SODOM | 17.09 | Katowice | Megaclub
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rozkręca się
SODOM | 17.09 | Katowice | Megaclub
Już w najbliższą w sobotę zawita do Polski legenda niemieckiego thrash metalu - Sodom. Zespół wystąpi w katowickim Mega Clubie - w zamian za odwołany występ w ramach Silesian Massacre Festival vol. 2 w kwietniu tego roku. Wszyscy, którzy jeszcze nie wymienili biletów, będą mogli to zrobić przy wejściu do klubu. W sprzedaży znajdują się jeszcze ostatnie bilety na ten koncert - w sieci TicketPro oraz w punktach sprzedaży biletów kolekcjonerskich. Sodomowi na scenie towarzyszyć będą śląskie zespoły The No-Mads, The Crossroads i Beerhead oraz warszawska Neuronia.
Szczegóły koncertu:
18:00 - otwarcie klubu
18:30-19:00 - Beerhead
19:10-19:40 - Neuronia
19:50-20:20 - The Crossroads
20:35-21:15 - The No-Mads
21:30 - Sodom
17.9.2011 | Katowice | Megaclub
wejście: 18:00
bilety: 75/90
dostepne w sieci TicketPro: Empik | MediaMarkt | Saturn etc.
kolekcjonerskie dostępne w: biuro Megaclubu, All (Katowice) | Czas
(Gliwice) | Metalshop (Kraków) | Hellshop.eu
Szczegóły koncertu:
18:00 - otwarcie klubu
18:30-19:00 - Beerhead
19:10-19:40 - Neuronia
19:50-20:20 - The Crossroads
20:35-21:15 - The No-Mads
21:30 - Sodom
17.9.2011 | Katowice | Megaclub
wejście: 18:00
bilety: 75/90
dostepne w sieci TicketPro: Empik | MediaMarkt | Saturn etc.
kolekcjonerskie dostępne w: biuro Megaclubu, All (Katowice) | Czas
(Gliwice) | Metalshop (Kraków) | Hellshop.eu
Re: SODOM | 17.09 | Katowice | Megaclub
Czy znalazłaby się jakaś zgniła dusza która miałaby możliwość przekimać jedną noc? Względnie za niewielką opłatą.
Oczywiście będę. Mam nadzieję, że jakoś dotrwam do Sodom.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Przyjdź trzeżwy około 20 to może Ci się uda ;) Ogólnie podoba mi się że nie trzeba będzie czekac na główna gwiazdę do pólnocy.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Ja wiem, że mi się uda. Po prostu kulturalnie napiję wcześniej, a do klubu przyjadę na przedostatni zespół i Sodom ;)Alsvartr pisze:Przyjdź trzeżwy około 20 to może Ci się uda ;)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Także jestem :-)
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
o jak ładnie, akurat żeby na piciąg zdażyć :D
-
- weteran forumowych bitew
Oczywiście melduję się jutro w Mega Clubie w pełnej gotowości bojowej, a SODOM trzeba zgotować takie przyjęcie, żeby zagrali co najmniej półtorej godziny z opcją specjalnego przedłużenia Tego Koncertu nawet do rana, a żeby również zagrali doskonałe kawałki, których dawno nie grali!!! :-)))
PS Mogliby np. zagrać też: "Obsessed by Cruelty" jak na Brutalu w 2008 r., tak dla żartu jako przerywnik "Aber bitte mit Sahne", oczywiście również: "Magic Dragon", "Christ Passion", "Tired and Red", "Incest", "1000 Days in Sodom" i wiele innych!!! :-))) W sumie maksymalnie grają teraz na koncertach 18 kawałków - w tym na końcu medley z trzech jako jeden-w-ko można sprawdzić na setlist.fm, ale mogliby dla Nas zagrać taki specjalny koncert ze specjalną setlistą i dedykować go również tym 9 tysiącom osób, które widziały Ich u Nas po raz pierwszy w Spodku w 1988 roku!!! :-)))
PS Mogliby np. zagrać też: "Obsessed by Cruelty" jak na Brutalu w 2008 r., tak dla żartu jako przerywnik "Aber bitte mit Sahne", oczywiście również: "Magic Dragon", "Christ Passion", "Tired and Red", "Incest", "1000 Days in Sodom" i wiele innych!!! :-))) W sumie maksymalnie grają teraz na koncertach 18 kawałków - w tym na końcu medley z trzech jako jeden-w-ko można sprawdzić na setlist.fm, ale mogliby dla Nas zagrać taki specjalny koncert ze specjalną setlistą i dedykować go również tym 9 tysiącom osób, które widziały Ich u Nas po raz pierwszy w Spodku w 1988 roku!!! :-)))
-
- weteran forumowych bitew
Myślę, że ludzie z Sodom nie czytają tego forum.
