SODOM | 17.09 | Katowice | Megaclub

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

piona
rozkręca się

SODOM | 17.09 | Katowice | Megaclub

14-09-2011, 22:25

Już w najbliższą w sobotę zawita do Polski legenda niemieckiego thrash metalu - Sodom. Zespół wystąpi w katowickim Mega Clubie - w zamian za odwołany występ w ramach Silesian Massacre Festival vol. 2 w kwietniu tego roku. Wszyscy, którzy jeszcze nie wymienili biletów, będą mogli to zrobić przy wejściu do klubu. W sprzedaży znajdują się jeszcze ostatnie bilety na ten koncert - w sieci TicketPro oraz w punktach sprzedaży biletów kolekcjonerskich. Sodomowi na scenie towarzyszyć będą śląskie zespoły The No-Mads, The Crossroads i Beerhead oraz warszawska Neuronia.

Szczegóły koncertu:

18:00 - otwarcie klubu
18:30-19:00 - Beerhead
19:10-19:40 - Neuronia
19:50-20:20 - The Crossroads
20:35-21:15 - The No-Mads
21:30 - Sodom

17.9.2011 | Katowice | Megaclub
wejście: 18:00
bilety: 75/90
dostepne w sieci TicketPro: Empik | MediaMarkt | Saturn etc.
kolekcjonerskie dostępne w: biuro Megaclubu, All (Katowice) | Czas
(Gliwice) | Metalshop (Kraków) | Hellshop.eu
Karkasonne

Re: SODOM | 17.09 | Katowice | Megaclub

15-09-2011, 10:25

Czy znalazłaby się jakaś zgniła dusza która miałaby możliwość przekimać jedną noc? Względnie za niewielką opłatą.
DCI Hunt

15-09-2011, 10:45

Oczywiście będę. Mam nadzieję, że jakoś dotrwam do Sodom.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

15-09-2011, 10:50

Przyjdź trzeżwy około 20 to może Ci się uda ;) Ogólnie podoba mi się że nie trzeba będzie czekac na główna gwiazdę do pólnocy.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
DCI Hunt

15-09-2011, 11:00

Alsvartr pisze:Przyjdź trzeżwy około 20 to może Ci się uda ;)
Ja wiem, że mi się uda. Po prostu kulturalnie napiję wcześniej, a do klubu przyjadę na przedostatni zespół i Sodom ;)
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

15-09-2011, 11:04

Także jestem :-)
Awatar użytkownika
młody_zakapior
zaczyna szaleć

15-09-2011, 20:41

o jak ładnie, akurat żeby na piciąg zdażyć :D
Death in another way
weteran forumowych bitew

16-09-2011, 15:35

Oczywiście melduję się jutro w Mega Clubie w pełnej gotowości bojowej, a SODOM trzeba zgotować takie przyjęcie, żeby zagrali co najmniej półtorej godziny z opcją specjalnego przedłużenia Tego Koncertu nawet do rana, a żeby również zagrali doskonałe kawałki, których dawno nie grali!!! :-)))

PS Mogliby np. zagrać też: "Obsessed by Cruelty" jak na Brutalu w 2008 r., tak dla żartu jako przerywnik "Aber bitte mit Sahne", oczywiście również: "Magic Dragon", "Christ Passion", "Tired and Red", "Incest", "1000 Days in Sodom" i wiele innych!!! :-))) W sumie maksymalnie grają teraz na koncertach 18 kawałków - w tym na końcu medley z trzech jako jeden-w-ko można sprawdzić na setlist.fm, ale mogliby dla Nas zagrać taki specjalny koncert ze specjalną setlistą i dedykować go również tym 9 tysiącom osób, które widziały Ich u Nas po raz pierwszy w Spodku w 1988 roku!!! :-)))
shitfun
weteran forumowych bitew

16-09-2011, 16:00

Myślę, że ludzie z Sodom nie czytają tego forum.
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
smoq
świeżak

