KONCERTY W POLSCE KTORYCH NIE DA SIE ZAPOMNIEC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mol
- zahartowany metalizator
-
- weteran forumowych bitew
Re: KONCERTY W POLSCE KTORYCH NIE DA SIE ZAPOMNIEC
Jak mnie stercza demencja nie myli to byl 2009.A z tych "niezpomnianych UNHOLY FEST za ktory koles do dzis jest w Czechach poszukiwany zywy lub martwyHusar pisze:temat jest o takich których nie da się zapomnieć. fail.aniola pisze:Spodek Sodom / Risk 1989 Dzieki za przypomnienieKarkasonne pisze:Sodom Katowice 2011
Black Metal fest warszawa 2007.
a tak serio nigdy nie zapomnę któregoś tam brutala jak 3 dni z rzędu napierdalało z nieba jak z nocnika. Pamiętam że 1 dnia było słońce więc jak zajechaliśmy to zaczęliśmy najpierw pić a potem miał być namiot rozłożony. Rozkładaliśmy go po ciemku nakurwieni jak bąki kolo 4 rano. o 6 rano obudziłem się z myślą że zlałem się w gacie, ale gorzej okazało się że namiot był rozłożony na lewą stronę, tyczki powkładane niesymetrycznie (na środku dłuższa i krótsza, leżał na nas a my leżeliśmy w kilkucentymetrowej kałuży. tak samo nasze rzeczy - mokre . wszystkie. i tak już było do końca. myślałem że się zajebię, ale non stop waliliśmy ostro gorzałę żeby nie myśleć o chłodzie
Ostatnio zmieniony 12-06-2012, 17:17 przez aniola, łącznie zmieniany 1 raz.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
S'thrash'ydła
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Clochard
[quote="Husar"
a tak serio nigdy nie zapomnę któregoś tam brutala jak 3 dni z rzędu napierdalało z nieba jak z nocnika. Pamiętam że 1 dnia było słońce więc jak zajechaliśmy to zaczęliśmy najpierw pić a potem miał być namiot rozłożony. Rozkładaliśmy go po ciemku nakurwieni jak bąki kolo 4 rano. o 6 rano obudziłem się z myślą że zlałem się w gacie, ale gorzej okazało się że namiot był rozłożony na lewą stronę, tyczki powkładane niesymetrycznie (na środku dłuższa i krótsza, leżał na nas a my leżeliśmy w kilkucentymetrowej kałuży. tak samo nasze rzeczy - mokre . wszystkie. i tak już było do końca. myślałem że się zajebię, ale non stop waliliśmy ostro gorzałę żeby nie myśleć o chłodzie[/quote]
dobre dobre.
a tak serio nigdy nie zapomnę któregoś tam brutala jak 3 dni z rzędu napierdalało z nieba jak z nocnika. Pamiętam że 1 dnia było słońce więc jak zajechaliśmy to zaczęliśmy najpierw pić a potem miał być namiot rozłożony. Rozkładaliśmy go po ciemku nakurwieni jak bąki kolo 4 rano. o 6 rano obudziłem się z myślą że zlałem się w gacie, ale gorzej okazało się że namiot był rozłożony na lewą stronę, tyczki powkładane niesymetrycznie (na środku dłuższa i krótsza, leżał na nas a my leżeliśmy w kilkucentymetrowej kałuży. tak samo nasze rzeczy - mokre . wszystkie. i tak już było do końca. myślałem że się zajebię, ale non stop waliliśmy ostro gorzałę żeby nie myśleć o chłodzie[/quote]
dobre dobre.
- Random Apex
Ulver, Warszawa - Palladium, grudzień 2010 - na support Blindead i Proghma-C (ci ostatni byli zbędni, trochę się ponudziłam). To był koncert, który sprawił, że miałam łzy w oczach i naprawdę muzyka i obraz mnie pochłonęły.
You've got nothing to lose but your lives.
-
Pamietam ta edycje gdzie byl Samael
- bapl
- świeżak
2008?Husar pisze:
a tak serio nigdy nie zapomnę któregoś tam brutala jak 3 dni z rzędu napierdalało z nieba jak z nocnika. Pamiętam że 1 dnia było słońce więc jak zajechaliśmy to zaczęliśmy najpierw pić a potem miał być namiot rozłożony. Rozkładaliśmy go po ciemku nakurwieni jak bąki kolo 4 rano. o 6 rano obudziłem się z myślą że zlałem się w gacie, ale gorzej okazało się że namiot był rozłożony na lewą stronę, tyczki powkładane niesymetrycznie (na środku dłuższa i krótsza, leżał na nas a my leżeliśmy w kilkucentymetrowej kałuży. tak samo nasze rzeczy - mokre . wszystkie. i tak już było do końca. myślałem że się zajebię, ale non stop waliliśmy ostro gorzałę żeby nie myśleć o chłodzie
- Nerwowy
To był 2008 ;), w 2009 była żyleta pogoda za to. Pamiętam, bo to był mój pierwszy Brutal - grało Neurosis wtedy i zniszczyło doszczętnie. Inne kapele zabrzmiały śmiesznie przy nich co nie znaczy, że Sodom, Carcass, Entombed czy Mayhem dały złe koncerty ;).aniola pisze:Jak mnie stercza demencja nie myli to byl 2009.Husar pisze:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
@up nei wiem czy neie było to w 2007 co w namiotach plywalo :D
niepamietam w ktorym roku to bylo ale brutal assault w czechach (ostatni raz przed jaromerem, w starej lepszej miejscowce) i wystep MAYHEM, co attila chodzil za mnicha przebrany z gałęzią w ręce. aha ale to nie polski szoł,
