KONCERTY W POLSCE KTORYCH NIE DA SIE ZAPOMNIEC

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

Re: KONCERTY W POLSCE KTORYCH NIE DA SIE ZAPOMNIEC

12-06-2012, 17:12

Smash Fest 2002 ;)
Obrazek

Obrazek
aniola
weteran forumowych bitew

12-06-2012, 17:15

Husar pisze:
aniola pisze:
Karkasonne pisze:Sodom Katowice 2011
Spodek Sodom / Risk 1989 Dzieki za przypomnienie
temat jest o takich których nie da się zapomnieć. fail.

Black Metal fest warszawa 2007.

a tak serio nigdy nie zapomnę któregoś tam brutala jak 3 dni z rzędu napierdalało z nieba jak z nocnika. Pamiętam że 1 dnia było słońce więc jak zajechaliśmy to zaczęliśmy najpierw pić a potem miał być namiot rozłożony. Rozkładaliśmy go po ciemku nakurwieni jak bąki kolo 4 rano. o 6 rano obudziłem się z myślą że zlałem się w gacie, ale gorzej okazało się że namiot był rozłożony na lewą stronę, tyczki powkładane niesymetrycznie (na środku dłuższa i krótsza, leżał na nas a my leżeliśmy w kilkucentymetrowej kałuży. tak samo nasze rzeczy - mokre . wszystkie. i tak już było do końca. myślałem że się zajebię, ale non stop waliliśmy ostro gorzałę żeby nie myśleć o chłodzie
Jak mnie stercza demencja nie myli to byl 2009.A z tych "niezpomnianych UNHOLY FEST za ktory koles do dzis jest w Czechach poszukiwany zywy lub martwy
Ostatnio zmieniony 12-06-2012, 17:17 przez aniola, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

12-06-2012, 17:16

killing joke - MMXIII
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-06-2012, 17:18

S'thrash'ydła
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

12-06-2012, 17:25

[quote="Husar"
Black Metal fest warszawa 2007.

a tak serio nigdy nie zapomnę któregoś tam brutala jak 3 dni z rzędu napierdalało z nieba jak z nocnika. Pamiętam że 1 dnia było słońce więc jak zajechaliśmy to zaczęliśmy najpierw pić a potem miał być namiot rozłożony. Rozkładaliśmy go po ciemku nakurwieni jak bąki kolo 4 rano. o 6 rano obudziłem się z myślą że zlałem się w gacie, ale gorzej okazało się że namiot był rozłożony na lewą stronę, tyczki powkładane niesymetrycznie (na środku dłuższa i krótsza, leżał na nas a my leżeliśmy w kilkucentymetrowej kałuży. tak samo nasze rzeczy - mokre . wszystkie. i tak już było do końca. myślałem że się zajebię, ale non stop waliliśmy ostro gorzałę żeby nie myśleć o chłodzie[/quote]

dobre dobre.
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

12-06-2012, 17:29

Ulver, Warszawa - Palladium, grudzień 2010 - na support Blindead i Proghma-C (ci ostatni byli zbędni, trochę się ponudziłam). To był koncert, który sprawił, że miałam łzy w oczach i naprawdę muzyka i obraz mnie pochłonęły.
You've got nothing to lose but your lives.
aniola
weteran forumowych bitew

12-06-2012, 17:29

Pamietam ta edycje gdzie byl Samael
Awatar użytkownika
bapl
świeżak

12-06-2012, 17:49

Husar pisze:
a tak serio nigdy nie zapomnę któregoś tam brutala jak 3 dni z rzędu napierdalało z nieba jak z nocnika. Pamiętam że 1 dnia było słońce więc jak zajechaliśmy to zaczęliśmy najpierw pić a potem miał być namiot rozłożony. Rozkładaliśmy go po ciemku nakurwieni jak bąki kolo 4 rano. o 6 rano obudziłem się z myślą że zlałem się w gacie, ale gorzej okazało się że namiot był rozłożony na lewą stronę, tyczki powkładane niesymetrycznie (na środku dłuższa i krótsza, leżał na nas a my leżeliśmy w kilkucentymetrowej kałuży. tak samo nasze rzeczy - mokre . wszystkie. i tak już było do końca. myślałem że się zajebię, ale non stop waliliśmy ostro gorzałę żeby nie myśleć o chłodzie
2008?
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

12-06-2012, 17:50

aniola pisze:
Husar pisze:
Jak mnie stercza demencja nie myli to byl 2009.
To był 2008 ;), w 2009 była żyleta pogoda za to. Pamiętam, bo to był mój pierwszy Brutal - grało Neurosis wtedy i zniszczyło doszczętnie. Inne kapele zabrzmiały śmiesznie przy nich co nie znaczy, że Sodom, Carcass, Entombed czy Mayhem dały złe koncerty ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

12-06-2012, 17:59

@up nei wiem czy neie było to w 2007 co w namiotach plywalo :D

niepamietam w ktorym roku to bylo ale brutal assault w czechach (ostatni raz przed jaromerem, w starej lepszej miejscowce) i wystep MAYHEM, co attila chodzil za mnicha przebrany z gałęzią w ręce. aha ale to nie polski szoł,
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

12-06-2012, 18:01

Koncerty były niezłe, na neurosis byłęm tak upalony, że w ogóle zapadłem w hipnozę, choć normalnie ich muzyki nie słucham hehehe. To jest najgorsze że tam jest pełno zielska, całe szczęście już nie jaram tego świństwa hehehe
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