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
- świeżak
info z oficjalnej strony SODOM :
Dear Sodom Fans. We have to cancel the upcoming show in Katowice:
A few minutes ago I received an upsetting phone call from Tom and Makka as Bernemann has been rushed to hospital. We do not know what exactly has happened as I write this e-mail, he is currently under medical observation in the emergency section to discover exactly what the problem is.
We feel very sorry, but unfortunately and obviously because of the situation as it stands at the moment the band cannot travel to Katowice on Saturday.
I know it is not the best time and it is short notice, but the situation as it is with Bernemann leaves the band no choice.
I hope for your understanding and I regret that this situation has come about, the band were looking forward to playing at your festival.
With our best regards,
Fleisch (booking agency)
A few minutes ago I received an upsetting phone call from Tom and Makka as Bernemann has been rushed to hospital. We do not know what exactly has happened as I write this e-mail, he is currently under medical observation in the emergency section to discover exactly what the problem is.
We feel very sorry, but unfortunately and obviously because of the situation as it stands at the moment the band cannot travel to Katowice on Saturday.
I know it is not the best time and it is short notice, but the situation as it is with Bernemann leaves the band no choice.
I hope for your understanding and I regret that this situation has come about, the band were looking forward to playing at your festival.
With our best regards,
Fleisch (booking agency)
-
- rozkręca się
Wiadomość z kwietnia.smoq pisze:info z oficjalnej strony SODOM :
With our best regards,
Fleisch (booking agency)
Fajny dowcip, tylko dzisiaj nie ma prima aprilisu...
-
- świeżak
Mój błąd, przepraszam za zamieszanie, wszystko przez te nerwy przedkoncertowe
Kurwa! Ja pierdolę! Prawie się zesrałem w gacie, autentycznie zimno mi się zrobiło i serce przestało mi bić na kilkanaście sekund. Mam już gacie na zmianę uprasowane, o 6:30 z Wilanowskiej ruszam do Katowic. Piona! Jak i tym razem przytniesz w chuja to Cię zamorduję. :)
Dziś w nocy śniło mi się, że zagrali całe "Persecution Mania" - trzy razy pod rząd!!!
Dziś w nocy śniło mi się, że zagrali całe "Persecution Mania" - trzy razy pod rząd!!!
- LiveArt
- rozkręca się
Tyle, że jak pamięć mnie nie myli to poprzednim razem żadna wina Piony w tym, że wioślarz Sodom miał wylew, więc już tak nie narzekajcie. Z tego co wiem gig jutro się odbędzie, a sold out świadczy tylko o zainteresowaniu! Wszelkie wpisy na forach, które mówią inaczej to złośliwe ploty zawistnych. :)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Czyli innymi słowy można się spodziewać zajebanego po brzegi Mega Clubu?LiveArt pisze: Z tego co wiem gig jutro się odbędzie, a sold out świadczy tylko o zainteresowaniu!
@Marian masz jakiś znak rozpoznawczy? Koszulkę "nie wychowałem się na "Reload"? Można by się piwa w końcu jakiego napić.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- LiveArt
- rozkręca się
Tak, będzie full. :) Co w praktyce oznacza minimalnie więcej ludu niż to co było za pierwszym razem gdy Sodom nie dojechał, a był Hirax / Death Angel.Alsvartr pisze:Czyli innymi słowy można się spodziewać zajebanego po brzegi Mega Clubu?LiveArt pisze: Z tego co wiem gig jutro się odbędzie, a sold out świadczy tylko o zainteresowaniu!
