MY DYING BRIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: MY DYING BRIDE
Też uważam, że "For Lies I Sire" było solidną płytą, na przyzwoitym poziomie, ale chyba nie znajdziesz płyty, która na tym forum nie spotkałaby się ze sporą krytyką.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re:
te cwany gapa ;) oczywista oczywistośćSkaut pisze:Slayer - "Reign In Blood"aryman pisze:Też uważam, że "For Lies I Sire" było solidną płytą, na przyzwoitym poziomie, ale chyba nie znajdziesz płyty, która na tym forum nie spotkałaby się ze sporą krytyką.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Reign In Blood :)aryman pisze:Też uważam, że "For Lies I Sire" było solidną płytą, na przyzwoitym poziomie, ale chyba nie znajdziesz płyty, która na tym forum nie spotkałaby się ze sporą krytyką.
Edit. Skaut był pierwszy :) "For Lies I Sire" to moim zdaniem najgorsza płyta w dyskografii My Dying Bride
-
Nie słuchałem jeszcze ostatniej, ale chyba mogę się z Tobą zgodzić. Zapamiętałem parę riffów z tej płyty i to wszystko.
- Skaut
z nowych Mgłę dorzucę ;]Silent_Sea pisze:te cwany gapa ;) oczywista oczywistośćSkaut pisze:Slayer - "Reign In Blood"aryman pisze:Też uważam, że "For Lies I Sire" było solidną płytą, na przyzwoitym poziomie, ale chyba nie znajdziesz płyty, która na tym forum nie spotkałaby się ze sporą krytyką.
Coś tam było! Człowiek!
- empir
- zahartowany metalizator
Re:
pewnie znalazłoby się paru obrońców metallici i by zarzucili tej płycie wtórność ;)Skaut pisze:Slayer - "Reign In Blood"aryman pisze:Też uważam, że "For Lies I Sire" było solidną płytą, na przyzwoitym poziomie, ale chyba nie znajdziesz płyty, która na tym forum nie spotkałaby się ze sporą krytyką.
najgorsza to chyba jest Songs of Darkness, Words of LightMaria Konopnicka pisze:Reign In Blood :)aryman pisze:Też uważam, że "For Lies I Sire" było solidną płytą, na przyzwoitym poziomie, ale chyba nie znajdziesz płyty, która na tym forum nie spotkałaby się ze sporą krytyką.
Edit. Skaut był pierwszy :) "For Lies I Sire" to moim zdaniem najgorsza płyta w dyskografii My Dying Bride
- lumpskaut
- zaczyna szaleć
Drogie Panie,
pora spojrzeć prawdzie w oczy: nowy MDB jest ZAJEBISTY!!!!!!!
pora spojrzeć prawdzie w oczy: nowy MDB jest ZAJEBISTY!!!!!!!
Chciałbym zalać Twój polder.
- beastov23
- weteran forumowych bitew
- lumpskaut
- zaczyna szaleć
-
Otóz tak.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- lumpskaut
- zaczyna szaleć
- Lykantrop
W końcu Marian napisał słowa prawdy, kurwa.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nowa płyta jest przynajmniej dobra. Oczywiście nie ma tu fajerwerków, nowych kierunków oraz szokujących objawień, ale MDB trzyma się najlepiej ze starej gwardii /ANATHEMA, PARADISE LOST, KATATONIA/. Solidny materiał, którego chce się słuchać w przeciwieństwie do tych wydanych przez wcześniej wymienionych. Skrzypeczki pięknie tną, Aaron to zawodzi, to znów się drze. Mi to wystarcza. Pewnie jest trochę racji w słowach:
To jednak nie zmienia faktu, że bez bólu, a nawet z przyjemnością, zabieram się do kolejnego odsłuchu.Maria Konopnicka pisze:... Słuchając My Dying Bride mam jednak wrażenie, że czterdziestoletni goście udają nastoletnich chłopców, których największym problemami są: zmazy nocne, ginekomastia i miłość do koleżanki z klasy, która nie zwraca na nich uwagi.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
kłamstwo konopnickieMaria Konopnicka pisze:Otóż ten zespół nigdy się nie zaczął :)
This is where everything goes backwards.
- lumpskaut
- zaczyna szaleć
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- hcpig
+34.788Maria Konopnicka pisze:Otóż ten zespół nigdy się nie zaczął :)
Yare Yare Daze
- lumpskaut
- zaczyna szaleć