Zephyrous pisze:pitolisz tak ze sie tego czytac nie chce,
To na chuj czytasz?
Zephyrous pisze:co masz tak trendziarskiego w tej okladce co nie jest bardziej trendziarskie niz grupa modlacych sie wloczegow do wizerunku Szatana
Co za głupie pytanie? Grupa modlących się włóczęgów do wizerunku Szatana była modna 20 lat temu, obecnie trend jest taki, że jak chcesz być modnym blackmetalowczykiem musisz mieć te wszystkie religijne atrybuty na froncie, kielich to absolutna podstawa, geometria obowiązkowa, najbardziej jednak zabija Lilith - matka zła wszelakiego trzymająca w prawej ręce płód wprost zajebany z okładki DsO ;)
Zephyrous pisze:jaka okladka zdobila poprzednie ich wydawnictwo,
Tak samo trendziarska tylko dużo lepiej zrobiona. Właśnie od poprzedniej płyty zaczął się upadek Behexen - zatracili własną tożsamość na rzecz gównianej mody, teraz grają jak dziesiątki innych generic-religious-bm.
Zephyrous pisze:zawsze znajda sie tacy ktorzy beda psioczyc na wszystko wokol, sprawdzalem ich profil na Facebook, 200 osobom jak narazie sie podoba, jestes w tej niszy ktorych zdanie nie liczy sie kompletnie.
Nie no, rozjebałeś. :) Podoba się 200 osobom (z czego pewnie 180 ma po 15 lat) na pejsbook'u więc jest to na pewno świetny religijny Black Metal, z Facebook'a korzystają przecież same true, grim & necro prawdziwki z najgłębszych czeluści podziemia, generalnie Facebook to jest zajebisty nośnik uniwersalnych Black Metalowych wartości. Idź się kurwa lecz. :)
Zephyrous pisze:niektorzy tylko psiocza czemu nie ma loga, odpowiedz jest prosta - bo te wszystkie loga ze szlaczkami, wzorkami sa poprostu kurwa DZIECINNE. bo przeciez najfajniejsze sa okladki z wesolym logo i smutnymi misiami panda na okladce krzywiacych geby na prawo i lewo. to jest TRUE !
Akurat stare logo mają zajebiste i bardzo czytelne, szlaczki, wzorki i inne gówna to masz właśnie teraz na tych wszystkich chujowych 'religijnych' okładkach i to jest kurwa dziecinne.
Tak na koniec tylko spytam: masz jakieś płyty Behexen na półce? Bo nie narzekam dla samego narzekania - mam ich parę płyt na półce i boli mnie, że kolejna ekipa traci własną tożsamość na rzecz gównianej infantylnej mody. Ale co ja tam wiem, ty masz dwustu ziomków na Facebook'u, z którymi się możesz poklepywać po jajkach, pałując się przy tym nad nowym dziecinnie chujowym obliczem Behexen. Only Facebook is real!
BTW: Panie beastov23 proszę się łaskawie odpierdolić od Korgonthurus'owej instalacji z gałęzi. ;)