12-06-2012, 18:03

Husar pisze:Koncerty były niezłe, na neurosis byłęm tak upalony, że w ogóle zapadłem w hipnozę, choć normalnie ich muzyki nie słucham hehehe. To jest najgorsze że tam jest pełno zielska, całe szczęście już nie jaram tego świństwa hehehe
Ta, tym bardziej, że ten ichni towar to syf przeokrutny ;d.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

12-06-2012, 18:10

nie wiem, kopał w głowe. ogólnie dostać tam coś to jest żaden probolem. w zeszłym roku to było tak że kumpel nakupił od ichnich dresiarzy pełno tego - w chuj. wyjaraliśmy to w jeden dzień i tak koło 4 rano siedzieliśmy bania nam już schodziła i kumpel mówi, że przydałoby sie jeszcze dojebać do pieca. Krzyknąłem MARIHUANAAAA!!! a koleś który siedział obok nas obraca się i mówi - "chcecie se zajarać?" hahaha ogólnie typek był ze słowacji i miał cały taki wór jak od tytoniu zielska. Nigdy nie zapomnę, jak kręci blanta na środku tego festiwalu i zaczął deszcz kropić, to wziął pudełko od pizzy i rozłożył je na pół - jedną końcówkę położył sobie na głowie, drugą na kolanach, koncie prostym. Koleś miał ze 2 metry wzrostu, siedział skulony na krzesełku wysokości może 30 cm na nim pudło od pizzy a pod spodem on kręci lola grubego jak kutas marii. ogólnie sytuacja byłą komiczna. Mimo wszystko nie polecam jarać na festach. dla mnie to był ostatni raz w zasadzie w ogóle w życiu. świństwo
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

12-06-2012, 18:30

Mol pisze:Smash Fest 2002 ;)
O tak,było bdb i sympatycznie - popaczałem i pojechalem z powrotem haha
P.J.E.C.
aniola
weteran forumowych bitew

12-06-2012, 18:38

OK nie zauwazone Unholy Fest Ostrawa Pojechal z Was ktos?
Holi
w mackach Zła

13-06-2012, 07:26

koncerty SLAYER 1992-2012
Awatar użytkownika
Deviant
w mackach Zła

13-06-2012, 07:29

PIERSI u mnie na wsi 23.06.2012
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

13-06-2012, 07:43

a tak serio, jednym z koncertow, ktory najbardziej zapadl mi w pamiec to koncert Vile, Mangled, Disavowed i Spawn of Possession w Lesznie (luty 2003 bodajze). po przyjezdzie okazalo sie, ze sztuka odbedzie sie w innym miejscu niz planowano, jakis maly pub przyklejony do osrodka kultury. Obsuwa 2-3 godzinna spowodowana odbywajacym sie.... przedstawieniem dla dzieci ;) ale to jeszcze nic - jakie bylo nasze zdziwienie gdy po wejsciu okazalo sie, ze nie ma sceny jako takiej, ot, salka barowa, w rogu jakis kurwa kredens i fortepian. jak sie domyslacie, niewiele sprzetu bylo potrzeba by to dobrze naglosnic i kurwa, jak to zajebiscie brzmialo!!! selektywnosc i moc, Disavowed zajebali tak, ze gacie mi spadly. mam gdzies kilka zdjec, gdy znajde chwilke to poskanuje i wrzuce zebyscie mogli zobaczyc jak wygladaly "warunki lokalowe" haha.

nalezaloby rowniez wspomniec o koncercie Suffo/Napalm Death w Progresji na dzien dziecioka w 2008, miazga nad miazgi.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

13-06-2012, 08:58

Deviant pisze:PIERSI u mnie na wsi 23.06.2012
PIERSI u mnie 23.06.2012 :D
W sumie też bym zapamietał koncert po ktorym urosłyby mi piersi:D
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

13-06-2012, 09:00

Mol pisze:a tak serio, jednym z koncertow, ktory najbardziej zapadl mi w pamiec to koncert Vile, Mangled, Disavowed i Spawn of Possession w Lesznie (luty 2003 bodajze). po przyjezdzie okazalo sie, ze sztuka odbedzie sie w innym miejscu niz planowano, jakis maly pub przyklejony do osrodka kultury. Obsuwa 2-3 godzinna spowodowana odbywajacym sie.... przedstawieniem dla dzieci ;) ale to jeszcze nic - jakie bylo nasze zdziwienie gdy po wejsciu okazalo sie, ze nie ma sceny jako takiej, ot, salka barowa, w rogu jakis kurwa kredens i fortepian. jak sie domyslacie, niewiele sprzetu bylo potrzeba by to dobrze naglosnic i kurwa, jak to zajebiscie brzmialo!!! selektywnosc i moc, Disavowed zajebali tak, ze gacie mi spadly. mam gdzies kilka zdjec, gdy znajde chwilke to poskanuje i wrzuce zebyscie mogli zobaczyc jak wygladaly "warunki lokalowe" haha.
O pamiętam ten koncert z relacji i wywiadow z kapelami w moim lokalnym radyjku -radio ReJa ze Szczecinka i audycja Core`ozzya czy jak to tam się pisało:D
P.J.E.C.
ODPOWIEDZ