16-09-2011, 21:02

info z oficjalnej strony SODOM :

Dear Sodom Fans. We have to cancel the upcoming show in Katowice:
A few minutes ago I received an upsetting phone call from Tom and Makka as Bernemann has been rushed to hospital. We do not know what exactly has happened as I write this e-mail, he is currently under medical observation in the emergency section to discover exactly what the problem is.
We feel very sorry, but unfortunately and obviously because of the situation as it stands at the moment the band cannot travel to Katowice on Saturday.
I know it is not the best time and it is short notice, but the situation as it is with Bernemann leaves the band no choice.
I hope for your understanding and I regret that this situation has come about, the band were looking forward to playing at your festival.

With our best regards,

Fleisch (booking agency)
piona
rozkręca się

16-09-2011, 21:46

smoq pisze:info z oficjalnej strony SODOM :

Dear Sodom Fans. We have to cancel the upcoming show in Katowice:
A few minutes ago I received an upsetting phone call from Tom and Makka as Bernemann has been rushed to hospital. We do not know what exactly has happened as I write this e-mail, he is currently under medical observation in the emergency section to discover exactly what the problem is.
We feel very sorry, but unfortunately and obviously because of the situation as it stands at the moment the band cannot travel to Katowice on Saturday.
I know it is not the best time and it is short notice, but the situation as it is with Bernemann leaves the band no choice.
I hope for your understanding and I regret that this situation has come about, the band were looking forward to playing at your festival.

With our best regards,

Fleisch (booking agency)
Wiadomość z kwietnia.

Fajny dowcip, tylko dzisiaj nie ma prima aprilisu...
smoq
świeżak

16-09-2011, 22:09

Mój błąd, przepraszam za zamieszanie, wszystko przez te nerwy przedkoncertowe
Maria Konopnicka

16-09-2011, 23:32

Kurwa! Ja pierdolę! Prawie się zesrałem w gacie, autentycznie zimno mi się zrobiło i serce przestało mi bić na kilkanaście sekund. Mam już gacie na zmianę uprasowane, o 6:30 z Wilanowskiej ruszam do Katowic. Piona! Jak i tym razem przytniesz w chuja to Cię zamorduję. :)

Dziś w nocy śniło mi się, że zagrali całe "Persecution Mania" - trzy razy pod rząd!!!
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

16-09-2011, 23:37

Tyle, że jak pamięć mnie nie myli to poprzednim razem żadna wina Piony w tym, że wioślarz Sodom miał wylew, więc już tak nie narzekajcie. Z tego co wiem gig jutro się odbędzie, a sold out świadczy tylko o zainteresowaniu! Wszelkie wpisy na forach, które mówią inaczej to złośliwe ploty zawistnych. :)
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

16-09-2011, 23:40

LiveArt pisze: Z tego co wiem gig jutro się odbędzie, a sold out świadczy tylko o zainteresowaniu!
Czyli innymi słowy można się spodziewać zajebanego po brzegi Mega Clubu?
@Marian masz jakiś znak rozpoznawczy? Koszulkę "nie wychowałem się na "Reload"? Można by się piwa w końcu jakiego napić.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

16-09-2011, 23:43

Alsvartr pisze:
LiveArt pisze: Z tego co wiem gig jutro się odbędzie, a sold out świadczy tylko o zainteresowaniu!
Czyli innymi słowy można się spodziewać zajebanego po brzegi Mega Clubu?
Tak, będzie full. :) Co w praktyce oznacza minimalnie więcej ludu niż to co było za pierwszym razem gdy Sodom nie dojechał, a był Hirax / Death Angel.
Maria Konopnicka

17-09-2011, 00:31

LiveArt pisze:Tyle, że jak pamięć mnie nie myli to poprzednim razem żadna wina Piony w tym, że wioślarz Sodom miał wylew, więc już tak nie narzekajcie.
Poprzednim razem to odwołali mi drugi dzień festiwalu, a na pierwszym nie wystąpiły główne zespoły. Historia z wioślarzem Sodom to był raz jeszcze wcześniejszy. Nieważne już zresztą. Jakbyś nie był chujem to chociaż kasę byś oddał mimo, że przez pomyłkę zwykłym, a nie poleconym bilety do Ciebie poszły. ;) Wiem, zaginęło na poczcie. A! Chyba się zapomniałeś przelogować na nicka: "Piona". :)
Alsvartr pisze:@Marian masz jakiś znak rozpoznawczy? Koszulkę "nie wychowałem się na "Reload"? Można by się piwa w końcu jakiego napić.
Nie wiem jeszcze jaką koszulkę założę (może Voivod) - poza tym będę w ramonce, czarnych bojówkach i buciorach Magnum - włosy zapuszczam od trzech miesięcy, nie goliłem się od trzech dni. Wyślij mi na pm. numer telefonu to się złapiemy jakoś.
LiveArt pisze:Tak, będzie full. :) Co w praktyce oznacza minimalnie więcej ludu niż to co było za pierwszym razem gdy Sodom nie dojechał, a był Hirax / Death Angel.
A pamiętałeś, żeby zadzwonić do chłopaków z Sodom i powiedzieć im, że już dzisiaj grają? :) Jakby co, to mogę z Warszawy z lotniska któregoś zgarnąć, żeby znów nie było kichy. :)
Death in another way pisze:Oczywiście melduję się jutro w Mega Clubie w pełnej gotowości bojowej, a SODOM trzeba zgotować takie przyjęcie, żeby zagrali co najmniej półtorej godziny z opcją specjalnego przedłużenia Tego Koncertu nawet do rana, a żeby również zagrali doskonałe kawałki, których dawno nie grali!!! :-)))
Ty jesteś tym łysym gościem, którego mi kiedyś Szakal przedstawił? Widzę Cię na co drugim koncercie - ostatnio na Bulldozer byłem w koszulce Morbid Saint i zamieniliśmy kilka zdań. Na Aura Noir też się spotkaliśmy (byłem w Voivod). :)
535

17-09-2011, 00:36

Niezrównany. :)))) Szerokiej drogi i uważaj bo tam remonty, tfu tfu tfu na psa urok... Powodzenia.
Maria Konopnicka

17-09-2011, 00:49

Cholera - nie spałem już dwie noce, o 5 rano wstaję, a jestem tak podniecony tym koncertem, że nie chce mi się kłaść. Na dodatek włączyłem sobie na DVD "Lords Of Depravity". :))
piona
rozkręca się

17-09-2011, 01:40

Maria Konopnicka pisze:
LiveArt pisze:Tyle, że jak pamięć mnie nie myli to poprzednim razem żadna wina Piony w tym, że wioślarz Sodom miał wylew, więc już tak nie narzekajcie.
Poprzednim razem to odwołali mi drugi dzień festiwalu, a na pierwszym nie wystąpiły główne zespoły. Historia z wioślarzem Sodom to był raz jeszcze wcześniejszy. Nieważne już zresztą. Jakbyś nie był chujem to chociaż kasę byś oddał mimo, że przez pomyłkę zwykłym, a nie poleconym bilety do Ciebie poszły. ;) Wiem, zaginęło na poczcie. A! Chyba się zapomniałeś przelogować na nicka: "Piona". :)
To chociaż trzeba było na maila odpisać, że jest taka sytuacja, że nie masz potwierdzenia. To, że byłeś to ja akurat wiem i w to nie wątpię. Chuja mam, ale nim nie jestem. I daj już z spokój z utożsamianiem mnie z live-art, ujawnij się jutro to ci zwrócę kasę.

Pełnego sold outu nie ma, więc każdego kto chce jeszcze bilet dostać i zobaczyć koncert zapraszam. Wszyscy się zmieszczą.
ODPOWIEDZ