To już kurwa wymyśliłeś złośliwie, innej opcji nie ma.twoja_stara_trotzky pisze:Wysłane przez Maria Konopnicka
Nargaroth > Voivod
:DDDD
NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NAPALM DEATH
- twoja_stara_trotzky
nie, to wszystko było spisywane dla potomnych w dziale Złote Wary :D
-
ja pierdolę.....
Leper Colony - niezły numer, gitara w motywie przewodnim, dziwnie znajoma, ktoś coś odkrył?
-
- w mackach Zła
BARDZO zajebisty numer, jak zawsze zreszta...nowa 7"EP juz do zamawiania
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
mistrzu, gdzie?Hellrocker pisze:nowa 7"EP juz do zamawiania
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Analripper pisze:mistrzu, gdzie?Hellrocker pisze:nowa 7"EP juz do zamawiania
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
- w mackach Zła
http://www.centurymedia.com/newsdetaile ... dCompany=3
Okladka - rewelacja
Okladka - rewelacja
- Najprzewielebniejszy
robimy zbiorowy order ?
- chaos
- w mackach Zła
nie znam, nigdy nie słyszałem :)Riven pisze:Marian, co sadzisz obecnie o Nothingface? serio pytam
Tak, pisałem m.in. innymi, że robię 50 tys. zdjęć dziennie. Chyba z 5 stron było dyskusji o tym czy to możliwe, żebym robił tyle fotek :)))twoja_stara_trotzky pisze:tak, zanim uciekł z forum i zażądał usunięcia wszystkich swoich postów, miał na koncie znacznie więcej takich kwiatków :D
To jest kultowy tekst, a nie jakiś tam Voivod.
Wysłane przez Maria Konopnicka
Nie za bardzo rozumiem nad czym te zachwyty. Dobrze znam "Jesus Christ Superstars" i przyznaje, że w czasie gdy się ta płyta ukazała całkiem mi się podobała. Z tym, że z czasem z niej wyrosłem i dzisiaj trochę naiwna mi się wydaje. Drugim albumem, który mi wpadł w ręce był "Macbeth" i tu już tak różowo nie było. Odrzuciło mnie za pierwszym przesłuchaniem i nigdy już do nie niego nie powróciłem. Słyszałem jeszcze pojedyncze kawałki z ich wczesnego okresu twórczości - przyznaję, że mają swój styl, ale specjalnie mi on nie leży. Przesłuchałem kawałek, który Brzachwo wkleił pt: "Slovania" i muszę przyznać, że to chujnie jakich mało. Zupełnie nie wiem na czym tu ucho zawiesić - już Prodigy mi się bardziej podoba tfu! tfu! Co to ma w ogóle wspólnego z metalem ? Dla mnie to taka uboga wersja Ramsztajna - którego oczywiście nie cierpię. Naprawdę przesłuchałem parę razy ten "Slovania", nawet "Anglia" sobie włączyłem...... też biedny, cieniutki jak czeskie piwo z podrzędnego browaru. Ale jak LIVING DEATH po tym zabrzmiało... jak huragan, bomba atomowa... LAIBACH brzmi jak zabawki mojego syna, które grają jak się je nagniecie....
A zerknij na oceny tej płyty na metal-archives - ostatnie trzy płyty zostały ocenione identycznie. Może powinieneś jeszcze posłuchać "time..."twoja_stara_trotzky pisze:jaki ty głupi jesteś Marian :D
przecież to oczywiste, że płyt takich zespołów, jak Napalm Death człowiek słucha wiele razy, nim wyda osąd - to ty chyba nie przetrawiłeś dostatecznie kilku ich ostatnich krążków, że twierdzisz, że Time... nie odstaje ani na milimetr od takiego Smear Camapign na przykład. bo to nawet drzewo by stwierdziło różnicę, ekspertów.
-
- rasowy masterfulowicz
Oceny z metal-archives to nic czym nalezy sie sugerowac, Scum ma nizsza srednia niz 3 ostatnie albumy. Ja czytam je dla zabawy - bo lubie wiedziec co ludzi mysla o plytach ktorych slucham. Czasem wlos jezy sie na glowie, to fragment recenzji Scum:
This CD is flat out horrible. I hate every single little aspect about it, the only thing I find semi-tolerable is the drumming. I picked this up at a local store for 20$ and I wish I would have bought something else. It is a complete waste of money. And I wouldn't even download it off LimeWire, because it's not worth the time. Besides that I always buy albums anyway (musicians with talent gotta make money somehow, right?)
