Muszę przyznać, że mnie metaluchy zaskoczyły, na tym koncercie w Krakowie nawet w 20% nie jebało stęchłym potem tak jak na The Prodigy Night.Scaarph pisze:tylko mydła.Bambi pisze:Perfum też nie używacie????????? :DD:D:D:D:D:D
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: szmaty dla facetów
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- weteran forumowych bitew
Bambi pisze:Perfum też nie używacie????????? :DD:D:D:D:D:D
jestem maniakiem perfum.w szafce mam zawsze minimum kilka sztuk
polecam ci cos fajnego , pełna profeska
http://perfumowyblog.com/
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Ależ przecież metki NICZEGO nie determinują (najwyżej jakieś wykończenie ciucha, co prawie zawsze jest kwestią drugorzędną). Przecież i w tych galeriowohandlowych typowych sklepach średniej półki (gdzie zazwyczaj kupisz koszulę / sweter / spodnie niżej stówy (chociaż spodnie to akurat osobny temat)) często można coś naprawdę zajebistego znaleźć :) A ile widziałem w życiu skrajnie chujowych i bez gustu ciuchów w kosmicznej cenie i znaną metką nawet nie wspomnę.535 pisze:Ja nie mówię, że chodzę ubrany jak ostatni szmaciarz, ale nic mnie tak nie bawi jak licytowanie się metkami, markami i ich cenami.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
- rasowy masterfulowicz
większość ciuchów ck i guessa i dg :Dwitchfinder pisze:Ależ przecież metki NICZEGO nie determinują (najwyżej jakieś wykończenie ciucha, co prawie zawsze jest kwestią drugorzędną). Przecież i w tych galeriowohandlowych typowych sklepach średniej półki (gdzie zazwyczaj kupisz koszulę / sweter / spodnie niżej stówy (chociaż spodnie to akurat osobny temat)) często można coś naprawdę zajebistego znaleźć :) A ile widziałem w życiu skrajnie chujowych i bez gustu ciuchów w kosmicznej cenie i znaną metką nawet nie wspomnę.535 pisze:Ja nie mówię, że chodzę ubrany jak ostatni szmaciarz, ale nic mnie tak nie bawi jak licytowanie się metkami, markami i ich cenami.
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Ale tutaj nie ma ani jednak butelki perfum!535 pisze:Rozumiem, jeden dezodorant, jakaś dobra (najlepiej w smaku) woda kolońska, ale powiedz Bambi, czy naprawdę potrzebny Ci jest taki zestaw?Bambi pisze:Perfum też nie używacie????????? :DD:D:D:D:D:D
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
ja uwielbiam moschino - friends! a na zimę YSL - opium! Moja żona go nienawidzi szczerze. :D:D:Dkakademona pisze:Bambi pisze:Perfum też nie używacie????????? :DD:D:D:D:D:D
jestem maniakiem perfum.w szafce mam zawsze minimum kilka sztuk
polecam ci cos fajnego , pełna profeska
http://perfumowyblog.com/
HAILSA!!!!!
-
- zahartowany metalizator
bo wkleil pewnie zestaw swojej zony. to powinno ci dac do myslenia, jak ludzie cie widza...!!!!1Bambi pisze:Ale tutaj nie ma ani jednak butelki perfum!535 pisze:Rozumiem, jeden dezodorant, jakaś dobra (najlepiej w smaku) woda kolońska, ale powiedz Bambi, czy naprawdę potrzebny Ci jest taki zestaw?Bambi pisze:Perfum też nie używacie????????? :DD:D:D:D:D:D
Czerwone Marlboro to do której grupy "dbania" zaliczasz? Przyjmij radę starszego kolegi, jeżeli chcesz być mężczyzną kompletnym, również w dziedzinie nikotyny, używaj tylko następujących marek[V] pisze:
mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.

lub

w ostateczności

Marka Marlboro stworzona jest dla poganiaczy bydła, a to wiąże się z potem, smrodem, nieogolonymi brudnymi twarzami...
@ Byrgh
Małżonka moja nie jest jeszcze taka zniszczona, żeby potrzebowała renowacji, połączonej z wymianą tynku zewnętrznego.
-
- rasowy masterfulowicz
[V] pisze:mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.maciek z klanu pisze:FACET MA BYĆ FACET, a nie pizda wypsikana perfumami, z wyregulowanymi brwiami i ogolonymi wlosami na plecach w ładnych ciuszkach.
Prosto między oczy Sensei Vulture.
Pomiędzy pizdą wypsikaną perfumami, z ogolonymi włosami na plecach, a troglodytą biorącym prysznic raz w tygodniu jest spooooory zapas miejsca i w tym szerokim spektrum mieszczą się ramy tego tematu.
-
- rasowy masterfulowicz
Oj wątpie :DPelson pisze:[V] pisze:mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.maciek z klanu pisze:FACET MA BYĆ FACET, a nie pizda wypsikana perfumami, z wyregulowanymi brwiami i ogolonymi wlosami na plecach w ładnych ciuszkach.
Pomiędzy pizdą wypsikaną perfumami, z ogolonymi włosami na plecach, a troglodytą biorącym prysznic raz w tygodniu jest spooooory zapas miejsca i w tym szerokim spektrum mieszczą się ramy tego tematu.
HAILSA!!!!!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bambi nosisz stringi?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Oczywiście, że tak.[V] pisze: mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.
Przecież męsko można wyglądać nawet smarując sobie dłonie kremem o zapachu migdałowo-czekoladowym, albo traktując spierzchnięte usta nawilżającą pomadką. Zwłaszcza w otoczeniu kobiet (błyski w oczach!! ;) ) :)
-
- rasowy masterfulowicz
W co?Bambi pisze:Oj wątpie :DPelson pisze:
-
- rasowy masterfulowicz
A co jest złego w kremie do rąk albo nawilżającej pomadce?Aegir pisze:Oczywiście, że tak.[V] pisze: mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.
Przecież męsko można wyglądać nawet smarując sobie dłonie kremem o zapachu migdałowo-czekoladowym, albo traktując spierzchnięte usta nawilżającą pomadką. Zwłaszcza w otoczeniu kobiet (błyski w oczach!! ;) ) :)
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
ze temat mieści się między brudasami, a wypsikanymi lalusiami. tutaj raczej większość stoi za "powrotem do natury" :DPelson pisze:W co?Bambi pisze:Oj wątpie :DPelson pisze:
HAILSA!!!!!
- Scaarph
e, bez przegięć i w tę stronę. ja stoję tylko w opozycji do robienia z siebie prawdziwego mężczyzny pokroju jacykowa czy innego cristiano ronaldo
-
Krystiano plakal jak mala dziewczynka - bodaj - po MS, wiec zaden tam z niego mezczyzna, pff.
Napisał zwolennik jedzenia trawy...Bambi pisze:ze temat mieści się między brudasami, a wypsikanymi lalusiami. tutaj raczej większość stoi za "powrotem do natury" :D
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Bambi pisze:A co jest złego w kremie do rąk albo nawilżającej pomadce?Aegir pisze:Oczywiście, że tak.[V] pisze: mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD padłem
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo