;)
- LiveArt
- rozkręca się
A jak byśmy ich ściągneli na gig przyszlibyście? :D
- nicram
Ja bym nawet na drugi kraniec Polski pojechał!
Nie. Chyba, że jakiś zaprzyjaźniony support wpisze mnie na liste gości :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ja bym przyszedł. Ale biorąc pod uwagę zobowiązania w stosunku do ich rodzimych zespołów (spekuluję, rzecz jasna) co najmniej dwóch członków Nader Sadek, jest to chyba nierealne.LiveArt pisze:A jak byśmy ich ściągneli na gig przyszlibyście? :D
Druga rzecz, to ewentualna lista utworów na koncert. Taki półgodzinny gig to fajna rzecz, ale raczej na support. :)
- nicram
Zagraliby jeszcze wszystkie utwory CEREMONY i wyszłaby już 1h! :-)
- LiveArt
- rozkręca się
Oni będą grać koncerty (i to całkiem niedługo już), dlatego zarzuciłem temat. :) Co do długości seta - raczej cała płyta. Do tego ich występ ma być też wizualnym "przedstawieniem", więc może być ciekawie.Kurt pisze:Ja bym przyszedł. Ale biorąc pod uwagę zobowiązania w stosunku do ich rodzimych zespołów (spekuluję, rzecz jasna) co najmniej dwóch członków Nader Sadek, jest to chyba nierealne.LiveArt pisze:A jak byśmy ich ściągneli na gig przyszlibyście? :D
Druga rzecz, to ewentualna lista utworów na koncert. Taki półgodzinny gig to fajna rzecz, ale raczej na support. :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Wizualne przedstawienie czy nie, to ciągle tylko 30 minut. ;) Chyba, że będą inne supporty albo naprawdę przystępna cena.
Ja bym pojechał, ale tylko w sobotę i nie dalej jak do Warszawy. Żeby też nie kolidowało mi z innymi koncertami. No i żeby Morgoth z nim zagrał.
- LiveArt
- rozkręca się
Z tą wizualizacją miałem na myśli fakt, że w związku z tym długość seta się wydłuży, bo oprócz kawałków z płyty coś pododają zapewne (na razie nie mamy pewności co dokładnie). Supporty byłyby na bank.