I AM MORBID
- Xapapote
od kiedy MA pod względem oceny płyt to jakaś wyrocznia? tam każdy może sobie zrecenzować album i niejeden kwiatek już posadzono.
anyłej. IMO TWFNS jest płytą świetną. inną niż SC, ale świetną. a taki kawałek jak "on the brink of extinction" to jest jeden z lepszych wałków ND w XXI wieku, i generalnie jeden z najlepszych
anyłej. IMO TWFNS jest płytą świetną. inną niż SC, ale świetną. a taki kawałek jak "on the brink of extinction" to jest jeden z lepszych wałków ND w XXI wieku, i generalnie jeden z najlepszych
Ostatnio zmieniony 07-01-2012, 16:52 przez Xapapote, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nerwowy
Akurat na ocenach na MA można nieźle się przejechać. ;)Maria Konopnicka pisze:A zerknij na oceny tej płyty na metal-archives - ostatnie trzy płyty zostały ocenione identycznie. Może powinieneś jeszcze posłuchać "time..."twoja_stara_trotzky pisze:jaki ty głupi jesteś Marian :D
przecież to oczywiste, że płyt takich zespołów, jak Napalm Death człowiek słucha wiele razy, nim wyda osąd - to ty chyba nie przetrawiłeś dostatecznie kilku ich ostatnich krążków, że twierdzisz, że Time... nie odstaje ani na milimetr od takiego Smear Camapign na przykład. bo to nawet drzewo by stwierdziło różnicę, ekspertów.
Smear Campaign > The Code Is Red... Long Live the Code > Time Waits for No Slave, co nie znaczy, że ta ostatnia jest jakaś słaba, bo jest zwyczajnie dobra. ;d
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- twoja_stara_trotzky
no kurwa :DDDDDDDDDMaria Konopnicka pisze:A zerknij na oceny tej płyty na metal-archives - ostatnie trzy płyty zostały ocenione identycznie. Może powinieneś jeszcze posłuchać "time..."twoja_stara_trotzky pisze:jaki ty głupi jesteś Marian :D
sorry, mam własne uszy i nie muszę się opierać na recenzjach w chyba najbardziej zjebanym serwisie tego typu w sieci :D
hehe są lepsze kwiatki, tutaj co zdanie to lepsze:Mort pisze:Oceny z metal-archives to nic czym nalezy sie sugerowac, Scum ma nizsza srednia niz 3 ostatnie albumy. Ja czytam je dla zabawy - bo lubie wiedziec co ludzi mysla o plytach ktorych slucham. Czasem wlos jezy sie na glowie, to fragment recenzji Scum:
This CD is flat out horrible. I hate every single little aspect about it, the only thing I find semi-tolerable is the drumming. I picked this up at a local store for 20$ and I wish I would have bought something else. It is a complete waste of money. And I wouldn't even download it off LimeWire, because it's not worth the time. Besides that I always buy albums anyway (musicians with talent gotta make money somehow, right?)
Thrash metal for dummies - 20%
...
Slayers Reign in Blood is a great record if you are looking for speed, but other than speed it has absolutely nothing. The riffs are boring, the solos are terrible, Tom Araya is an awful vocalist, I use the word vocalist because while he does the vocals he is not at all a singer, and the album as a whole is unmemorable. On this album, Slayer manages to write two decent songs and eight terrible filler songs that can barely be called songs at all. This album is a below average thrash album that almost every mediocre high school garage band is capable of writing. Other than some fast palm muting and a good drummer, the band has zero talent, or if they do have talent they sure don’t show it on this album or any other they’ve released.
- Xapapote
Bez przesady. Recenzje są po chuju, ale sam serwis, jak najbardziej ok.twoja_stara_trotzky pisze:najbardziej zjebanym serwisie tego typu w sieci :D
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Otóż to. Obydwie dostarczają całej masy bardzo dobrej muzyki, obydwie są świetne, ale wybranie lepszej to dosyć karkołomne zadanie. Chyba zależy od dnia, od emocji które towarzyszą podczas odsłuchu, ale koniec końców którąkolwiek bym sobie nie zapodał, banan na ryju nie schodzi od pierwszej do ostatniej sekundy. A recenzjami to się nie przejmuję.Xapapote pisze:anyłej. IMO TWFNS jest płytą świetną. inną niż SC, ale świetną.
- twoja_stara_trotzky
To miałem na myśli - recenzje i oceny, które są po prostu tak zjebane, że bardziej się nie da. :DXapapote pisze:Bez przesady. Recenzje są po chuju, ale sam serwis, jak najbardziej ok.twoja_stara_trotzky pisze:najbardziej zjebanym serwisie tego typu w sieci :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O to to, i nie ma co przesadzać w jedną albo drugą stronę. Smear Campaign jest najlepszym krążkiem ND w tym tysiącleciu ;) natomiast ostatniej się po prostu zajebiście słucha. Tylko tyle i aż tyle.Nerwowy pisze:Smear Campaign > The Code Is Red... Long Live the Code > Time Waits for No Slave, co nie znaczy, że ta ostatnia jest jakaś słaba, bo jest zwyczajnie dobra. ;d
The madness and the damage done.