szmaty dla facetów

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
kakademona
weteran forumowych bitew

Re: szmaty dla facetów

20-06-2012, 15:17

no wreszcie coś zrozumiałaś.to nic złego w dbaniu o siebie.może kiedyś nawet trafi ci sie taki własnie facet.bedę się cieszył twoim szczęsciem.
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

20-06-2012, 15:22

@kakademona: póki nie będzie podkradać mi kosmetyków, posiadać droższego fryzjera i większej garderoby niż ja, to będzie w porządku. Równowaga w świecie musi być, a przesadne dbanie o siebie, szczególnie w przypadku mężczyzn, jest po prostu niezgodne z ewolucją. Wy macie inne atuty i zupełnie inne atrybuty seksualne, niż wygląd. Wygląd to ewolucyjna domena kobiet. :-)
You've got nothing to lose but your lives.
Bambi
rasowy masterfulowicz

20-06-2012, 15:24

Moim największym atrybutem seksualnym jest duży brzuch! Wspaniale wygląda opięty polówką napapijri! :D
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-06-2012, 15:31

kakademona pisze:
Adrian696 pisze:bambosz, ale zauwaz ze poza mna (ale ja jestem wrogo nastawiony do kazdego kogo nie lubie, a nie lubie wiekszosci społeczeństwa) to prawie wszyscy w tym temacie maja ciebie za pedzia :)
ja nie mam nie widzę powodów ,żeby na podstawie tego tematu snuć takie wnioski w stosunku do bambiego lub mnie.po prostu musicie dorosnąc, albo macie kobiety , które wam wmawiają ,że dobrze wyglądacie we flaneleowych koszulach , no bo co maja innego zrobic? niektórych się nie zmieni już.za późno.
stary - ja Cie lubie, ale Ci odpisze - kolo w różowym polo z yorkiem ma gówno do powiedzenia w tym temacie :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

20-06-2012, 16:03

nie rozumiem stary i bambi dlaczego jestescie przekonani, ze kupowanie markowych ciuszkow, zegarkow i innych pierdol jest jedyna sluszna droga, owszem, sa pewne standardy, ale niech kazdy ubiera to w czym dobrze sie czuje to raz. dbania o siebie nie definiuje fascynacja nowymi trendami w swiecie mody.
Obrazek

Obrazek
Bambi
rasowy masterfulowicz

20-06-2012, 16:10

Mol pisze:nie rozumiem stary i bambi dlaczego jestescie przekonani, ze kupowanie markowych ciuszkow, zegarkow i innych pierdol jest jedyna sluszna droga, owszem, sa pewne standardy, ale niech kazdy ubiera to w czym dobrze sie czuje to raz. dbania o siebie nie definiuje fascynacja nowymi trendami w swiecie mody.
Ale przecież nigdzie nie pisałem, że to jedyna droga, a wszystkie moje uwagi i wyśmiewki były odpowiedzią na miliony zarzutów ze strony prawdziwych facetów. :D:D:D:D:D:D:D:D
Ani się nie interesuję modą, ani trendami, lubię fajne ciuchy, ale nigdy nie traciłbym czasu na pokazy mody i bycie na bieżąco z nowymi kolekcjami. :)
Także zupełnie odwrotne są fakty do tego co napisałeś. :)
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

20-06-2012, 16:23

Random Apex pisze:póki nie będzie podkradać mi kosmetyków
Nie no, to jest niemożliwe. Równie niemożliwe jest posiadanie większej niż kobieta ilości kosmetyków. Podejrzewam, że zamykam się w 20 różnych kosmetykach (wliczając mydło w kuchni :D), statystyczna białogłowa ma tyle lakierów do paznokci :D.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-06-2012, 16:28

Co do statystycznej białogłowy i to, ile ma lakierów do paznokci, par butów czy torebek....na torebkach się zatrzymajmy na moment. Nigdy nie przestanie mnie dziwić, jak bardzo pojemne są te torebeczki, i co w nich można znaleźć. Czasem się wydaje że zostały złamane prawa fizyki;-) przeciętny facet przy sobie ma tylko portfel i dokumenty, zegarek, telefon. Po kobiecie można spodziewać się niemal wszystkiego.
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

20-06-2012, 16:29

O to to to, kiedyś u swojej babu w torebce szukałem czegoś...
Zresztą ile jest tych torebek jest to nie ważne, ważne jest "że takiej nie mam" ;)

edit: Bambi, też masz tak dużo torebek? :D
LastOneOnEarth
zaczyna szaleć

20-06-2012, 16:36

Widzę, że kilka osób dobrze się tutaj orientuje co jest w różnych ofertach sklepów. Szukam bluz z kapturem jednokolorowych. Są takie w H&M, ale tracą kolor po krótkim czasie. Ktoś może pomóc gdzie takie mogę znaleźć, bo nie lubię zbytnio szukać ?
LastOneOnEarth
zaczyna szaleć

20-06-2012, 16:43

kakademona pisze:nie jestem.czesto czegos nie kupuje gdy jest obrandowane w widoczny sposób.
Chyba chodziło o czasami błędne przekonanie, że jakość idzie w parze ze wzrostem ceny i bardziej ekskluzywną marką
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

20-06-2012, 16:51

Ekskluzywne i półekskluzywne marki obsysają po całości. Ba, nawet te "supermarketowo-modowe". Przykładowo - myślałem że jebnę jak zobaczyłem koszulę z której z wyższych linii RL za bodaj $400, wykonaną z jakiejś taniej bawełny i leżącą dobrze tylko na wieszaku. Za tą cenę można kupić 2-3 pasowane pod konkretnego człowieka koszule z zajebistej, włoskiej albo brytolskiej bawełny.

