szmaty dla facetów

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

Re: szmaty dla facetów

09-05-2012, 21:39

Scaarph pisze:
Bambi pisze:Perfum też nie używacie????????? :DD:D:D:D:D:D
tylko mydła.
Muszę przyznać, że mnie metaluchy zaskoczyły, na tym koncercie w Krakowie nawet w 20% nie jebało stęchłym potem tak jak na The Prodigy Night.
Give birth to something dead
Give birth to something old
kakademona
weteran forumowych bitew

09-05-2012, 21:41

jestem maniakiem perfum.w szafce mam zawsze minimum kilka sztuk
polecam ci cos fajnego , pełna profeska

http://perfumowyblog.com/
Awatar użytkownika
witchfinder
weteran forumowych bitew

09-05-2012, 21:41

535 pisze:Ja nie mówię, że chodzę ubrany jak ostatni szmaciarz, ale nic mnie tak nie bawi jak licytowanie się metkami, markami i ich cenami.
Ależ przecież metki NICZEGO nie determinują (najwyżej jakieś wykończenie ciucha, co prawie zawsze jest kwestią drugorzędną). Przecież i w tych galeriowohandlowych typowych sklepach średniej półki (gdzie zazwyczaj kupisz koszulę / sweter / spodnie niżej stówy (chociaż spodnie to akurat osobny temat)) często można coś naprawdę zajebistego znaleźć :) A ile widziałem w życiu skrajnie chujowych i bez gustu ciuchów w kosmicznej cenie i znaną metką nawet nie wspomnę.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
Bambi
rasowy masterfulowicz

09-05-2012, 21:44

witchfinder pisze:
535 pisze:Ja nie mówię, że chodzę ubrany jak ostatni szmaciarz, ale nic mnie tak nie bawi jak licytowanie się metkami, markami i ich cenami.
Ależ przecież metki NICZEGO nie determinują (najwyżej jakieś wykończenie ciucha, co prawie zawsze jest kwestią drugorzędną). Przecież i w tych galeriowohandlowych typowych sklepach średniej półki (gdzie zazwyczaj kupisz koszulę / sweter / spodnie niżej stówy (chociaż spodnie to akurat osobny temat)) często można coś naprawdę zajebistego znaleźć :) A ile widziałem w życiu skrajnie chujowych i bez gustu ciuchów w kosmicznej cenie i znaną metką nawet nie wspomnę.
większość ciuchów ck i guessa i dg :D
HAILSA!!!!!
Bambi
rasowy masterfulowicz

09-05-2012, 21:45

535 pisze:
Rozumiem, jeden dezodorant, jakaś dobra (najlepiej w smaku) woda kolońska, ale powiedz Bambi, czy naprawdę potrzebny Ci jest taki zestaw?

Obrazek
Ale tutaj nie ma ani jednak butelki perfum!
HAILSA!!!!!
Bambi
rasowy masterfulowicz

09-05-2012, 21:46

kakademona pisze:

jestem maniakiem perfum.w szafce mam zawsze minimum kilka sztuk
polecam ci cos fajnego , pełna profeska

http://perfumowyblog.com/
ja uwielbiam moschino - friends! a na zimę YSL - opium! Moja żona go nienawidzi szczerze. :D:D:D
HAILSA!!!!!
byrgh
zahartowany metalizator

09-05-2012, 21:48

Bambi pisze:
535 pisze:
Rozumiem, jeden dezodorant, jakaś dobra (najlepiej w smaku) woda kolońska, ale powiedz Bambi, czy naprawdę potrzebny Ci jest taki zestaw?

Obrazek
Ale tutaj nie ma ani jednak butelki perfum!
bo wkleil pewnie zestaw swojej zony. to powinno ci dac do myslenia, jak ludzie cie widza...!!!!1
535

09-05-2012, 22:04

[V] pisze:
mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.
Czerwone Marlboro to do której grupy "dbania" zaliczasz? Przyjmij radę starszego kolegi, jeżeli chcesz być mężczyzną kompletnym, również w dziedzinie nikotyny, używaj tylko następujących marek
Obrazek
lub
Obrazek
w ostateczności
Obrazek

Marka Marlboro stworzona jest dla poganiaczy bydła, a to wiąże się z potem, smrodem, nieogolonymi brudnymi twarzami...

