Infernal War VS Impiety
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Loathe
- postuje jak opętany!
Re: Infernal War VS Impiety
Mówię co myślę.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Półtora miesiąca na forum i już wyprany z praniem wstępnym i wirówką.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Loathe
- postuje jak opętany!
Nie rozumiem.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Nie przejmuj sie, Morph po prostu nie moze zniesc ze ktos ma inne zdanie - oczywiscie masz racje co do epki :))
this is a land of wolves now
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
zaglosowalem na infernal war po ciezkich bojach. impiety jest bardziej bestialskie i dzikie, ale mieli kilka slabszych momentow i te zadecydowaly o mojej koncowej ocenie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Góral
- w mackach Zła
Co za bzdury. Jestem fanem "prymitywnego nakurwiania", więc co za tym idzie, nie uważam takiego "określenia" za obraźliwe/umniejszające, ale nigdy bym tak nie określił "Redesekration". Co jest prymitywnego czy "nie inteligentnego" na dwójce?Loathe pisze:Redesekration jest popisem umiejętnisci muzyków oraz doskonałym przykładem apogeum nienawiści w muzyce jaką serwuje, ale myślę, ze to dość prymitywne nakurwianie bez głębszego zastanowienia . Zaś Conflagrator to granie inteligentne: fantastyczny koncept, szata graficzna, BRZMIENIE! jedność przekazu w każdym calu. Wszystko, ze sobą współłgra i jest te cudowne poczucie ze to granie przemyślanie zatem tak jak Redesekration jest milowym krokiem względem Terrorfront tak Conflagrator to przynajmniej siedem takich kroków względem 'dwójki', i awans na wyższy poziom brutalnego artyzmu.
Podasz jakieś przykłady?
Gadanie, że "Redesekration" jest przesadnie melodyjne, a "Conflagrator" już nie to jawna kpina. Może nawet oznaki głuchoty. To właśnie EP'ka jest dużo melodyjniejsza (przykładem niech będzie "Blazing Impious Adoration") i przystępniejsza. "Redesekration" to dotychczas najlepszy materiał IW pod każdym względem. Dodatkowo ogromny plus za znakomite "Regime of Terror". Potem niestety nastąpiła tendencja spadkowa.
Głos oddany na Impiety.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
Tu jest Polska tu się napierdala !!! Infernal War !
- Block69
- zahartowany metalizator
Sama prawda. Dodatkowo EP jest trochę na jedno kopyto. W zasadzie każdy numer zaczyna się tak samo. Najmocniejsze jej elementy to brzmienie i introsy. "Redesekration" to dzieło kompletne i innej opcji nie biorę pod uwagę.Góral pisze:Co za bzdury. Jestem fanem "prymitywnego nakurwiania", więc co za tym idzie, nie uważam takiego "określenia" za obraźliwe/umniejszające, ale nigdy bym tak nie określił "Redesekration". Co jest prymitywnego czy "nie inteligentnego" na dwójce?Loathe pisze:Redesekration jest popisem umiejętnisci muzyków oraz doskonałym przykładem apogeum nienawiści w muzyce jaką serwuje, ale myślę, ze to dość prymitywne nakurwianie bez głębszego zastanowienia . Zaś Conflagrator to granie inteligentne: fantastyczny koncept, szata graficzna, BRZMIENIE! jedność przekazu w każdym calu. Wszystko, ze sobą współłgra i jest te cudowne poczucie ze to granie przemyślanie zatem tak jak Redesekration jest milowym krokiem względem Terrorfront tak Conflagrator to przynajmniej siedem takich kroków względem 'dwójki', i awans na wyższy poziom brutalnego artyzmu.
Podasz jakieś przykłady?
Gadanie, że "Redesekration" jest przesadnie melodyjne, a "Conflagrator" już nie to jawna kpina. Może nawet oznaki głuchoty. To właśnie EP'ka jest dużo melodyjniejsza (przykładem niech będzie "Blazing Impious Adoration") i przystępniejsza. "Redesekration" to dotychczas najlepszy materiał IW pod każdym względem. Dodatkowo ogromny plus za znakomite "Regime of Terror". Potem niestety nastąpiła tendencja spadkowa.
PENIS METAL
- Plastek
- Kontakt:
Religijna, natchniona, leciutka kupka.Only_True_Believers pisze:a co to był za trend?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- zaczyna szaleć
Za niedługo każde pierdolnięcie w strunę będzie religijne i uduchowione.
- Plastek
- Kontakt:
Już nie pierdol.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bardzo lubię Infernal War ale głos na Impiety, bo ich lubię jeszcze bardziej.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Infernal War przez K.O. w zasadzie zanim jeszcze przeciwnik wyszedł na ring. To są dwa zupełnie różne poziomy (nie ujmując niczego Impiety).
- Loathe
- postuje jak opętany!
"Redesekration" jest bezpośrednim atakiem na moją małżowinę ustną nie dając mi czasu na chwilę refleksji, a "Conflagrator" to mentalne odpalanie przykładni zębatej, która uruchamia maszynę wojenną by spełniała swoje pierwotne zadanie.Góral pisze:Co za bzdury. Jestem fanem "prymitywnego nakurwiania", więc co za tym idzie, nie uważam takiego "określenia" za obraźliwe/umniejszające, ale nigdy bym tak nie określił "Redesekration". Co jest prymitywnego czy "nie inteligentnego" na dwójce?Loathe pisze:Redesekration jest popisem umiejętnisci muzyków oraz doskonałym przykładem apogeum nienawiści w muzyce jaką serwuje, ale myślę, ze to dość prymitywne nakurwianie bez głębszego zastanowienia . Zaś Conflagrator to granie inteligentne: fantastyczny koncept, szata graficzna, BRZMIENIE! jedność przekazu w każdym calu. Wszystko, ze sobą współłgra i jest te cudowne poczucie ze to granie przemyślanie zatem tak jak Redesekration jest milowym krokiem względem Terrorfront tak Conflagrator to przynajmniej siedem takich kroków względem 'dwójki', i awans na wyższy poziom brutalnego artyzmu.
Podasz jakieś przykłady?
"Conflagrator" jest kurwa lepsze! (aż sobie odpalę niebawem:>)
-
- weteran forumowych bitew
a ty co, drone jr?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Loathe
- postuje jak opętany!
NIe. Ja staram się gadać z sensem <lol> :D
-
- weteran forumowych bitew
w takim razie polecam obrót o 180 stopni, bo nie tędy droga. za dużo dronowego pseudo-pietyzmu i wolfkhanowego bełkotu:)
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Góral
- w mackach Zła
Wolfkhan do gazu
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Oto prawdziwy duch machiny wojennej kryjącej się pod nazwą Infernal War, a nie jakieś pitu-pitu i posty na 18065756 znaków. ;)
Ostatnio zmieniony 08-11-2011, 22:01 przez Self, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scaarph