EDIT: W sumie pojęcie "ekskluzywne" jest tu zdecydowanie nie na miejscu, one są po prostu "drogie". D&G czy inne D2 to nie marki ekskluzywne, to szmaty z wyhype'owaną metką i ceną z kosmosu.
Give birth to something dead
Give birth to something old
kakademona
weteran forumowych bitew

20-06-2012, 17:27

Morph pisze:
Nie no, to jest niemożliwe. Równie niemożliwe jest posiadanie większej niż kobieta ilości kosmetyków. Podejrzewam, że zamykam się w 20 różnych kosmetykach (wliczając mydło w kuchni :D), statystyczna białogłowa ma tyle lakierów do paznokci :D.
20???????!!!!! i kto tu jest gejem ;DDDD
Ostatnio zmieniony 20-06-2012, 17:27 przez kakademona, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

20-06-2012, 17:27

Morph pisze:
Ja też powinnam się zmieścić w 20 sztukach - podstawa to odpowiedni dobór kompleksowych kosmetyków. Lakieru do paznokci nie używam, naturalny, różowy kolor wydaje się być uniwersalny :)

Co do torebek damskich - też jestem pod wrażeniem, jak wiele rzeczy może się do nich zmieścić. Specjalnie zmieniłam na miniaturową A5, bo poprzednia ważyła około 5 kg - znalazłam tam kalkulator, skarpetki na zmianę, 10 długopisów, książkę i mały młotek (?). Od tej pory preferuję minimalizm w tej kwestii.

@Bambi, mówisz, że nie fascynuje Cię moda - wymieniłeś więcej sklepów z sukienkami, niż ja jestem w stanie , i wymieniłeś całkowicie nieznane mi marki. Czy coś niewłaściwego jest ze mną, czy z Tobą?
You've got nothing to lose but your lives.
kakademona
weteran forumowych bitew

20-06-2012, 17:30

Morph pisze:Ekskluzywne i półekskluzywne marki obsysają po całości. Ba, nawet te "supermarketowo-modowe". Przykładowo - myślałem że jebnę jak zobaczyłem koszulę z której z wyższych linii RL za bodaj $400, wykonaną z jakiejś taniej bawełny i leżącą dobrze tylko na wieszaku. Za tą cenę można kupić 2-3 pasowane pod konkretnego człowieka koszule z zajebistej, włoskiej albo brytolskiej bawełny.

EDIT: W sumie pojęcie "ekskluzywne" jest tu zdecydowanie nie na miejscu, one są po prostu "drogie". D&G czy inne D2 to nie marki ekskluzywne, to szmaty z wyhype'owaną metką i ceną z kosmosu.
ja się z tobą zgadzam, dlatego podjąłem decyzję ,że koszule będę szył.w moim wieku juz mogę sobie pozwolić na taka ekstrawagancję, tym bardziej ,że co do reszty masz równiez rację.
co do ogólnego problemu jak postrzegacie Bambiego lub mnie to powiem tak: bardzo sie mylicie, a im bardziej sie napinacie tym bardziej próbujemy was podkręcić i poudawać dodatkowo kogoś, kim na pewno nie jesteśmy.
Ostatnio zmieniony 20-06-2012, 17:31 przez kakademona, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

20-06-2012, 17:30

kakademona pisze:
Morph pisze:
20???????!!!!! i kto tu jest gejem ;DDDD
Morph pewnie wliczał Domestos, Ajax do podłóg, Pronto do mebli i tym podobne :)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
kakademona
weteran forumowych bitew

20-06-2012, 17:31

zakładam ,że tak, inaczej nie mieści mi sie to w głowie.20??!!!
535

20-06-2012, 17:40

Alsvartr pisze:
Morph pewnie wliczał Domestos, Ajax do podłóg, Pronto do mebli i tym podobne :)
a także płyn do spryskiwaczy
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-06-2012, 17:43

Random Apex pisze: Co do torebek damskich - też jestem pod wrażeniem, jak wiele rzeczy może się do nich zmieścić. Specjalnie zmieniłam na miniaturową A5, bo poprzednia ważyła około 5 kg - znalazłam tam kalkulator, skarpetki na zmianę, 10 długopisów, książkę i mały młotek (?). Od tej pory preferuję minimalizm w tej kwestii.

Dobre:) Kumpela podczas wywalenia wszystkiego z torebki znalazła tam między innymi mały śrubokręt, też nie wiedziała jak sie tam znalazł i na cholerę był jej potrzebny.
ODPOWIEDZ