@ Byrgh
Małżonka moja nie jest jeszcze taka zniszczona, żeby potrzebowała renowacji, połączonej z wymianą tynku zewnętrznego.
Pelson
rasowy masterfulowicz

09-05-2012, 22:17

[V] pisze:
maciek z klanu pisze:FACET MA BYĆ FACET, a nie pizda wypsikana perfumami, z wyregulowanymi brwiami i ogolonymi wlosami na plecach w ładnych ciuszkach.
mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.

Prosto między oczy Sensei Vulture.
Pomiędzy pizdą wypsikaną perfumami, z ogolonymi włosami na plecach, a troglodytą biorącym prysznic raz w tygodniu jest spooooory zapas miejsca i w tym szerokim spektrum mieszczą się ramy tego tematu.
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Bambi
rasowy masterfulowicz

09-05-2012, 23:13

Pelson pisze:
[V] pisze:
maciek z klanu pisze:FACET MA BYĆ FACET, a nie pizda wypsikana perfumami, z wyregulowanymi brwiami i ogolonymi wlosami na plecach w ładnych ciuszkach.

Pomiędzy pizdą wypsikaną perfumami, z ogolonymi włosami na plecach, a troglodytą biorącym prysznic raz w tygodniu jest spooooory zapas miejsca i w tym szerokim spektrum mieszczą się ramy tego tematu.
Oj wątpie :D
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-05-2012, 23:21

Bambi nosisz stringi?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Aegir
postuje jak opętany!

09-05-2012, 23:23

[V] pisze: mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.
Oczywiście, że tak.

Przecież męsko można wyglądać nawet smarując sobie dłonie kremem o zapachu migdałowo-czekoladowym, albo traktując spierzchnięte usta nawilżającą pomadką. Zwłaszcza w otoczeniu kobiet (błyski w oczach!! ;) ) :)
Pelson
rasowy masterfulowicz

09-05-2012, 23:34

Bambi pisze:
Pelson pisze:

W co?
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Bambi
rasowy masterfulowicz

09-05-2012, 23:38

Aegir pisze:
[V] pisze: mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.
Oczywiście, że tak.

Przecież męsko można wyglądać nawet smarując sobie dłonie kremem o zapachu migdałowo-czekoladowym, albo traktując spierzchnięte usta nawilżającą pomadką. Zwłaszcza w otoczeniu kobiet (błyski w oczach!! ;) ) :)
A co jest złego w kremie do rąk albo nawilżającej pomadce?
HAILSA!!!!!
Bambi
rasowy masterfulowicz

09-05-2012, 23:40

Pelson pisze:
Bambi pisze:
Pelson pisze:

W co?
ze temat mieści się między brudasami, a wypsikanymi lalusiami. tutaj raczej większość stoi za "powrotem do natury" :D
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

10-05-2012, 01:33

e, bez przegięć i w tę stronę. ja stoję tylko w opozycji do robienia z siebie prawdziwego mężczyzny pokroju jacykowa czy innego cristiano ronaldo
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
byrgh
zahartowany metalizator

10-05-2012, 01:36

Krystiano plakal jak mala dziewczynka - bodaj - po MS, wiec zaden tam z niego mezczyzna, pff.
535

10-05-2012, 02:17

Bambi pisze:ze temat mieści się między brudasami, a wypsikanymi lalusiami. tutaj raczej większość stoi za "powrotem do natury" :D
Napisał zwolennik jedzenia trawy...
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

10-05-2012, 07:38

Bambi pisze:
Aegir pisze:
Oczywiście, że tak.

A co jest złego w kremie do rąk albo nawilżającej pomadce?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD padłem
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
ConsvmingImpvlse
świeżak

10-05-2012, 09:10

Obrazek
ODPOWIEDZ