DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Perversor
- zaczyna szaleć
Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
może wiatrak? :] tylko ze tego samego dna gra tam hunter musiałby jakoś się wpasować miedzy gehenna a DHG ze swoim setem ;]
ale w sumie dodatkowa frekwencja osób o przedziale wiekowym 16 lat gwarantowana ;]
ale w sumie dodatkowa frekwencja osób o przedziale wiekowym 16 lat gwarantowana ;]
- metalized
- weteran forumowych bitew
- Perversor
- zaczyna szaleć
to nie byloby takie glupie, zgrać to jeszcze czasowo z przyjazdem jakis ekip milej mlodzierzy na 2-3 ligowy mecz i juz nawet i ładna oprawa do koncertu i pogo ostre zalatwione gratis :))metalized pisze:Może ołpener na dworcu kolejowym ??:D
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobra, chyba pozamiatane...Organizatorze, czy jest jeszcze szansa aby koncert odbył się 12 listopada w Katowicach?
Ostatnio zmieniony 27-10-2011, 21:01 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
-
- świeżak
piona co znowu spierdoliłeś??
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a ty od długopisa jesteś końska_pasza? Adam?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- starszy świeżak
takiego maila dostałem od Live-ArtWitam
Megaclub pośpieszył się bardzo z informacją o czymś takim
jesteśmy obecnie w kontakcie z Mythology Agency, która zajmuje się bookuje zespoły DHG i Gehenna, w sprawie znalezienia rozwiązania.
Problemem jest bardzo niska sprzedaż biletów,
pracujemy nad przeniesieniem koncertu. Jutro powinna zostać podana informacja na ten temat.
pozdrawiamy
Live-Art
- Perversor
- zaczyna szaleć
z tą wawą czy nawet jeszcze lepiej lublinem to nie glupi pomysl :> pozostale zespoly będą mialy blizej ;]
KURWA!!!! Już wydałem 70 zł na bilet autobusowy!!!! Nawet mnie nie wkurwiajcie!!! Zwrotu za poprzednie DHG jeszcze nie dostałem. To będzie najdroższy koncert w moich życiu, którego w dodatku nie zobaczę !!!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Maria, spokojnie. To kara boska:P
Rozpierdalają mnie Ci goście totalnie! Niech zieleniak otworzą, albo zniczami zaczną handlować, a nie za organizację koncertów się biorą. Znów plotki, domysły i żadnej konkretnej informacji!
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Szlag by to kurwa trafił i chuj zajebał! Tyle lat czekania i wszystko chuj! Jebana Gehenna!
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
Myślę, że by zobaczyć DHG, już czas poważnie rozejrzeć się poza granicami naszego pięknego kraju. I (paradoks) może się okazać, że koszty nie będą wiele wyższe. Tak kurwa, niech zieleniak otworzą i dupy nie zawracają.
- aginsiak
- w mackach Zła
Gdybyście kupowali w przedsprzedaży masę biletów na koncerty organizowane przez Pionę to i Wy byście obejrzeli koncert i Vladimierz byłby kontent. Tak to chuj wielki i szelki. Nie ma hajcu, nie ma imprezy, nie ma promu. :((
Gdyby żaba żyto żarła to by mąką srała. Całe szczęście, że tych biletów nie kupiłem w przedsprzedaży bo bym umoczył jeszcze więcej. Ma człowiek nauczkę - jak Piona robi koncert to można zaryzykować, ale nie dalej niż 30 km od domu. W sumie nawet się nie dziwię, że mało osób było zainteresowanych. Widać takich frajerów jak ja nie ma i ludzie wyciągają szybciej odpowiednie wnioski.
Nawet sobie przedwczoraj "Malice" odpaliłem na winylku wyobrażając sobie, że w pierwszym rzędzie śpiewam "She Who Loves the Flames". Wygląda na to, że prędzej treny Kochanowskiego ktoś zaśpiewa nad moim grobem niż Piona zrobi ten koncert.
Nawet sobie przedwczoraj "Malice" odpaliłem na winylku wyobrażając sobie, że w pierwszym rzędzie śpiewam "She Who Loves the Flames". Wygląda na to, że prędzej treny Kochanowskiego ktoś zaśpiewa nad moim grobem niż Piona zrobi ten koncert.
Na Virus planuję dokupić jeszcze dziesięć wejściówek, tak mi zależy. Daj Pan spokój...aginsiak pisze:Gdybyście kupowali w przedsprzedaży masę biletów na koncerty organizowane przez Pionę to i Wy byście obejrzeli koncert i Vladimierz byłby kontent. Tak to chuj wielki i szelki. Nie ma hajcu, nie ma imprezy, nie ma promu. :((
- aginsiak
- w mackach Zła
Ja zwyczajnie drwię... Maria pomyślunku trochę. Na koncerty wybieraj się do faszystów albo Czechów (na te przez Czechów organizowane, he he). Tam nikt z motyką na słońce się nie porywa i jest więcej niż pewne, że zapowiedziany koncert się odbędzie. Kalkulacja, twarde stąpanie po ziemi i jest efekt. A tu kurwa wielkie zapowiedzi, kłamstwa i chęć zarobku przede wszystkim zajebują kolejne imprezy.
Wczoraj w Katowicach na Blood Ceremony podobno w chuj mało ludzi. Efekt domina.
Wczoraj w Katowicach na Blood Ceremony podobno w chuj mało ludzi. Efekt domina.
Wygląda na to ,że te wszystkie CORONERY, MINOTAURY .VENDETTY, EXODUSY, SEPULTURY i inne DESTRUCTIONY można sobie wybić z głowy. Szkoda, ale rzeczywiście - to było zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Rzeczywiście trzeba będzie bardziej zacząć ogarniać Niemcy i Czechy, kilkaset kilometrów dalej przy takiej trasie specjalnej różnicy już nie robi, a przynajmniej bez obciachu i dziadostwa.
- aginsiak
- w mackach Zła
No jak juz dobijesz na hanysowo ,to autostrada do Chałupek albo wislanką do Cieszyna lecisz 40-50 minut.Stamtąd Ostrava w 10 minut Brno w 1,40 minut Wiedeń w 3,15 minut hehehehe