niepamietam w ktorym roku to bylo ale brutal assault w czechach (ostatni raz przed jaromerem, w starej lepszej miejscowce) i wystep MAYHEM, co attila chodzil za mnicha przebrany z gałęzią w ręce. aha ale to nie polski szoł,
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Husar
Koncerty były niezłe, na neurosis byłęm tak upalony, że w ogóle zapadłem w hipnozę, choć normalnie ich muzyki nie słucham hehehe. To jest najgorsze że tam jest pełno zielska, całe szczęście już nie jaram tego świństwa hehehe
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Nerwowy
Ta, tym bardziej, że ten ichni towar to syf przeokrutny ;d.Husar pisze:Koncerty były niezłe, na neurosis byłęm tak upalony, że w ogóle zapadłem w hipnozę, choć normalnie ich muzyki nie słucham hehehe. To jest najgorsze że tam jest pełno zielska, całe szczęście już nie jaram tego świństwa hehehe
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Husar
nie wiem, kopał w głowe. ogólnie dostać tam coś to jest żaden probolem. w zeszłym roku to było tak że kumpel nakupił od ichnich dresiarzy pełno tego - w chuj. wyjaraliśmy to w jeden dzień i tak koło 4 rano siedzieliśmy bania nam już schodziła i kumpel mówi, że przydałoby sie jeszcze dojebać do pieca. Krzyknąłem MARIHUANAAAA!!! a koleś który siedział obok nas obraca się i mówi - "chcecie se zajarać?" hahaha ogólnie typek był ze słowacji i miał cały taki wór jak od tytoniu zielska. Nigdy nie zapomnę, jak kręci blanta na środku tego festiwalu i zaczął deszcz kropić, to wziął pudełko od pizzy i rozłożył je na pół - jedną końcówkę położył sobie na głowie, drugą na kolanach, koncie prostym. Koleś miał ze 2 metry wzrostu, siedział skulony na krzesełku wysokości może 30 cm na nim pudło od pizzy a pod spodem on kręci lola grubego jak kutas marii. ogólnie sytuacja byłą komiczna. Mimo wszystko nie polecam jarać na festach. dla mnie to był ostatni raz w zasadzie w ogóle w życiu. świństwo
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- metalized
O tak,było bdb i sympatycznie - popaczałem i pojechalem z powrotem hahaMol pisze:Smash Fest 2002 ;)
P.J.E.C.
-
OK nie zauwazone Unholy Fest Ostrawa Pojechal z Was ktos?
-
- w mackach Zła
koncerty SLAYER 1992-2012
- Deviant
- w mackach Zła
PIERSI u mnie na wsi 23.06.2012
- Mol
a tak serio, jednym z koncertow, ktory najbardziej zapadl mi w pamiec to koncert Vile, Mangled, Disavowed i Spawn of Possession w Lesznie (luty 2003 bodajze). po przyjezdzie okazalo sie, ze sztuka odbedzie sie w innym miejscu niz planowano, jakis maly pub przyklejony do osrodka kultury. Obsuwa 2-3 godzinna spowodowana odbywajacym sie.... przedstawieniem dla dzieci ;) ale to jeszcze nic - jakie bylo nasze zdziwienie gdy po wejsciu okazalo sie, ze nie ma sceny jako takiej, ot, salka barowa, w rogu jakis kurwa kredens i fortepian. jak sie domyslacie, niewiele sprzetu bylo potrzeba by to dobrze naglosnic i kurwa, jak to zajebiscie brzmialo!!! selektywnosc i moc, Disavowed zajebali tak, ze gacie mi spadly. mam gdzies kilka zdjec, gdy znajde chwilke to poskanuje i wrzuce zebyscie mogli zobaczyc jak wygladaly "warunki lokalowe" haha.
nalezaloby rowniez wspomniec o koncercie Suffo/Napalm Death w Progresji na dzien dziecioka w 2008, miazga nad miazgi.
nalezaloby rowniez wspomniec o koncercie Suffo/Napalm Death w Progresji na dzien dziecioka w 2008, miazga nad miazgi.
- metalized
PIERSI u mnie 23.06.2012 :DDeviant pisze:PIERSI u mnie na wsi 23.06.2012
W sumie też bym zapamietał koncert po ktorym urosłyby mi piersi:D
P.J.E.C.
- metalized
O pamiętam ten koncert z relacji i wywiadow z kapelami w moim lokalnym radyjku -radio ReJa ze Szczecinka i audycja Core`ozzya czy jak to tam się pisało:DMol pisze:a tak serio, jednym z koncertow, ktory najbardziej zapadl mi w pamiec to koncert Vile, Mangled, Disavowed i Spawn of Possession w Lesznie (luty 2003 bodajze). po przyjezdzie okazalo sie, ze sztuka odbedzie sie w innym miejscu niz planowano, jakis maly pub przyklejony do osrodka kultury. Obsuwa 2-3 godzinna spowodowana odbywajacym sie.... przedstawieniem dla dzieci ;) ale to jeszcze nic - jakie bylo nasze zdziwienie gdy po wejsciu okazalo sie, ze nie ma sceny jako takiej, ot, salka barowa, w rogu jakis kurwa kredens i fortepian. jak sie domyslacie, niewiele sprzetu bylo potrzeba by to dobrze naglosnic i kurwa, jak to zajebiscie brzmialo!!! selektywnosc i moc, Disavowed zajebali tak, ze gacie mi spadly. mam gdzies kilka zdjec, gdy znajde chwilke to poskanuje i wrzuce zebyscie mogli zobaczyc jak wygladaly "warunki lokalowe" haha.
P.J.E.C.