DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club

29-10-2011, 14:40

Semigod pisze:Ja nie jestem tylko w stanie ogarnąć jednego. Co ma w ogóle klub do frekwencji? Przecież Mega "podnajmuje" salę, jak chcesz gig to im płacisz, z tego co pamiętam to nie mało, a to czy przyjdzie 5 czy 1000 osób ich pierdoli. Skąd klub miał informacje na temat przedsprzedaży biletów i jak mógł odwołać zabookowany i, jak podejrzewam, zapłacony koncert? Coś tu nie gra.
Pytałem wcześniej właśnie o coś podobnego. Organizator nie był prawnie ubezpieczony od fanaberii klubu? Czy po prostu Organizator nie dotrzymał warunków (czyt. zapłacił), dzięki czemu klub mógł odstąpić od umowy najmu? Jestem laikiem w tej kwestii i może coś mi umyka, ale chętnie przeczytam rzeczowe wyjaśnienie Organizatora.
all the monsters will break your heart
piona
rozkręca się

29-10-2011, 15:07

Krótka informacja na temat koncertu:

- przedsprzedaż była tragiczna
- jest to sobota w długi weekend, czyli bardzo ważny termin dla klubu
- nasze uzgodnienia z MegaClubem nie są tematem tej dyskusji, aczkolwiek jedynym problemem jest zbyt szybkie wrzucenie informacji na swoją stronę, co spowodowało tę dyskusję
- zespoły grają w ten weekend koncerty i ciężki jest kontakt z nimi, dlatego wszystko się wydłuża
- rzeczowe informacje będą podane na początku tygodnia
- robimy wszystko aby zespoły DHG i Gehenna zagrały u nas w kraju jak najszybciej

Wszystkich zainteresowanych przepraszamy za zamieszanie, prosimy o cierpliwość. Jak tylko będziemy mieli bliższe informacje od razu podamy je do waszej wiadomości.
Tyle ode mnie.
Dla wszystkich zainteresowanych moją osobą: potwierdzam, że pracuję dla Live-Art na umowę o pracę.

Pozdrawiam,
piona
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-10-2011, 15:17

piona pisze:krótka informacja na temat koncertu:

- przedsprzedaż była tragiczna
Czego się spodziewaliście, że 3 tygodnie przed koncertem pójdzie 200 biletów? Przecież to jest naiwność. Ja kupiłem bilet 4 dni temu, ale tylko dlatego, że byłem przypadkiem w Empiku! Na ten koncert spokojnie mogło przyjść 300-400 luda, a większość pewnie kupiłoby wejściówkę tuż przed wejściem na koncert. Sorry, ale nie łapię tego tłumaczenia.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

29-10-2011, 15:20

no czyli nie rozumiem po co pierdolenie, kiedys tam ze piona nie pracuje u was jak pracuje?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

29-10-2011, 15:24

ja nie wiem o co wy się przypierdalacie. live art nie chcieli robić tego koncertu, ale łaskę wam kurwa niewdzięczne bydlaki zrobili i jednak postanowili, że zrobią, to dla was specjalnie! a wy z mordą do nich, zamiast podziękować ładnie. na drugi raz nie zrobią koncertu w ogóle bo dla takich pastuchów jak wy nie warto.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

29-10-2011, 15:24

maciek z klanu pisze:no czyli nie rozumiem po co pierdolenie, kiedys tam ze piona nie pracuje u was jak pracuje?
Wtedy jeszcze nie pracował
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-10-2011, 15:33

LiveArt pisze:
maciek z klanu pisze:no czyli nie rozumiem po co pierdolenie, kiedys tam ze piona nie pracuje u was jak pracuje?
pracowal, niepracowal. tego nie wiemy.
Awatar użytkownika
witchfinder
weteran forumowych bitew

29-10-2011, 15:35

Po pierwsze dwie sprawy:
1) Pyskówki i obrażanie użytkowników (nawet jeśli ci (powiedzmy że) nieszłusznie obrażają was) jest BARDZO nieprofesjonalne.
2) A fakty są takie, że od czerwca i wtopie z SMF ludzie w znacznie mniejszej ilości kupują bielty w przedsprzedaży (sam znam co najmniej 10 osób, które już więcej tego nie zrobią; ja zresztą też nie), zwłaszcza, że LiveArt od początku jest traktowany jako następca Piony. Więc teraz każdy patrzy na was, a wszystko co spierdolicie będzie szczególnie bolesne. I z całą pewnością nie wpłynie dobrze na przedsprzedaż.

