MAGNUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: MAGNUS
ale jednak Mańku - przyznaj z ręką na sercu - nowa płyta, to jednak najsłabszy Magnus - nad czym ubolewam
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
to jak jest słabszy niż poprzednie, to nie chce mi się słuchać tego nowego 

- Gore_Obsessed
Chyba tak, ale mimo wszystko uważam tę płytę za bardzo dobry album. Jak widać w przypadku MAGNUS samo logo jest gwarantem jazdy na wysokim poziomie. Te dwadzieścia kilka złotych na pewno warto wydać. Ja "Acceptance..." przez ostatnie półtora tygodnia przesłuchałem już tyle razy, że nawet nie zliczę i ciągle chcę więcej. Od kilku miesięcy mnie żadna płyta tak nie wytargała. Jedyne czego trochę brak to tego motorheadowego luzu, który choćby na poprzedniczce był wszechobecny.Adrian696 pisze:ale jednak Mańku - przyznaj z ręką na sercu - nowa płyta, to jednak najsłabszy Magnus
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Rattlehead
Teraz mi to piszesz, jak już zamówiłem?Adrian696 pisze:ale jednak Mańku - przyznaj z ręką na sercu - nowa płyta, to jednak najsłabszy Magnus - nad czym ubolewam
support music, not rumors
- Gore_Obsessed
Za te pieniądze nie pożałujesz. Słabych płyt nie młócę na okrągło przez dziesięć dni.
- Rattlehead
W sumie prawda. Słyszałem gdzieś nowy numer i był całkiem okej. Jeśli cała płytya jest w tym klimacie to źle nie bedzieGore_Obsessed pisze:Za te pieniądze nie pożałujesz. Słabych płyt nie młócę na okrągło przez dziesięć dni.
- Gore_Obsessed
Mogę jeszcze dodać tyle, że dla mnie ten album to jest monument. Tego raczej nie ma sensu rozbijać na kawałki. "False god", który już znasz jest najbardziej przebojowy i chyba jako jedyny wyróżnia się. Reszta to po prostu kilkadziesiąt minut zajebiście zapierdalającego Death Metalu, który najpierw trzeba nieco pomęczyć, ale zdecydowanie warto.
- Rattlehead
O i w tym momencie zachęciłeś mnie jezcze bardziej. Czekam zatem z większą nieciepliwością.Gore_Obsessed pisze: Reszta to po prostu kilkadziesiąt minut zajebiście zapierdalającego Death Metalu, który najpierw trzeba nieco pomęczyć, ale zdecydowanie warto.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
U mnie z kolei odwrotnie, fajno że wrócili do bardziej korzennego napierdalania.Gore_Obsessed pisze: Jedyne czego trochę brak to tego motorheadowego luzu, który choćby na poprzedniczce był wszechobecny.
Oprócz "False God" przebojowością grzeszy też 3ci numer - to są takie dwa najbardziej wyróżniające się ochłapy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nawet jeśli słabszy od pozostałych to minimalnie. A i tego nie jestem pewien, bo potrzeba jeszcze czasu na tak jednoznaczne oceny. Na tę chwilę cieszę się tym co jest, a jest bardzo dobry powrót w który za bardzo nie wierzyłem.Adrian696 pisze: nowa płyta, to jednak najsłabszy Magnus - nad czym ubolewam
- Lykantrop
Wiadomo coś o ew. gigach?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Maleficio
- Kontakt:
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Lykantrop
Bdb!!!:-) Teraz tylko niech ktoś to do Polszy ściągnie.
-
- postuje jak opętany!
Bootleg ?? bo z tego co wiem reedycja miała się dopiero za 2 lata ukazać . Label też jakiś wyjęty z kredensu.
- Maleficio
- Kontakt:
Prawdopodobnie bootleg zrobony przez Hells Headbangers
- Maleficio
- Kontakt:
- aginsiak
- w mackach Zła
to chyba Kelthuz. dla niepoznaki sie troche pogrubił i obłysiał. tak ,to na pewno on
- Lykantrop
I jeszcze sobie dopisał "włoski ogier". Ten to musi mieć do siebie dystans.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Kiedyś przypał z Demonic Records w logo firmy umieścił swoją rzekomą podobiznę wydłużając sobie włosy i dorabiając brodę, można i tak.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD