Paradise Lost- W-wa, Katosy

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

Re: Paradise Lost- W-wa, Katosy

27-10-2012, 19:57

jaszyn pisze:
empir pisze: Mogliby kiedyś zagrać trasę z całym gotykiem. Tylko czuję że z tym wokalistą może się nie udać.
Z Gothic to może się nie udać, ale w przyszłym roku przypada dwudziesta rocznica Icon i istnieje ponoć szansa na trasę rocznicową;D
oo, byłoby spoko. wolę icon od draconian times nad którą się wszyscy pałują

jaszyn pisze:
empir pisze:No, wiadomo. Ogólnie to miałem wrażenie że tylko Gregor ma zapał do gry. Nick jakiś taki wystraszony.
Jeszcze Aaron wykazuje wielką radość z gry na scenie.
no tak. radością emanował. ale zapału miał mniej. i nie napierdalał grzywą.

jaszyn pisze:
empir pisze:Za prawie każdym razem jak ktoś wszedł na scenę (a może tylko wtedy gry ja?) spierdzielał prawie za perkusję.
Dokładnie, jak przybijałem z nim piątkę to miał taką minę jakby chciał powiedzieć "kurwa, proszę nie róbcie już tego";)
ano gwiazdorska cipka. kumpel po koncercie przy autokarze robił sobie fotki z chłopakami. nick spierdoli do autokaru

jaszyn pisze:
empir pisze:Chętnie bym zobaczył na żywo Vallenfyre.
Trzeba było wpaść na Brutala, świetny koncert
zasadniczo poza Śląsk nie jeżdzę sam na koncerty. niestety rzadko udaje mi się namówić znajomych na ruszenie dupska do Krakowa czy Warszawy że o czeskich festiwalach nie wspomnę. Chyba czas zmienić znajomych ;)
Awatar użytkownika
jaszyn
postuje jak opętany!

27-10-2012, 20:05

empir pisze:
jaszyn pisze:
empir pisze: Mogliby kiedyś zagrać trasę z całym gotykiem. Tylko czuję że z tym wokalistą może się nie udać.
Z Gothic to może się nie udać, ale w przyszłym roku przypada dwudziesta rocznica Icon i istnieje ponoć szansa na trasę rocznicową;D
oo, byłoby spoko. wolę icon od draconian times nad którą się wszyscy pałują
Oczywiście Icon zmiata DT z powierrzchni
jaszyn pisze:
empir pisze:No, wiadomo. Ogólnie to miałem wrażenie że tylko Gregor ma zapał do gry. Nick jakiś taki wystraszony.
Jeszcze Aaron wykazuje wielką radość z gry na scenie.
no tak. radością emanował. ale zapału miał mniej. i nie napierdalał grzywą.
jak miał napieprzać grzywą, kiedy dawno już ją zgolił;) łysą pałą za to ostro machał
535

27-10-2012, 20:07

Tak z ciekawości. Ile było ludzi na tym koncercie i czy grają jeszcze coś z jedynki, czy dalej się wstydzą?
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

27-10-2012, 20:08

jaszyn pisze: jak miał napieprzać grzywą, kiedy dawno już ją zgolił;) łysą pałą za to ostro machał
eee, łbem chciałem napisać albo brwiami.
bujał się a nie machał. a niejeden łysy potrafi napierdalać łbem
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

27-10-2012, 20:09

535 pisze:Tak z ciekawości. Ile było ludzi na tym koncercie i czy grają jeszcze coś z jedynki, czy dalej się wstydzą?
całe mega więc pewnie około 1000.
niestety nie grają nic ani z debiutu ani z dwójki.
zaczynają od trójki
535

27-10-2012, 20:11

Cały klub? Dziękuję. Nie mam więcej pytań.
Awatar użytkownika
jaszyn
postuje jak opętany!