I nie wiem, jaką macie umowę z MegaClubem, ale nie da się zaprzeczyć, że przez to ich oświadczenie BARDZO został nadszarpnięty wasz wizerunek. Pogadajcie o tym z waszym prawnikiem, serio ;)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

29-10-2011, 15:36

maciek z klanu pisze:
LiveArt pisze:
pracowal, niepracowal. tego nie wiemy.
oczywiscie. nie ma na to dowodow podobnie jak w przypadku palacej kwestii wiarygodnosci Fenriza i jego gustu muzycznego.

co za roznica na tym etapie, tak naprawde?
Busol
rozkręca się

29-10-2011, 15:36

Busol pisze:
LiveArt pisze:Wnioski nasuneły sie same po lekturze Twoich postów...
Co do daty i klubu na chwile obecną nie moge napisać jeszcze nic oficjalnie. Nieoficjalnie: W-wa, Progresja - date juz wstepna mamy ale nawet nieoficjalnie jeszcze nie podam. Najszybciej jak sie da poinformujemy bo i w naszym interesie jest aby to ogłosić
Rozumiem, ze w przypadku gdy koncert zostanie przeniesiony do innego miasta to dotychczas kupione bilety oczywicie podlegaja zwrotowi? Pytanie jest oczywiscie retoryczne, ale wole sie upewnic.
Ponawiam pytanie, tym razem dużymi literami bo jak do tej pory, pomimo aktywności osób, do których jest kierowane nie ma odpowiedzi.

Jak będzie wyglądać sprawa zwrotu biletów w przypadku zmiany daty i przeniesienia koncertu do innego miasta?
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

29-10-2011, 16:13

Po co mają zwracać kasę, masz jechać przez pół Polski i cieszyć się że w ogóle koncert jest.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

29-10-2011, 16:14

ew cieszyc sie, ze w ogole mial byc, jesli nie bedzie ;)
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

29-10-2011, 16:36

kurwa ale pierdolicie w tym temacie

Jeśli koncert zostanie przeniesiony w inne miejsce lub odbędzie się w innym terminie (a w przypadku tej imprezie prawdopodobnie wystąpi jedno i drugie) to z pewnością będzie można zwracać bilety.
miro_abyss
rozkręca się

29-10-2011, 16:50

zamiast wdawać się w dyskusje i wypisywać tyle obelg z obu stron lepiej ze strony organizatora było poczekać z oficjalnym oświadczeniem a tak to kupa gnoju się zrobiła, oby chociaż w innym mieście wypalił koncert
piona
rozkręca się

29-10-2011, 16:52

miro_abyss pisze:zamiast wdawać się w dyskusje i wypisywać tyle obelg z obu stron lepiej ze strony organizatora było poczekać z oficjalnym oświadczeniem a tak to kupa gnoju się zrobiła, oby chociaż w innym mieście wypalił koncert
zamierzaliśmy tak zrobić, ale ktoś inny się pośpieszył i nie dał nam czasu na działanie
Busol
rozkręca się

29-10-2011, 16:56

empir pisze:kurwa ale pierdolicie w tym temacie

Jeśli koncert zostanie przeniesiony w inne miejsce lub odbędzie się w innym terminie (a w przypadku tej imprezie prawdopodobnie wystąpi jedno i drugie) to z pewnością będzie można zwracać bilety.
sam pierdolisz, a w sumie to jednak nie, bo myslisz jak najbardziej logicznie, niestety nie kazdy tak ma ..., w przypadku odwolania Sodom, w oficjalnym oswiadczeniu stalo, ze nie ma mozliwosci zwrotu biletow, a jeden z ówczesnych klakierow a obecnie mysta hehe prezes Live Art, obszczekiwal po forach tych, ktorym sie to udalo i jak objasnial "niestety nie zdazyli zablokowac opcji zwrotu" wiec czego sie tu spodziewac po typach z takim podejsciem?
Awatar użytkownika
COFFIN

29-10-2011, 17:21

Busol pisze:sam pierdolisz, a w sumie to jednak nie, bo myslisz jak najbardziej logicznie
He he ;)
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-10-2011, 17:29

da sie gdzies zobaczyc jaki jest pełny skład agencji koncertowej Live-Art?
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

29-10-2011, 17:29

Najpóźniej w czwartek będzie oficjalne oświadczenie a po jego opublikowaniu będzie mozna zwracac bilety więc bardzo prosimy o cierpliwość
Busol
rozkręca się

29-10-2011, 17:33

COFFIN pisze:
Busol pisze:sam pierdolisz, a w sumie to jednak nie, bo myslisz jak najbardziej logicznie
He he ;)
ale po jekiego chuja wyrywasz to z kontekstu?
ODPOWIEDZ