Poprzednim razem to odwołali mi drugi dzień festiwalu, a na pierwszym nie wystąpiły główne zespoły. Historia z wioślarzem Sodom to był raz jeszcze wcześniejszy. Nieważne już zresztą. Jakbyś nie był chujem to chociaż kasę byś oddał mimo, że przez pomyłkę zwykłym, a nie poleconym bilety do Ciebie poszły. ;) Wiem, zaginęło na poczcie. A! Chyba się zapomniałeś przelogować na nicka: "Piona". :)LiveArt pisze:Tyle, że jak pamięć mnie nie myli to poprzednim razem żadna wina Piony w tym, że wioślarz Sodom miał wylew, więc już tak nie narzekajcie.
Nie wiem jeszcze jaką koszulkę założę (może Voivod) - poza tym będę w ramonce, czarnych bojówkach i buciorach Magnum - włosy zapuszczam od trzech miesięcy, nie goliłem się od trzech dni. Wyślij mi na pm. numer telefonu to się złapiemy jakoś.Alsvartr pisze:@Marian masz jakiś znak rozpoznawczy? Koszulkę "nie wychowałem się na "Reload"? Można by się piwa w końcu jakiego napić.
A pamiętałeś, żeby zadzwonić do chłopaków z Sodom i powiedzieć im, że już dzisiaj grają? :) Jakby co, to mogę z Warszawy z lotniska któregoś zgarnąć, żeby znów nie było kichy. :)LiveArt pisze:Tak, będzie full. :) Co w praktyce oznacza minimalnie więcej ludu niż to co było za pierwszym razem gdy Sodom nie dojechał, a był Hirax / Death Angel.
Ty jesteś tym łysym gościem, którego mi kiedyś Szakal przedstawił? Widzę Cię na co drugim koncercie - ostatnio na Bulldozer byłem w koszulce Morbid Saint i zamieniliśmy kilka zdań. Na Aura Noir też się spotkaliśmy (byłem w Voivod). :)Death in another way pisze:Oczywiście melduję się jutro w Mega Clubie w pełnej gotowości bojowej, a SODOM trzeba zgotować takie przyjęcie, żeby zagrali co najmniej półtorej godziny z opcją specjalnego przedłużenia Tego Koncertu nawet do rana, a żeby również zagrali doskonałe kawałki, których dawno nie grali!!! :-)))
Niezrównany. :)))) Szerokiej drogi i uważaj bo tam remonty, tfu tfu tfu na psa urok... Powodzenia.
Cholera - nie spałem już dwie noce, o 5 rano wstaję, a jestem tak podniecony tym koncertem, że nie chce mi się kłaść. Na dodatek włączyłem sobie na DVD "Lords Of Depravity". :))
-
- rozkręca się
To chociaż trzeba było na maila odpisać, że jest taka sytuacja, że nie masz potwierdzenia. To, że byłeś to ja akurat wiem i w to nie wątpię. Chuja mam, ale nim nie jestem. I daj już z spokój z utożsamianiem mnie z live-art, ujawnij się jutro to ci zwrócę kasę.Maria Konopnicka pisze:Poprzednim razem to odwołali mi drugi dzień festiwalu, a na pierwszym nie wystąpiły główne zespoły. Historia z wioślarzem Sodom to był raz jeszcze wcześniejszy. Nieważne już zresztą. Jakbyś nie był chujem to chociaż kasę byś oddał mimo, że przez pomyłkę zwykłym, a nie poleconym bilety do Ciebie poszły. ;) Wiem, zaginęło na poczcie. A! Chyba się zapomniałeś przelogować na nicka: "Piona". :)LiveArt pisze:Tyle, że jak pamięć mnie nie myli to poprzednim razem żadna wina Piony w tym, że wioślarz Sodom miał wylew, więc już tak nie narzekajcie.
Pełnego sold outu nie ma, więc każdego kto chce jeszcze bilet dostać i zobaczyć koncert zapraszam. Wszyscy się zmieszczą.