27-10-2012, 20:11

klub był w miarę zapełniony, z jedynki to już chyba ze dwadzieścia lat jak nic nie grają, poprosiłem Nicka przed koncertem na BA żeby zapodali coś z debiutu to się łobuz tylko zaśmiał
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

27-10-2012, 20:19

535 pisze:Cały klub? Dziękuję. Nie mam więcej pytań.
jakby voivod zagrał w katowicach to klub pewnie też byłby pełny. a jeśli nawet nie to pod sceną na pewno byłoby piekło
535

27-10-2012, 20:21

Nie w kontekście Voivod zadałem to pytanie. Jednak Paradise Lost to u nas zdecydowanie większa gwiazda. Zastanawiam się ile osób zawita na Kreator/Morbid Angel/Nile?
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

27-10-2012, 20:22

pewnie 500-1000
gdyby koncert został w katowicach to byłbym na 100%. do krakowa to raczej nie zawitam, niestety. a zestaw bardzo dobry
535

27-10-2012, 20:25

W tamtym roku w Kwadracie, było tak sobie. Mam nadzieję, że Kreator przyciągnie trochę młodzieży (i starych dziadów też).
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

27-10-2012, 20:29

Kreator to raczej dziadów przyciągnie. tylko dziadom coraz częściej się nie chce. młodzież to nile przyciągnie.

eh, nie ma Piony to wszystkie fajniejsze koncerty są w Krakowie
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

27-10-2012, 23:48

535 pisze:Nie w kontekście Voivod zadałem to pytanie. Jednak Paradise Lost to u nas zdecydowanie większa gwiazda. Zastanawiam się ile osób zawita na Kreator/Morbid Angel/Nile?
Wawa, ostatni Kreator z chujowymi supportami, poza Caliban, ktorych lubie, a wtedy widzialem z dwa kawalki, bo byly lepszd zajecia, to mysle ok 700-800 osob, Morbid z fuj lepszym ostatnio skladem, mniej ok 500. Grudzien, mysle 1000 bedzie.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

27-10-2012, 23:52

nie zapominajmy że nile też przyciąga ludzi
chyba na początku 2011 jak grali w mega w katowicach to było też sporo ludzi, pewnie coś między 500 - 700 (nie wiem, nie liczę, ja zawsze melduję się w I rzędzie)
535

28-10-2012, 00:07

empir pisze:nie zapominajmy że nile też przyciąga ludzi
chyba na początku 2011 jak grali w mega w katowicach to było też sporo ludzi, pewnie coś między 500 - 700 (nie wiem, nie liczę, ja zawsze melduję się w I rzędzie)
Nie jestem jakimś hurtownikiem koncertowym, z pewnością byłem piłkarskim...ale na całą swą koncertową "karierę" tylko jeden raz byłem w pierwszym rzędzie, przy samych barierkach. To był ostatni koncert Mayhem w zburzonym potem Lochness. Sytuacja była taka, że przy Cursed in Eternity chciałem zabierać fragment płotu do domu. W życiu nie byłem po imprezie taki siny. Wyglądalem jakby mnie "koledzy" z Kałuży w ciemnej ulicy dojechali, a przecież na tym koncercie nie było jakiegoś rozpierdolu i gęstego tłumu. Trzeba było widzieć minę mojej ukochanej. Jak ostatnio wróciłem, była bardzo zaskoczona. Zero śladów, żadnej sinizny, standardowa chrypa, smród niestrawionego piwa. Jednym słowem ukochany (mąż), wrócił w jednym, zdrowym i pełnym werwy kawałku.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

28-10-2012, 00:16

znaczy się ja melduję się w I rzędzie ale potem się przemieszczam a nie stoję jak pipa. tzn. na niektórych koncertach zdarzało mi się stać jak pipa ale to bardzo rzadko i zwykle gdy mnie coś napierdala albo coś.
no a jak napierdziela się w młynie (a że kondycja kiepska i sylwetka daleka od tej co zekke ma w avatarze) to potem ma się siniaki. po ostatnim to mam siniaka na całym udzie. ale chuj tam. stay metal und 666
535

28-10-2012, 00:29

Właśnie. Sylwetka. Będę musiał sobie chyba sprawić jakiś morderczy avatar, współgrający oczywiście z sylwetką. Nie wiem jeszcze jak się to robi, ale gorsze jest to, że w ogóle nie mam pomysłu. Wpisujcie miasta z załączonymi propozycjami. Najlepszą nagrodzę sobie tylko znanym sposobem.

edit
Wstępnie myślałem o czymś takim.
Obrazek
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

28-10-2012, 08:00

Lubień Kujawski

Obrazek
535

28-10-2012, 10:11

Sylwetka w porządku, ale ta szminka i malowane oczy oraz fatalna farbowana fryzura. Nie dam z siebie zrobić małoletniego pederasty.
insectoid
zaczyna szaleć

28-10-2012, 12:52

empir pisze:niejeden łysy potrafi napierdalać łbem
to prawda, ale najciekawiej wypada ten zawodnik. (z kategorii creepy headbanging)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sl0#t=105s
ODPOWIEDZ